• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Spor

Bizim çocuklar tarih yazdı! 0 puan alarak turnuvadan ayrıldık, bu başarısızlık kime yazar?

Lapadulaa
Lapadulaa Takip Et
Yoda Yaş: 31
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
96
Yapay Zekaya Sor
Kime yazıyorsunuz başarısızlığı, geniş yelpazeden tutabilirsiniz.
Bizim çocuklar tarih yazdı! 0 puan alarak turnuvadan ayrıldık, bu başarısızlık kime yazar?
Tarih Soruları Çocuk Soruları Ayrılık Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
15 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • münchenTürkgücü
    münchenTürkgücü Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32 , eic 100%
    +1 yıl

Bizim milletçe genel anlamda en büyük sorunumuz bence herkesin her şey hakkında fikri olması, profesyonellikten uzak bir tff ve yönetim kurulları olarak tepeden tırnağa teknik ekiple birlikte futbolculara kadar herkesin payı muhakkak var. Hırvatistan maçı öncesi Volkan Demirel krizi patlak vermesine kadar milli maçlar genelde İstanbul'da oynanırdı. Ondan sonra Anadolu'da taraftar bazında ülkece tekrardan dirilen bir milli ruh oluştu ve bu günlere kadar gelindi. Bugün daha da kötüsü alınan kötü sonuçlardan felan başta her takım taraftarının kendi oyuncusuna yönelik sosyal medya baskısı, başta İstanbul lobisi felan kim oynarsa oynasın başarı gelme ihtimali çok az bu yozlaşmış sistemin içerisinde. Birazcık futbola odaklanabilsek keşke! Bu turnuvanın Avrupa futboluna kazandırdığı 'ters ayaklı bek' kavramını bu maçta yanlışlıkla (!) da olsa bizim takımımızda görmemiz, futbolun bu teknik kısmını uygulayan en başta teknik direktörümüz daha sonra çaba gösteren oyuncularımız ve son olarak bu teknik kısmına odaklanıp yorum yapabilsek keşke turnuvadaki diğerleri gibi.

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• Reykart2
    Reykart2 Takip Et
    Guru Yaş: 42 , eic 94%
    +1 yıl
    Spor konusunda 596 cevap paylaştı.

Bu maçta en azından kalede altay, ve ileride orkun veya kerem aktürkoğlu mutlaka olmalıydı! Orta sahada top yapamayan bu kadar adam varken yine ısrar edip kaan ile başlamak büyük hata! Senin elinde 4-1-4-1 sezon başından beri oynayan taylan var ve mutlaka oynamalıydı veya taylan irfancan ikilisiyle 4-2-3-1 denenmeliydi ama şenol güneş'in saçma sapan kadro seçimleri ve son derece vasat olan okay ozan tufan gibi oyuncular yüzünden ilk iki maçı kaybettik ve bugünde kaleye gelen ilk şut gol oldu! Ama bana göre kaleci uğurcan'dan o kadar rahat şut pozisyonu veren savunma ve orta sahamız kesinlikle hatalıdır! Bu başarısızlık kesinlikle şenol güneş'e yazar ve kesinlikle görevine son verilmeli! 3,2 milyon avro'yu nasıl başarılıyken alıyorsa başarısızlıkta da sorumluluğu alması ve istifa etmesi lazım...

1
    0 Yorumla
  • nomorebets35
    nomorebets35 Takip Et
    Master Yaş: 44 , eic 64%
    +1 yıl
    Spor konusunda 1,2b cevap paylaştı.

cok umutluyduk iyi bir futbolla geldik tüm takım cok moralliydi hersey istedigimiz gibiydi :) fakat
    senol gunesin italya macindan once bu macdan sonra bizide favoriler arasinda gosterebilirler lafi malesef gereksiz bir sisirmeydi
    daha onemlisi ise bu kisa turnuvalar teknik ekiplerin taktik savasi ile gecer cok kotu oynadi gibi gozukmemizin asil sebebi rakiplerin bizi ciddiye alip zaaflarimizdan faydalanmalariydi bizim ise hic bir reaksiyon veremememizdi
    benim icin kusur futbolculari favorisinize inandirip taktiksel anlamda zayif kalan senol hocada malesef.

