Evet arkadaşlar bana göre en iyi üçüncüler arasına girmemiz imkansız gibi birşey ama milli takımımıza inanlar var mı diye merak ettim! Milli takımımız en iyi üçüncüler arasına girebilir mi?
A milli futbol takımımız isviçre'yi farklı yenip en iyi üçüncüler arasına girip gruptan çıkabilir mi?
Galler bu grubun diğer rakiplere oranla en zayıf halkasıydı fakat milli takımımız o takıma bile 2-0 gibi net bir skorla mağlup oldu üstelik çok net bir pozisyonumuz dahi yoktu.
Dün İtalya İsviçreyi bizi yendiği gibi 3 0 skor ile yendi ama arada bir fark vardı İsviçre en azından topla oynadı, ayağa düzgün pas yaptı yani sahada bir varlık gösterdi ama olmadı yenildi keza Galler maçında da daha iyi olan taraflardı ama berabere kaldılar. Bizim milli takımımız 2 maçtır hiçbir şey yapamadı yani doğru düzgün pas dahi yapamayan bir takımdan bahsediyoruz. İsim anlamında belkide yıllar sonra en sağlam savunma oyuncularına sahibiz ama adeta averaj takımlarına döndük neden çünkü takımımızın bir taktiği yok.
O yüzden benim tahminim İsviçre bizim milli takımımızı yener ve evimize döneriz.
Gol atamadan bitirme ihtimalimiz çok yüksek maalesef yani takıma bakıyorum Burağa top getirebilen yok sanki adam splinter bir forvet gibi ara pas atıyorlar ki o da kaleye çok uzak mesafelere haliyle topu tutamıyor. Burak zaten çok etkili bir forvet de değil yani insanlar kulüp maçlarına bakıp aldanıyorlar diyeceğim ama Burak kulüp maçlarında da ceza yayı içinden ve çevresinde birçok pozisyon bulursa gol atan bir forvet yani adam eksiltip de bir şeyler yapabilen birisi değil.
Orta alana bakıyorsun adamlar rakip bölgede 3 pas yapamıyor ve hantal oyunculardan kurulu olduğu için de pas hatalarının hepsi kontra ataklarla bitiyor ve gerçekleşen atakları da ironik ama gol yiyerek savuşturuyoruz üstelik defans oyuncularımız Çağlar ve Merih olmasına rağmen. Sol bek çıkarıp sağ bek alan bir teknik direktörümüz olması da cabası. Hakan Çalhanoğlu geçen maçta bütün topları kaybeden adamdı ama oyunda tutmaya devam ediyor keza Kenan ısrarla kadroda.
Daha turnuva başlamadan önce seçilen kadro yanlıştı adam Almanya liginde 20 30 gol atmış kadroya almıyor peki bahanesi ne 2. Lig de atıyormuş peki Kenan neden kadroda eğer öyleyse Kenan 2 Ligde de atamıyor. Tamamen fiyasko seçimlerin ve taktik bilmemezliğin sonuçları bunlar. Bu takım grubu golsüz ve 0 puanla tamamlar.
Yanlız dün son dakikada oyunu bıraktık diye yediğimiz gol yüzünden elenebiliriz! Artı isviçre'yi bana göre 3 farklı yenmemiz lazım! Eğer o son dakikada ki golü yemesek 2 fark yetebilirdi!