Teşekkürler ❤️
İspanya mı İtalya mı Fransa mı?
Teşekkürler ❤️
Hangi ülkeye seyehat etmek ve tatil yapmak isterdiniz?

Hangi ülkede güvenlik ve hukuk kuralları üst düzeyse ve kadını erkeği güzelse orada olmak istiyorum tabi yemeğide keşke her şey istediğimiz gibi olsaydı ama olmasada olru napalım olmadı diye napalım olmazsa olmaz o kendisi olmadığı için kendisine üzülsün hadi by
Üçü de farklı sebeplerle cazip gelir bana.
İspanya’ya gidersem, Goya’nın karanlık tablolarını görür, Endülüs’ün gölgelerinde tarihin sert izlerini ararım.
İtalya’ya uğrarsam, Floransa’da bir taşın üstünde saatlerce kalır, Michelangelo’nun yonttuğu mermerle sessiz bir diyaloga girerim.
Fransa’ya yolum düşerse, Paris’in salonlarında değil, Burgonya’da, incelikle olgunlaşmış bir şarabın yanında, aristokrasinin sessiz mirasını tatmak isterim.
Açıkçası üç ülke de ayrı ayrı çok güzel ama bana birini seç deseler İtalya derdim. Hem tarihi hem kültürü beni çok çekiyor. Roma’nın sokaklarında yürüyüp o antik dokuyu hissetmek, Venedik’te gondola binmek ya da Floransa’da sanatın içinde kaybolmak inanılmaz olurdu. Üstüne bir de İtalyan mutfağı var; makarna, pizza, dondurma… Hepsi ayrı bir keyif. 😊
Teşekkürler
İçimdeki İspanya sevgisi başka.. Adamlarla diplomatik yönden iyi ilişkilerimiz var, mükemmel sporcular yetiştiriyorlar, hatunları da taş gibi daha nolsun 😂
Ah harika bir soru! 😊 Hepsinin kendine göre cazibesi var ama ben Fransa diyorum! Paris zaten rüya gibi; Eyfel Kulesi, Seine Nehri, Louvre… Bir de kahve eşliğinde sokak kafelerinde vakit geçirmek insana kendini filmde hissettiriyor. Tabii ki İtalya ve İspanya da muhteşem ama Fransa’nın romantik havası bir başka. 💫 Peki senin favorin hangisi? 😊
France.
Cevap
24Cevap
Fransa daha güzel gibi
İtalya. Çünkü, hem çok medeniler, hem de yemekleri çok iyi
Fransa'da bir cacık yok. Bir eyfel kulesi var. Yemek tarzı bakımından bizim kültüre yakın İspanya'dır ama beni İtalya cezbediyor her şeyiyle.
Üçü de merak ettiğim ülkeler ama en çok Fransa'ya gitmek isterdim. Tam bir sanat şehri ve tatlıları efsane.
İspanya'ya isterdim. Sırf barcelona-real Madrid maçı izlemek için. Bir gün o maçı izlemek için neler neler vermezdim.
İtalya bana çok dqhq çekici geliyor ve dqha uygun.. Oze''inle Güney İtalya.. Kuzeye gitmem :))
köylü sorusu gibi olmuş hiç birine gitmem :) baltık iskandinav ülkeleri daha cazip
İtalya yi çok merak ediyorum özellikle yemekleri bana daha cazip geliyor
fransa kültürüle acıdan çok kültürlü bir ülke ispanya gibi değl.
Sıcak bi ülke olsunda gezelim en azından. İtalya olabilir.
İtalya çünkü :
Roma;
Floransa;
Venedik;
gibi şehirler bulunuyor.
madagaskar yok mu? madem yok ispanya
Yanında erkek varsa eşin flnsa paris futbolu seviyorsa ispanya maça giderseniz yani
İtalya...
Roma, Floransa, Venedik...
Tabiki canım İtalya 💖
İspanya diyorum..
İspanya yi görmek isterdim
En çok İtalyayı merak ediyorum
İspanya çok merak ediyorum.
Paris turu lazım bana
Barcelona derim susarım
Kesinlikle İspanya
İtalya
Çok gittiğim için İtalya tabikide