1
    1 Yorumla
    • nomorebets35
      nomorebets35
      +1 yıl

eywallah usta :)

Yorumla
  • fangoria u
    fangoria Takip Et
    Master Yaş: 46
    +1 yıl
    Spor konusunda 1,7b cevap paylaştı.

önce şenol güneşe sonra oyunculara

1
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

36

Cevap

72

Cevap

• SkrErd37
    SkrErd37 Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 27
    +1 yıl
    Spor konusunda 1,5b cevap paylaştı.
    https://youtu.be/Q8JSrPydZXU
    1
    0 Yorumla
  • aerolite
    aerolite Takip Et
    Master Yaş: 57 , eic 31%
    +1 yıl
    Spor konusunda 1,7b cevap paylaştı.

Bu iş en tepede Rte ye yazar.
    Federasyonu seçen rte.
    Hocayi seçen federasyon
    Teknik ve oyuncu kadrosunu seçen hoca.
    Türk futbolunu geliştirmek spor kulüplerinin yonetimlerini gelistirmekten başlar.
    Yillardir kulüpler kötü yönetimler altinda madden istismar edilip ciddi birc batağına sokuldu.
    19 yıldır devleti yöneten erk bunu fark edip kulüp yonetimlerini her açıdan hizaya sokup, destekleyip denetleyebilirdi.
    Ki bu sayede futbol kulüplerimiz dünya çapında güçlü olur ve bu durum milli takimlara da yansirdi.
    Bugün hepsinin eli kolu borc sarmali icinde bağlı durumda.
    Yasalar ve denetimler yetersiz. Kulüp baskanlari kulupleri kullanıp zenginlesiyorlar. Hesapsızca borc yükü altına sokuyorlar.. vs
    Bilmem anlatabildim mi?

4
    0 Yorumla
  • Kibar-bir_BEY
    Kibar-bir_BEY Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36 , eic 100%
    +1 yıl

Federasyona yazılır. Türkiye’de en rahat bulunan şey forvetti. Hakan ardından İlhan ardından Nihat ve Semih sonra da Burak.
    Pekiii Burak’tan sonra bu coğrafyada nasıl olur da forvet yetişmez? Cevap belli altyapı.
    Harcadığımız forvetlerden birisi 30 yaşında Sorvivor’da diğeri de 20 yaşından beri bal liglerinden çıkamıyor. Başka birisi asla süperlig göremedi. Başkası 17 yaşında süperligde oynatılmaya çalışıldı.
    Özgürcan Özcan, Tevfik Köse, Batuhan Karadeniz, Ergin Keleş, Sercan Yıldırım...

0
    0 Yorumla
  • cimbom_10_1905
    cimbom_10_1905 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 25 , eic 99%
    +1 yıl

Şenol, reklamcı, spiker, Mustafa Sandal vesaire.

Cidden bok gibi kadro ile çıktık Keremin o hali beni mahvetti, Ozan çıkmadı GS'li, Uğurcan iyi ama Altayda çıksaydı Uğurcan bitti yoruldu.

Ama en büyük sorumlusu Şenol. Fatih Terime olan nefreti ve Trabzonspor sevdası bizi bitirdi.

3
    0 Yorumla
  • Hhislerinsonnu
    Hhislerinsonnu Takip Et
    Xper 7 Yaş: 41 , eic 94%
    +1 yıl

Bu elim başarısızlığı bir tek kişiye mal etmek hata olur sanırım hem Türkiye Futbol Federasyonu hem teknik ekip hem oyuncular Yani herkes Bu işin içinde
    Ne eksik derseniz futbolcuların başarısızlıklarının geçtim gerçekten ruhu eksikti Bir heves yoktu Bir Azim yoktu bir heyecan yoktu
    Futbolla aram olmamasına rağmen Bu vatanda yaşayan bir Nefer olarak Gerçekten bu başarısızlıktan sorumlu olan herkesin Bunun bedelini ödemesini istiyorum

2
    0 Yorumla
  • TedMosbycik
    TedMosbycik Takip Et
    Bilge Yaş: 27 , eic 94%
    +1 yıl

Turnuvanın en kötüsü olarak ayrıldık. Gerçekten 0 puan ve -7 averaj yapabilecek başka takım olacağını sanmıyorum. Şenol Güneş iyi teknik adam ama neden bazı futbolcuları seçmeme konusunda bu kadar kararlı oldu anlamadım. Kaleci Uğurcan gerçekten kova gibi maşallah, ileriye Fenerbahçe'ye Yeni transfer olan forveti alabilirdi de. Buna benzer bir çok hata yaptı kadro seçiminde. Diğer oyuncularımız gerçekten kaliteli oyuncular ya. Yazık olduk.

