eskiden hafif göbeğim vardı onun için evde spora başladım meşhur chloe tingin videolarından yaptım. hem karnım düzleşti hem kalçam şekillendi. sizce işe yaramış mı, başka önereceğiniz videolar olur mu daha vermem gereken kilolar var çünkü
Yaklaşık 3 aydır Chloe Ting yapıyorum. Sizce işe yaramış mı?
Kimseye kendini begendirmezsin. Boyle bir soru sormanda ancak seni uzer. Yok memelerin kucukmus, yok kalcan buyukmus. Sen bu aynada gördüğün kişiyi begeniyorsan baskasina laf dusmez. Insanlarin zevkleri farkli. Kimi buyuk meme sever memen kucuk der. Kimi kucuk sever ideal der. Ideal olani senin kendini begenmen ve saglikli olman. Saglikli bir bedenin varsa inan gerisi önemli degil. Sen bu kilolari saglik oldugun surece verirsin, alırsın. Ama saglik elinden gittigi zaman bedenin görüntüsünün hicbir önemi kalmiyor. Sadece sagligim iyi olsunda gerisi önemsiz demeye basliyor insan. O yuzden gayet iyisin. Sen kendini begeniyorsan gayet iyisin. Bedenin sagliyliysa gayet iyisin. Baska seye gerek yok. En buyuk zenginliklere sahipsin. Boyle bir soru sormanda ancak seni üzer ve olumsuz etkiler. Kafana takarsın. Ben hicbir zaman kendi bedenimli ilgili kendi arkadaslarima aileme dahi soru sormadim, sormam. Insanlar hep konuşur çünkü. Ben memnun muyum bu görüntüden? Fazlasiyla evet. Digerlerinin yorumuna gerek yok, cenelerini kapasınlar. Herkesin guzelligi, yaradılışı farkli. Guzellik algisina kimse uymak zorunda degil. Sana tavsiyem kendi ruh sagligin icinde boyle tür sorular sorma. Bu ancak kendini üzer. Bardagin dolu degilde boş tarafina bakmana neden olur. Burda biri memen kucuk dedigi icin ona kafayi takmaya baslarsin, popon buyuk dedi diye gidip onu kucultmeye çalışırsın. Elbet yap bunlari ama baskasi dedigi icin degil. O popoyu sende büyük buluyorsan bir seyler yap. Ideal buluyorsan dokunma bile. Senin bedenin, senin kararların. Başkalarina yorum hakki pek verme. Cunku insanoglu nankördur. Zayif olursun sismanla der, sismanlarsin ayi gibi olmussun der. Insanlari/erkekleri falan hicbir zaman memnun edemezsin. O yuzden kendini memnun et yeter.
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
ya ben de spora başlamak istiyorum ama dikkat çekmekten korkuyorum bir de fizik falan güzel olunca sanki hep gecelik gözüyle bakarlar diye düşünüyorum duygu beslemezler gibi bir şey var kafamda