Spor Sizce Euro 2020'de ne yaparız? Gazali_123 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Nasıl gider Türkiye için Euro 2020Sizce kadroda kim olmalıydı? Güncellemeler+1 yıl Türkiye ye karşı artan siyasi düşmanlık Forvetimizin olmaması sadece mücadeleyle kazanmamışsan dolayı işimiz zor Sizce Euro 2020'de ne yaparız? Cevapla Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Affedilmeyen Takip Et Mentor Yaş: 42 , eic 52% +1 yıl ben umutluyum.. güzel şeyler yapabilirizancak orta saha oyuncularına neden Salih uçan alınmadı..kanat oyuncusu fazla gibime geldi sayı yani 0 1 Yorumla Gazali_123 +1 yıl Salih turnuvayı kaldıramaz.
Tarkan24 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 74% +1 yıl Yarı final 0 6 Yorumla Gazali_123 +1 yıl Zor çok zor Yorumla Tarkan24 +1 yıl Belki finalde olabilir Yorumla Gazali_123 +1 yıl Olmaz. Yorumla Tarkan24 +1 yıl Kupayı bile kazanabiliriz Yorumla Gazali_123 +1 yıl Olmaaaaz. Yorumla Gazali_123 +1 yıl En fazla 1 tur o da belki Yorumla
windman107 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Spor konusunda 2,1b cevap paylaştı. Çok çok umutluyum✌ 0 1 Yorumla Gazali_123 +1 yıl Ben değilim. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
ben umutluyum.. güzel şeyler yapabiliriz
ancak orta saha oyuncularına neden Salih uçan alınmadı..
kanat oyuncusu fazla gibime geldi sayı yani
Salih turnuvayı kaldıramaz.
En kötü Son 16 görüruz diyorum
Yarı final
Zor çok zor
Belki finalde olabilir
Olmaz.
Kupayı bile kazanabiliriz
Olmaaaaz.
En fazla 1 tur o da belki
Çok çok umutluyum✌
Ben değilim.