2
    0 Yorumla
  • samedjackson
    samedjackson Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 70%
    +1 yıl
    Spor konusunda 351 cevap paylaştı.

Şenol Güneş e yazarım ben bunu mac oynama sayisi düşük oyuncuları oynatti hazirlik macinda da belliydi merih iyi ama formsuz yani onun yerine ligin tamaminda oynayan ozan vardi o daha formdaydi oynamadı tatil verilmedi oyunculara apartopar cagirdi hepsini

1
    0 Yorumla
  • Mihailgivi
    Mihailgivi Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl

futbol ile pek alakam olmamasına rağmen milli maç diye az da olsa baktım ama ilk italya maçının oynanacağı gün yeniliriz demiştim sonra internetten ilk yarının istatistiklerine bakınca ve şut oranlarına bakınca dedim ne kadar haklıymışım zaten sonra yenildik ama diğer iki maçta belki biraz da olsa toparlayabiliriz diyordum ama sonuç çok kötü. abi futbolda istisnalar hariç çok kötüyüz ya.

1
    0 Yorumla
  • Need4Read
    Need4Read Takip Et
    Master Yaş: 42 , eic 100%
    +1 yıl

Bu akşam sahada 10 tane daha Mert Müldür olsaydı en azından 3 puan alarak turnuvayı noktalayacaktık. Bütün Dünya'ya da rezil olmayacaktık. Sahada bir tek Mert Müldür elinden geleni yaptı diğerleri boş beleş, bitse de gitsek havasında oynadı. Bu başarısızlık başta Şenol Güneş olmak üzere Federasyon ve takıma yazar. Bizim çocuklar artık reklam oyunculuğundan futbola dönme vakitlerinin geldiğinin farkına varmalı...

1
    0 Yorumla
  • Yamuşşşş10
    Yamuşşşş10 Takip Et
    Master Yaş: 25
    +1 yıl

Türkiyede böyledir hiçbir büyük platformda adam akıllı bir başarı sergileyemiyoruz sporda başarısız eğitimde başarısız bilimde başarısız sanatta başarısız yani başarısızdan kastım dünya çapında bişey yapamıyoruz veya girdiğimiz her oyundan mağlup çıkıyoruz bunun en büyük sebebi yeteri kadar konsantre olmayışları ve ciddiyete almamaları

3
    4 Yorumla
    • DryCornStalk
      DryCornStalk
      +1 yıl

Bence disiplin olmaması almanlar o yüzden her işte başarılılar

Yorumla
    • Ragnar_Lodbrok
      Ragnar_Lodbrok
      +1 yıl

@DryCornStalk Ne ilgisi var yahu? Bunun çok daha kapsamlı sebepleri var. Yoksa Portekiz, İtalya falan disiplinli insnaların ülkesi değil.

Türkiye'de kurum kültürü artık tamamen yokoldu, planlı bir ilerleme metodu yok, sürdürülebilir hiçbir şey yok günlük kararlarla yürüyor herşey. Ülke kaotik, ülkede bir şeyin uzun vadeli planlanmasına yardım edecek bir devlet yok, aksine devlet ortalığı en çok karıştıran mihrak. Aptal saptal kararlar, hiçbir mantığı olmayan keyfi uygulamalar bizim ülkenin normu olmuş durumda.

Haliyle hiçbir şey düzgün işlemiyor. Üstüne insanımız eğimtsiz, senelerdir şu çapsız boomerlar yakasına yapıştı Türk futbolunun, 20 senelik kariyerlerinde 3-4 sene bir şeyler yapabilince ali kıran başkesen oluyorlar.

