AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Düzenli sporla ihtimal var ama cokmu fazla resim koysaydin önce spor mu ameliyatmi çare baksaydik
Ameliyat olsa bile en az 10k. O para nerede bende. Spor da kilo olmadığı halde olan da gidiyor ama sarkmış deriye ne yapsın spor ☹
Valla merak ettim seni özelden resmini paylasirmisin şikayet ettigin kadar var mı bakalim
Dışarıdan bir sorun yok ben içeriden görünce dert ediyorum fazlalık deriyi.
Ne diim Allah kolaylık versin
Karnına spor yaparken sıkı bir şey takmanda fayda var günlük hayatta da rahat edebileceksen tak derim annem hep öyle yapmış şu an sarkma hiç yok
Kuzusu yeni göbek değil ama bu, yılların sarjmış derisi, aslında göbek bile değil ama uyuz oluyorum
O zaman günlük egzersizlerle az da olsa fayda gorusursun canım
Az değil tam gitsin istiyorum Ams nerde
Gider gider birakama gendini doparlan
Hiç sanmıyorum Ama 😏
Gider tatlım spor sıkılastiri fazla yağı da alır
Sence ne kadar sürer çünkü geçen sene 2 ay yaptım bir değişiklik olmadı üstüne olmayan kilom gitti bıraktım sinir oldum yine aynı olacak gibi boşuna çaba
Yani o bölgeye yoğunlaşan o kadar kilo kaybetmezsin aslinda bide ne derce zorladigina bağlı kendini 2 ay içerisinde +bünyede buna dahil
Zorlama derken program indirdim ama ben ondqn bile çok yapiyorum, sadece hareket takibi için. Onun sayıya uysugum bile yok
Canim YouTube da kanallar var egzersiz için çok etkili istersen ordan devam et
Aynı şeyler değil mi işte programla
Sanmıyorum ya daha etkili bence
At bakalım bir link hangisi
Link değil de pamele reif var bak sayfasına
Olur bakayım teşekkürler
Ne demek ❤
Sarkmış göbeği sporla giderde zor gider
Sence ne kadar sürer çünkü geçen sene 2 ay yaptım bir değişiklik olmadı üstüne olmayan kilom gitti bıraktım sinir oldum yine aynı olacak gibi boşuna çaba
Spor yapsan bile 1 haftada 10 kilo zayıflar eritirsin ya da göbeğini bağla zamanla çeker canım
Gider tabi karın hareketlerini bırakma
Ne karar sürede gider sence
Aylar alır miktarına da bağlı belki bir yıl yeter ki pes etme
Ooff, eski göbek ama bu. Miktar derken aslında kılo bile değil, sarmış deri. Geçen sene 2 ay yaptım spor bir değişiklik yok üstüne kılo gitti bende sinir oldum bıraktım yine aynı olacak gibi
Ya çok mu kötü ki kilon yerindeyse niye dert ediyosun
Ameliyatla alan çok doktor var onlardan fiyat alsan
Yani madem kilondan gidiyor
Kılo sorunum yok ama işte göbek uyuz ediyor ameliyat çok para ya. 10k en az mümkün değil
O zaman iki seçenek var ya bu halinle bağdaşacaksın veya mekik vs hareketlere bir yıl devam edip bi sonuca ulaşacaksın
Bakalım işte devam spora ama pek umudum yok, sarkmış deriye spor ne yapsın
Son çare al makası eline 😂
Ya deme öyle ağlarım bak😏☹
🙁 Ya bu her kadında oluyor mu ilk defa duyuyorum sende niye oldu
Evet doğum yapan her kadın hemen hemen
Bence senin göbüşün fazla büyüdü ondan böyle oldu. Kaç yıl oldu ki
Yok anam ne göbüşü. Sadece deri göbek bile değil yoksa dışarıdan görünen birsey yok ben içeriden görünen için uyuz oluyorum
https://m.youtube.com/watch?v=NRZjoHJxnEw bak burda bir hareket var denemekten zarar gelmez ama uzun vadede
Kilo fazlan varsa onu da verirken ufak egzersizler yap, geçer.
