Tamam
Devam
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Yüksek ihtimalle Galler i yeneriz, İtalya'da İsvicere'yi yenerek garantilemek isteyecek. Son maçta İsviçre ile beraber kalırsak 4 puanla gruptan çıkarız.
Tabii ki, son maçlarda garantileyen İtalya'nın Galler'e yenilmemesi gerekiyor..
Ne ciddi Misin? Telefonum kırıldı Dedin 2 aydır Konuşmuyoruz? 50 yıllık dostluğumuz Bitti...
@asdastlaar what?
Anlamamamazlık tan gelme ikimizde neyin ne olduğunu gayet iyi biliyoruz Mehmet e selam larımı ilet
@asdastlaar kimsin sen bilader? Neyi anlamam gerekiyor? Yaz, açıkça bilelim
Engelliyorum seni sakın bir daha benle konuşma git mehmet le konuş sen
@asdastlaar 😄😄😄 sabah sabah ne içtin sen 😄 iyi misin😄 Mehmet kim, sen kimsin😄
Sen neden beni engelliyorsun 50 yıllık dostuz dost
Ne içiyorsun sorunu da şöyle cevaplayayım ev de kendim yaptığım rakı yı içiyorum bir sorun mu var
Ayşe ve Fatma dedinde aklıma geldi o ayşe yle fatma ya söyle bir daha beni aramasınlar mehmet ve blackman yalakaları
@cansahenk soru sahibi rica etsem benim yorumlarımı kaldırır mısınız? Nelerle muhatap oluyoruz arkadaş ya...
Yeneriz bence italya zorlardı maçtan önce biliyorduk yenileceğimizi büyük ihtimal galler dişimize göre bir rakip
Ne ciddi Misin? Telefonum kırıldı Dedin 2 aydır Konuşmuyoruz? 50 yıllık dostluğumuz Bitti...
İnş devam ❤️❤️❤️
İnş
Cevap
4Cevap
İnanıyorum kazanacağız. sji
sonuncu olarak geri döneriz gibi geliyor
Devam olur ama sonrası zor
Tamam.
Bence tamam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?