Ve bizde herkes hizipçi, herkes nizamdan nemalanıcı, herkes kendine pay çıkarıyor. O yüzden işte Kıraç falan asker mehmet vatan millet diye saçma sapan şarkı yapıyor

Yorumla
    • Ragnar_Lodbrok
      Ragnar_Lodbrok
      +1 yıl

@DryCornStalk Mesela bu çapsızları kimse eleştirmez? Şimdi rezil olduk da dilleri çözüldü halbuki bu Milli Takım Fransa'yı yenerken de, Hollanda'yı yenerken de gene kötü oynuyordu.

Kimse o kadar hazır değildi turnuva elemelerine fazla asılmıyorlardı bizimkiler de ölümüne savunup bala göte goller attıkları için olduklarından çok yüksek sonuç aldılar. Hollanda'yı biz nasıl yendik mesela? Adamlar bizi patates ettiler Burak Yılmaz ilah gibi goller attı öyle kopardık maçı. Yoksa 2-0'dan hatta 3 golden sonra bile dönüp bizi yenecektiler.

Yorumla
    • Ragnar_Lodbrok
      Ragnar_Lodbrok
      +1 yıl

@DryCornStalk Peki ben ''Takım o kadar da iyi oynamıyor'' dediğimde ne oluyordu? Şimdi Güneş'in kellesini isteyen türk halkı bana deli muamelesi yapıyordu. Merih Demiral henüz o kadar iyi değil dedim diye bir sene kadar önce linç yemiştim internette

Kimsenin futbola, siyasete, hukuğa, herhangi bir konuya derinlemesine vakıf olmaya niyeti yok. Kimse derinlikli bir ilgi ve bilgi sahibi olmadığından her yerde vasat, kifayetsiz tipler tasını dolduruyor

Yorumla
  • M-B-B
    M-B-B Takip Et
    Guru Yaş: 40 , eic 95%
    +1 yıl

Ülke nasıl yönetiliyorsa, insanlar ne kadar eğitimli ve düşünce gücü yerindeyse diğer tüm branşlarda da doğru orantılı olarak başarı bundan etkilenir. Yani mevcut ülkenin durumuna bakacak olursak sporda da başarısız olmamız kadar doğal bir şey yok.

3
    1 Yorumla
    • YayBurcuKötüdür
      YayBurcuKötüdür
      +1 yıl

Harika aynen öyle

Yorumla
  • Tweety1976
    Tweety1976 Takip Et
    Master Yaş: 50 , eic 100%
    +1 yıl
    Spor konusunda 323 cevap paylaştı.

Her futbolcu kendi oynadiklari takimlardaki ruh’la oynamis olsalardi belki biraz daha basarili olabilirdik. Ruh yok sanki silah zoruyla top oynuyor adamlar..

4
    0 Yorumla
  • Cevobey
    Cevobey Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36 , eic 86%
    +1 yıl

Bu başarısızlıkta;
    Keyfe keder bir sorumluluk alan oyuncuların,
    Dostlar pazarda görsün diyen yöneticilerin,
    Futboldan başka spor dalı yokmuş gibi yayın yapan basının,
    Altyapı ve geliştirme zeminini oluşturmayan hükmedicilerin kusuru var. Neredeyse 90 milyon olan nüfustan çıka çıka kaç yıldız futbolcu çıkmış...

0
    0 Yorumla
  • ᴡiɴcнᴇѕтᴇʀ
    ᴡiɴcнᴇѕтᴇʀ Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 98%
    +1 yıl

Mert müldüre 3 maçta 1 kez forma şansı verdi kenanı sokuyor hala oyuna gerçekten boş adam bu adam ya.

3
    0 Yorumla
  • Eray-Demirci
    Eray-Demirci Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 98%
    +1 yıl

Oyun otuz saniye önce dursa İrfan oyundan alınacak ve golümüz bile olmayacaktı. Teknik ekibin bence hata. Bu kadar ruhsuz bir takımın başka açıklaması olamaz.

1
    0 Yorumla
  • semxsem
    semxsem Takip Et
    Master Yaş: 45 , eic 97%
    +1 yıl

Haberim bile yok sen söylemesen muhtemelen yarın iş yerimdeki dedikoduda duyardım
    Ben fores camp ı 5. Ye izleyerek çok daha keyifli bir gece geçirdiğime eminim

1
    0 Yorumla
  • Ehlivukuf
    Ehlivukuf Takip Et
    Mentor Yaş: 34
    +1 yıl
    Spor konusunda 1,3b cevap paylaştı.

