Arada kaldım fransa ya gitmek istiyorum ama ırkçılar diye duydum
Almanya
Fransa
ispanya
irlanda
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
İspanya dandik sürünüyor çingenelerin mekanı
Almanya karışık her milletten insan var mülteci dolu
Fransaya gitmedim ama çok iyi olduğunu düşünmüyorum Eyfelin altında sigara vermedi diye adam öldürüyorlar özellikle Marsilyada mafyalar var
İrlanda da bataklık üstüne kurulmuş bir ülke aslında buraya gitmeyi bende düşünüyorum İngilizceyi perfect yapmak için malum İngiltere AB den çıktığından sıkıntı yaşıyoruz artık
Yani irlanda mı hem irlandalılar türkleri seviyorlar diye biliyorum çok eskiden osmanlı onlara yardım felan etmiş
Dostum o 1-2 hikayeden ibaret gerçeği şu Türkleri dünyada seven bir millet yok ama utanılacak bir tarihimizde yok eğer para kazanmak için gidiyorsan hollanda isveç norveç veya finlandiya ya git
Git diyorsun'da dilleri zor ya...
@Iencea Ülkeye göre ve hangi konularda iyi olduğuna göre değişir mesela Hollanda da evlerin %95 inden fazlası belediyenin yani buradaki gibi siteye yerleşeyim veya kendi evimi yapayım diyemiyorsun hiçbir şey rastgele değil hatta parkların %95 inden fazlası ücretli sadece zengin yerlerinde yani fazla kalabalık olmayan yerlerde free park var Almanya da ise ücretli park diye bir şey yok sosyal devlet olduğundan yardımlar hatsafada ama Hollanda yardım vermez onun yerine çalışana çok para verir İsveçte sosyal devlet ama dişle ilgili sağlık harcamalarını karşılamaz İtalya da insanlar çocuklara bakamayacağız sürüneceğiz diye çocuk yapmıyorlar yani kısaca ülkeye göre değişiyor
Teşekkürler...
Cevap
4Cevap
Almanyanın havasının yanı sıra insanı da soğuk ve ırkçıdır.
Fransızca çok zor bir dil ve Fransızların çoğu Fransızca dışı konuşmayı reddediyor, İngikizceyle yaşayamazsın.
İspanya alım gücü refah bakımından diğerlerinden düşük ama ırkçılık ne durumda bilmem.
İrlanda sürekli yağış alan ıslak bir ülke, insanı kafa dengi ve sıcaktır ama Traveller dedikleri kitleye bulaşma.
Nasıl mesajlara biliriz acaba messenger dan olur mu
Dostum çok bilgili değilim ben de, ayrıntı için soruyorsan, sen ne için gideceksin
iş ama daha değil sadece karar vermek istiyorum ve oranın dilini öğrenmek istiyorum
Bizim sürekli duyduğumuz ve okullarda öğretilen İngilizce Amerikan aksanı ve İrlanda buna daha yakın. İngilizlerin kendi içinde garip aksanları var ama çözersin.
Almanca ile İngilizce akraba dil dolayısıyla 3. sil olarak Almanca kolay gelir.
Fransızcada ise İngilizce ile çok ortak kelime var, Norman İstilası dönemine dayanıyor bu. Dil yapısı çok farklı ama.
İspanyolca İngilizceden uzak ama öğrenmesi kolay denebilir.
Dünyanın her yerinde ırkçılar var. Hangisine gitsen, çok fark etmez. İklim ve doğa güzel olsun diyorsan, İspanya.
Fransa nasıl
Ben pek ayak uyduramadım. İnsanları genel olarak soğuk geldi. Dilleri de zor geldi.
İçlerinden İrlanda.
Neden irlanda?
Almanyaaa
Neden
Almanya
Neden...
Fransa siniyor 🍷🍷
Fransa'da ırkçılık var türk islam falan hiç gittin mi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?