Olan bize oldu
Sizce ülkemiz Euro 2020'de gruptan çıkabilir mi?
Olan bize oldu

Dunku oyunla evden bile disari cikmasinlar bence... tamam italya azman gibi bi takim bas etmesi zor ama istersen 5 tane ye , hakkinla oynayarak ye... dunku mac gene italyanindi ama skordan daha cok takimin ruhsuzlugu, sahaya gömulmesi, oyunu 2 3 dakka cevirememesi , qcemice pas hatalari deli etti beni...
aynen öyle
Çoğunluk takımımızı yerden yere vurmuş. Büyük takımlara karşı etkisiz vs. gibi büyük takımlara karşı çok iyi oynadığımız kazandığımız kök söktürdüğümüz maçlar var. Son şampiyon Fransayı bile ezmiştik. 1 maç kötü oynadık diye takımı gelecekte kötü olacak algısı çok saçma, klasik Türk insanımız kararları günlükçü. Gelecek uzun vaadli düşünmez hiç bir zaman. Liverpool başkanı Kloopa güvendi yıllar geçti ama adam ne yaptı takımı şampiyon yaptı. Bazı şeyler zaman gerektirir sistem oturmalı. Maç öncesi rahat kazanıcaz kesin kazanıcaz algısı vardı rehavetle gidildi o maça ve önce ki sonuçlardan kaynaklı tamamen rehavet havası vardı bizim milli takım böyle kötü oynamazdı normalde. Bu yenilgiden ders çıkarıp önümüzde ki maçlarda daha iyi oynayacaklarını düşünüyorum.
Evet rakip iyiydi fakat sorun şu biz iyi değildik ne organize olundu ne ruh vardı çünkü takımda rehavet vardı.
Evet öyleydi yediğimiz goller bunu gösteriyor zaten
Evet, çıkacağımızı düşünüyorum. İtalya ile olan karşılaşmamız baz alınamaz bence. Tamam kötü oynadık ama rakip zaten bizden çok güçlüydü. Galler ve İsviçre maçlarından en iyi puanları alıp gruptan rahatça çıkacağız. Tabi kadromuza dokunuşlar şart, İtalya maçındaki kadroyla kesinlikle olmaz.
İtalya maçında oynanan futboldan sonra bence çıkamayız diyorum.
cikariz ya moral bozmaya gerek yok
Cevap
33Cevap
mesele yenilmek değil adam gibi oynarsın yüreğinle oynarsın şansın olmaz yenilirsin italya maçında böyle korkak oynatmak şenol hocaya yakışmadı tek kale maç oldu resmen kadro olarak galler ve isviçreden çok üstünüz ama maç sahada kazanılıyor gurupta herşey olur
Bunları bizim çocuklar diye diye şımartır, g. tlerini Arda Turanlar gibi kaldırırlarsa çıkamayız. İtalya bunların üzerinden acımadan kramponlarla ezdi geçti.
Bencede öyle.. bazen eleştirmeli insan, bakıyorum sosyal medyaya hala eleştirmeyen ve şişiren insanlarla dolu her taraf böyle olursa ne dünya kupasına gider ne avrupa kupasına.
hmm pek sanmam italya zaten dünya kupasına oynayan büyük bir takım almanya da öyle diğer takımlarıda alabiliriz bence şansımız var kolay kolay düşmeyiz bence
Dünkü maçtan sonra maalesef evet diyorum
🙈 çünkü yeterli olamadılar çok güçlü rakipler var çıksa bile o çıkış son çıkış olur diye düşünüyorum
cidden dünkü maç tam bir rezaletti 1 şut neymiş ya ama bütün takımları izledim ve italya şampiyon yazıyorum buraya
@yildiramazsin Bence İtalya şampiyon olamaz yarı final ya da final görür ama şampiyon olacağını düşünmüyorum
Şenol Güneş güzel taktiğini önümüzdeki 2 maça uygularsa çıkabilir ama kesin diyemem, İsviçre zorlayacak gibi bizi.
Belçika çok iyi oynayan bir takım bunu unutmayalım 🙂
Hem öyle bir de çok iyi oynayan bir takım. Şampiyonluk bekliyorum kendilerinden.
Aynen bende
Belki iyi bir başlangıç olmadı...
Bizim takım bu değil...
İtalya da çok iyi ekip...
Fakat yine de gruptan çıkabiliriz...
Çıkar da bu oyun formatı bizi çeyrek finalden ötesine götürmez oda şanslıysak tabii
Dün tam bir rezalletti daha da rezil olmadan çıksınlar
Bugün oynanan isviçre galler maçı beraberliği çok güzel oldu. Italya gruptan gol yemeden çıkar, o yüzden herkesi yener galleri yenip isvicreyle en kötü berabere kalırsak çıkarız ama gol sıkıntısı çekicez futboldan anlamayan mallar konuşur duruu anca
burak yılmaz kendini yere atıp rezil etti bizi çıkmayalım böyle futbolcularla oynayacaksak şerefimizle 0 çekip gidelim
Bugün galler-isviçre maçı 1-1 bitti iyi oldu bizim için
Italya büyük ihtimalle yener. Bizde galleri yensek 2. oluruz. Ama şu gerçekki büyük takımlara karşı 40 fırın ekmek yememiz lazımki diş gösterelim
çıkabilir ama ilk maçtan gerekli dersler çıkarılıp, unutup ikinci maça odaklanarak kendi kimliğimizi kısa sürede bulmamız gerecek. çünkü ilk maçın mental etkisi de olacak.
ama kendisini toparlaması gereken asıl oyuncular değil, en başta şenol güneşin kendisini toparlaması gerekecek.
KENDİ KALEMİZE GOL ATMAK NEDİR YA ALLAHIM SABİR İYİKİ İZLEMEDİM MAÇU
EVET CANI SAĞOLSUN ŞANSIZLIK YAPCEK BİRŞEY YOK
GAVURLARIN HEP ŞANSI VAR CANOM ÜLKEM HEP ŞANSIZ
öncelikle takım gerçekten çok iyi top oynuyordu fakat şenol güneşe çok kızgınım bu kadar formda bir halil varken kenanı oynatıyor yanlış anlamayın kenanı hala sahada oyuna almam
Eğer kendi gücümüzü gösterebilirsek çıkarız.
öncelikle.. her zaman dedim.. şenol güneşten cacık olmaz. futbolu okumasını bilmiyor.. rakibi analiz edemiyor.. kanat oyuncuları foss.. okay yokuslu ön liberroda tek oynayamaz..
en iyi görüşü hak eden bendim ne dediysem aynen çıktı..
Bu oyunla pek umudum yok umarım açılırlar
Puan bile alamaz bunları
Keşke çıksa ama bu oyunla çok zor
Hiç değilse gruptan çıksınlar
Son gülen iyi güler. Bizde sonda güleceğiz 😊
ayn kardeşim çok objektifsin
Allah bilir
Çıkar
çıkar bence...
çıkamaz
Çıkabilir belli olmaz
Çıkar