Geçen bir paylaşım gördüm şöyle yazıyordu ;
    Ulkece seks, futbol ve siyasete düşkün olup konuşup bu kadar başarısız olan tek biziz , diye

3
    1 Yorumla
    • Mihailgivi
      Mihailgivi
      +1 yıl

bence bu yazı alınıp bir yere asılmalı herkesin göreceği o kadar haklı ki tam türkiyeyi özetleyen bir cümle

Yorumla
  • AçarakŞah
    AçarakŞah Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 80%
    +1 yıl

Futbola sonra üzülürüz, iş arayıp hayatta kalmaya çalışıyorum.

4
    0 Yorumla
  • Aphell123
    Aphell123 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26 , eic 88%
    +1 yıl

Gelen geçen çaktı lan Bi ülkenin hiç biseyimi iyi olmaz sadece dünyanın en çok küfür eden ülkesiyiz bizim Endonezyanin bile birçok başarıları var

1
    1 Yorumla
    • Aphell123
      Aphell123
      +1 yıl

Türkiye den sonra en çok küfür eden ülke Yunanistanmis

Yorumla
  • regiss
    regiss Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27 , eic 72%
    +1 yıl

abi zaten bunların bir şey yapabileceğini düşünüp te maçlarını izleyen adamın aklından şüphe ederim 😀

1
    0 Yorumla
  • RuuDy_RuuD
    RuuDy_RuuD Takip Et
    Master Yaş: 44 , eic 73%
    +1 yıl
    Spor konusunda 486 cevap paylaştı.

Şenol Güneş'e yazar, şu jenerasyonu kullanamıyorsan eğer gidip Trabzon'da taka ile denize açılıp hamsi avlayacaksın...

1
    0 Yorumla
  • LucasHernandez
    LucasHernandez Takip Et
    Xper 5 Yaş: 23 , eic 92%
    +1 yıl

Filozof un Kendi memleketni öne çıkarma sevdası ben Beşiktaşliyim ama Fener'e karşı bı nefreti var sanki Altay Bayındır i koyaydi kaleye

1
    7 Yorumla
    • Kibar-bir_BEY
      Kibar-bir_BEY
      +1 yıl

Altay olsaydı lider çıkardık dimi? Kenan goller atardı, Burak 100 metreden alevli topa vururdu 😂😂😂

Yorumla
    • LucasHernandez
      LucasHernandez
      +1 yıl

@Kibar-bir_BEY e tabi gol yedik ama gol attık da değil anca reklam filmi çeksinler

Yorumla
    • Ragnar_Lodbrok
      Ragnar_Lodbrok
      +1 yıl

Birincisi Altay sakatlık geçirdi ve maç eksiği var. İkincisi, hiçbir açıdan Uğurcan'dan daha iyi bir özelliği yok tutturuldu bi Altay da Altay muhabbeti. Uğurcan olmasa rahat bi 5 tane daha yerdik bu arada

Yorumla
    • LucasHernandez
      LucasHernandez
      +1 yıl

@Ragnar_Lodbrok yani doğru aslında Uğurcan a laf edenler Fenerbahçe ki ve algı yaratmaya çalışıyor lar

Yorumla
    • Kibar-bir_BEY
      Kibar-bir_BEY
      +1 yıl

Bizzat sporun içindeyim. Tahtaya taktik çizen, sahaya sporcu süren, as ve yedekleri belirleyen kişiyim. Sizler kadar teknik direktör eleştirmedim. Hayatı boyunca halı sahaya kadro yazamayanlar gelmiş pro lisansı olan bir adamı eleştiriyor.
      Eleştiri noktası da kaleci 😂😂😂 hadi eleştirelim Beşiktaş’ta kariyer sezonu geçiren Necip neden yoktu? Biraz daha eleştirelim mi? Sol bekte 35 yaşında Caner dışında alternatif yok muydu?