Kılo yok sadece kahrilafi göbek☹ki yeni değil tıklayın yillarin göbeği, tabi sarkmış deri puff
Boyun ve kilon kaç
Boy 160 kılo 57
3-5 kilo vermen yardımcı olabilir. Bol doğal ev yoğurdu ve mümkünse zeytinyağı ile pişmiş kırmızı et tüket diyet yaparken. Sabahları doğal peynir zeytin, doğal köy yumurtası. Ekmek şeker karbonhidrat tamamen kes. Bir yandan da spor. Bir iki aya verirsin.
Ekmek çok yok zaten hayatımda şeker 0. İstanbul gibi yerde bu doğal şeyleri nereden bulalım. Kılo gider gidiyor da göbek de tık yok. Zaten kılo alıp veren biri değilim ki spor yapınca istemesem de gidiyor
Karaciğer yağlanmasi desem şeker de kullanmıyorsun.
Yok sejer yıllardır 0
Şeker
Tamamen gitmese bile azalır
Yılların sarkmasi ama iyice kafadır taktim ama hiç umut yok boşuna çaba bence
Çokmu kötü görünüyor
Dışarıdan birsey yok da içeriden ben goruyorun ya, uyuz oluyorum
Eşin takoyormu dile getiriyormu
Eş yok ki varken de takmazdi ama ben büyük dertteyim off
O bölgeye çalışmalısın
Zaten program o bölge üzerine
Hiç erime yok mu gözle görülür
Bendede göbek var takmıyorum
Cicim olmayan kılo eriyor, deri nereye gitsin
Cilt sıkılaştırıcı kremler var
İyi geceler canım iş var yarın yazarım olurmu❤❤❤❤
Hiçbirine güvenmem Hepsi para tuzağı anca
Yorumlara bak incele
Spor yaptıkça toparlıyacaktır
En az 6 ay
Kış gelince üşümekten vazgeçiyorum sporu canım istemiyor ki sonus olmayinca iyice bırakıyorum
Çokk aşırı mı
Aşırı değil, dışarıdan birsey yok belli olan. Deri de görünüm de bir sıkıntı yok rebk değişikliği fılan ama ben o fazlalık deriden rahatsız oluyorum
Hayır hayır olmayın
Her kadında değişiyor
Tabi ki gider
Hiç sanmıyorum ama Sence ne kadar sürer çünkü geçen sene 2 ay yaptım bir değişiklik olmadı üstüne olmayan kilom gitti bıraktım sinir oldum yine aynı olacak gibi boşuna çaba
Belki doğru antrenman tekniklerini kullanmıyorsundur.
Yani program indirdim o bölgeye uygun şeyler daha ne olanak ki bilmiyorum
Zaten 2 ay az bir süre. Yani 4-6 ay ara vermeden yapman lazım.
Ya kış gelince zaten çok üşüdüğüm için hiç canım istemedi, baktim çözüm de olmuyor bakalım bu sefer biraz daha uzun sürer
Kışları kardiyo ağırlıklı antrenman yapmalısın. Hem vücut ısın artar üşümezsin hem de daha iyi yağ yakmanı ve kondisyonunu sağlar.
O kadar dayanıklı degilim ya, zora gwkwmiyotun kwlbim çarpıyor hemen. Güçlü bir yapım yok
Bu zamanla aşılıyor işte. Daha çok başındasın alt yapın yok. Biraz vücut kendini toparlasın.
hangi?
Kaç kilo fazlan var?
Kılo yok sadece göbek sarkmasi sinir bozucu
bölgesel sıkılaştırma yöntemlerini kullanarak göbeğini yok edebilirsin. Normal doğum mu sezaryen mı?
Normal ama eski göbek yillar oldu. Bölgesel çalışıyorum programla ama kilo gidiyor da sarkma tık yok
pes etme yaa bu arada boy kilo nedir istersen özelden yazabilirsin bu detayları
160, 57
yorumları takip etmek zor oluyor dilersen bu konuda muhabbet edebiliriz dm den yazsan mı?
Dm lik durum yok i, aşk mı yasayacağız göbekle 😅
yok be ne aşkı evliyim ben de :) muhabbet eder laflardık kafa dağıtırdık :)
Evliysen hanım nerede şu an
uyuyordu sonra ben de yatmıştım