Yorumla
    • LucasHernandez
      LucasHernandez
      +1 yıl

@Kibar-bir_BEY bana neden kızdın kanka 😂

Yorumla
    • Ragnar_Lodbrok
      Ragnar_Lodbrok
      +1 yıl

@Kibar-bir_BEY Valla ben elemelerde hep oynattığı, Beşiktaş'ta kontrat sıkıntıları yüzünden sahada gezinirken bile milli takımda ilk 11 başlayan, o ikinci bölgede pres yapma rolünde de gayet idare edebilen Dorukhan niye oynamadı da pres konusunda hiç iyi görünmeyen Ozan Tufan her maça çıktı merak ediyorum şahsen.

Yorumla
  • Giethorn
    Giethorn Takip Et
    Xper 7 Yaş: 110 , eic 98%
    +1 yıl

Senol gunese yazar. Ne oynadigi bile belli olmayan bir takim vardi. Yillarca terimin ekmegini yedi dunya kupasi ucunculuguyle ama buraya kadar.

1
    0 Yorumla
  • miroveteene_
    miroveteene_ Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 93%
    +1 yıl

Anlamadım bu ülkeye noldu ekonomi leş futbol leş kültürlük seviyesi leş gençler desen umutsuz eğitim sistemi leş imkanlar leş ülkemizin neyi güzel?

1
    0 Yorumla
  • bulut3478
    bulut3478 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 42 , eic 46%
    +1 yıl

şenol. güneş kadar mal bir hoca gormedim. bu kenan da ne görüyor anlamadım. yazık bize ne hoca bulabiliyoruz ne oyuncu cikarabiliyoruz rezillik.

1
    0 Yorumla
  • ωιтcнєя
    ωιтcнєя Takip Et
    Master Yaş: 40 , eic 100%
    +1 yıl

Valla ben herkese yazıyorum. Teknik ekipten son futbolcuya kadar. Ancak reklamlarda oynasınlar reklam artistleri..

1
    2 Yorumla
    • Giethorn
      Giethorn
      +1 yıl

Milli takimla hocalari degistireceksiniz gibi bir his var icimde.

Yorumla
    • ωιтcнєя
      ωιтcнєя
      +1 yıl

@Giethorn Allah korusun

Yorumla
  • YayBurcuKötüdür
    YayBurcuKötüdür Takip Et
    Xper 4 Yaş: 34 , eic 90%
    +1 yıl

Bize yani Türkiye'ye. Hiç şaşırmadım ki. Ülkenin başındakilerin sebebi..

2
    0 Yorumla
  • LacivertGandalf
    LacivertGandalf Takip Et
    Master Yaş: 109 , eic 96%
    +1 yıl

Tarih yazdı yazmışşın sevindim 🤣
    Fena dumura uğradım 😁

2
    0 Yorumla
  • hayalmee
    hayalmee Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 70%
    +1 yıl

Bu çocuklar hastane de karışmış bizim çocuklar olamaz

1
    0 Yorumla
  • Beste110
    Beste110 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 97%
    +1 yıl

toplumun huyu asla kendine suç bulmaz çoğu kişi koronodan oldu diyeyim bende

1
    0 Yorumla
  • xxbzfr
    xxbzfr Takip Et
    Xper 7 Yaş: 24 , eic 89%
    +1 yıl

Şenol güneş 'in hatası
    3-0
    2-0
    3-1
    OHA💩

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

"12 mal adam" ın tümüne tabi ki.. gerçi bekliyordum.. hiç bir şeyde iyi olmadığımız gibi, futbolda da berbatız.. ne kadar güzel motive olmuşlar değil mi... :)

1
    0 Yorumla
  • bayansinirli06
    bayansinirli06 Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 50%
    +1 yıl

Adımızı tarihe yazdırmak varken tarih olduk diyelim.🙂 Eski takım ruhu kalmadı

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Geniş darı yok en başta Şenol Güneş'e yazar tabi ama o değil de bir başkası olsa çok mu farklı olurdu tartışılır. Futbola bakış, teknik, taktik, plan, kafa yapısı çoğu şey değişmeli.

1
    0 Yorumla
  • Wosty
    Wosty Takip Et
    Guru Yaş: 102 , eic 88%
    +1 yıl

Senol gunes senol gunes moralimiz sifir sifir sifir umarim Bessektasa gelmezsin

1
    0 Yorumla
  • gencoyun-135
    gencoyun-135 Takip Et
    Yoda Yaş: 24 , eic 98%
    +1 yıl

Takımdaki herkes keşke Cengiz gibi müdadeleci olsa. Hakan vasat oğlu vasattı.

1
    0 Yorumla
  • viopiaylin
    viopiaylin Takip Et
    Yoda Yaş: 23 , eic 99%
    +1 yıl

Futbolla ilgili değilim ama sosyal medyadaki tepkiler sizin çocukları üzmüş olmalı

1
    0 Yorumla
  • Rima_0
    Rima_0 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 32
    +1 yıl

Valla yazık. Sıfır ruh sıfır çaba. O değilde arçelik bir reklam yapmıştı. Türkiye kupayı alırsa televizyon ücretlerini iade edecekti. Adamlar o kadar inanmamışlar ki takıma rahatça yapmışlar bu kampanyayı 😀😀😀

2
    0 Yorumla
  • Uzaklarda-34
    Uzaklarda-34 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 40
    +1 yıl

Ben aylar önce uyardı. Sen olsan cacık olmaz Salih ucani kadroya almadı.. sol bek var kadroya almıyor.. hep aynı kadroyla devam.. hiç bir taktiği yok anca beleşe konuyor ve tam bir GS düşmanı hiç bir halıyı oynatmadi

1
    0 Yorumla
  • Leading_Leader
    Leading_Leader Takip Et
    Master Yaş: 42
    +1 yıl
    Spor konusunda 1,2b cevap paylaştı.

Fenerbahçeliler hariç kimin çocukları olduklarını gördük.

1
    0 Yorumla
  • SKaragöz
    SKaragöz Takip Et
    Guru Yaş: 31
    +1 yıl

ruhsuzlar... aldıkları para az geliyor ondan oynamak istemiyorlar... adamların milli takımları tank gibi.!

1
    0 Yorumla
  • __SiyahᝪBeyaz__
    __SiyahᝪBeyaz__ Takip Et
    Xper 2 Yaş: 44
    +1 yıl

Gülsem mi sövsem mi bilemedim.

Kıçı kırık küçücük şehir devleti Gallere bile yenildi, 80 milyonun itibarını zedeledi.
    Evet cocukmuşlar , çocuk kaldılar 😡😡😡 topu elimize verip gönderdiler

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

"Bizim çocuklar tarih yazdı!" cümlesinden sonrasını okumasam daha iyi olabilirdi.

1
    0 Yorumla
  • Highline
    Highline Takip Et
    Master Yaş: 43
    +1 yıl

ekonomisi eğitimi bok olan bir ülkenin herşeyi boktur kusura bakın

1
    0 Yorumla
  • BenSeytaninnAvukati
    BenSeytaninnAvukati Takip Et
    Xper 3 Yaş: 26
    +1 yıl

S*kime yazar. Kusura bakın Ne Türkiye'den ne de onun milli takımından hiçbir şey olmaz

4
    1 Yorumla
    • Mihailgivi
      Mihailgivi
      +1 yıl

:D jhfjdshfjsh

Yorumla
  • TespitAbla
    TespitAbla Takip Et
    Xper 1 Yaş: 34
    +1 yıl

2022 Dünya kupası maçından ümitliyim. Bu maçta kaybetmemiz çok iyi oldu; Çünkü daha iyi geri döneceğiz görürsünüz.

1
    3 Yorumla
    • TespitAbla
      TespitAbla
      +1 yıl

İmzamı attım

Yorumla
    • TespitAbla
      TespitAbla
      +1 yıl

Negatif konuşmak bize bi fayda sağlar mı? Her zaman iyi olmak zorunda değiliz. Tam destek hep deste haydi Aslanlar yılmak yok 🇹🇷🇹🇷🇹🇷

Yorumla
    • ÇevikYiğit
      ÇevikYiğit
      +1 yıl

😂😂 iyi güldüm

Yorumla
  • muhtaradayınız
    muhtaradayınız Takip Et
    Xper 4 Yaş: 37
    +1 yıl

en tatlı kadro bunlara bin basar

https://www.youtube.com/embed/e3ij4Wc8vBw
    1
    0 Yorumla
  • irisvenom
    irisvenom Takip Et
    Xper 1 Yaş: 27
    +1 yıl

Gerçekten çok üzüldüm. Sonuncu maçta artık umudum yoktu zaten ama yine de yıkıldım.

1
    0 Yorumla
  • Skozya
    Skozya Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27
    +1 yıl

Ben hariç herkese yazılabilir 0 seyir zevki teşekkürler çocuklar

1
    0 Yorumla
  • україна
    україна Takip Et
    Xper 3 Yaş: 24
    +1 yıl

basmakalıp futbol anlayışımızı yıkamazsak bu tarz hüsranlara mahkumuz

1
    0 Yorumla
  • aşıkişte123
    aşıkişte123 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 26
    +1 yıl

zaten umrumda değildi böyle konularda mlliyetçi bir insan değilim

1
    0 Yorumla
  • yasirkarapinar
    yasirkarapinar Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30
    +1 yıl

Şenol Güneş'i değil bizimkilerin egolarını suçluyorum

1
    0 Yorumla
  • ireemşeen
    ireemşeen Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 83%
    +1 yıl

Yine bir şeyler yazmışız wixnsgwj

2
    0 Yorumla
  • Hardmannnn
    Hardmannnn Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33
    +1 yıl

Türkler, beyin gerektiren hiçbir şeyde başarılı olamazlar. Kavga vs varsa hiç kimse elimize su dökemez. Sistem bu şimdilik. Umarım değişir

0
    0 Yorumla
  • statiQ
    statiQ Takip Et
    Yoda Yaş: 35 , eic 89%
    +1 yıl

BiZden futbolda bir cacık olmaz

1
    0 Yorumla
  • RubbieRolePlayy
    RubbieRolePlayy Takip Et
    Guru Yaş: 37 , eic 93%
    +1 yıl

Şenol hoca ve oyunculara yazar.

1
    0 Yorumla
  • ErenEnd
    ErenEnd Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 80%
    +1 yıl

Türk'ün gücünü göreceksiniz (!)

1
    0 Yorumla
  • NanoTech
    NanoTech Takip Et
    Xper 7 Yaş: 40 , eic 93%
    +1 yıl

Çakma filozof şenol güneş

1
    0 Yorumla
  • mfd21
    mfd21 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33 , eic 100%
    +1 yıl

Genişe hiiiç gerek yok güneşten baksak yeter

1
    0 Yorumla
  • MuscleKing_T
    MuscleKing_T Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 93%
    +1 yıl

Oyuncuların tamamına ve teknik direktöre

1
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (48)
Devamını Gör(93)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Spor > Sorular > Bizim çocuklar tarih yazdı! 0 puan alarak turnuvadan ayrıldık, bu başarısızlık kime yazar?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Yenildik, bu maç kimin suçu? 3 cevap verildi
Maçı kimin yüzünden kaybettik? 11 cevap verildi
Milli Takımımız Tarih yazdı? Yorumlarınız neler? 24 cevap verildi
Haydi çocuklar tarih yazma zamanı! A Milli futbol takımımız Karadağ maçını kazanarak dünya... 14 cevap verildi
Evet milli maç 0 2 gol atık? 5 cevap verildi
Şampiyonlar liginde 0 puan alan tek takımımız fenerbahçe mı? 10 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Siz güne nasıl başlıyorsunuz, sabah rutinleriniz ve küçük mutluluklarınız neler?
  • Feminist biriyle çıkar, aşık olur, evlenir misiniz?
  • Yüzme biliyor musunuz, denizde yüzmeye başladınız mı bu sezon?
  • Menemene peynir yakışır mı? Deneyenler oldu mu?
  • Duvar kağıdınız ne?
  • Memleketiniz ile gurur duyuyor musunuz?
  • Sizce Taksilerde su, kolonya ve lokum ikramı kalıcı bir hale gelmeli mi?
  • Bilin baqalım bugün kimin doğum günüsü 🎂✨️🎈🎈?
  • Herkesten herşeyden çok çabuk sıkılır mısınız?
  • Sizin için saygı duruşunu hak eden, unutulmaz ama az bilinen filmler hangileri?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