İtalya-Turkiye maci ve Turk futbolu hakkinda düşünceleriniz nelerdir?

Alt yapida yillarca top koşturmuş biri olarak Torpil ve fizigimi bahane ederek hic bir kulüp ilgilenmedi. Gençler birliği secmelerine katıldım. Denemelerde oyunculari izleyen gozlemci ekip cay kahve iciyorlardi 6 saat sicagin altinda siranin bize gelmesini bekledik. Anladim ki buradan bana hayir yok, gencler birligine yuh sizin gibi super lig ekibine dedim ve futbol hayatimi sonlandirdim. O sene bunlar kume düştü ardinda geri cikti ve simdi yine düştü. Mutluluktan uçuyorum resmen. Cunku bu ulke de ne kadar teknik, hizli ve kondisyonlu oldugunuzun bir onemi yok. Torpiliniz bi kere kesin olacak, ardindan hayvan gibi fizik ve son olarakta atilganlik kilifi altinda saldirgan oyun tarzi. "Yani top gecsin adam gecmesin/ top geldi mi ileri vur" Klasiklesmis Turk futbolu
İtalya-Turkiye karsilasmasini inanin gozlerim kanayarak izledim. Bu kadar igrenc futbol olur mu? Oyunculara bakiyorum cogu kalipli fakat hic birinde teknik ve hiz yok. Ozan tufana top geliyor adam gobegiyle sakınıyor.
Bunu yaziyorum şöyle habere denk geldim tutamadim kendimi.
Fizikle kafayi yemişler.
Fizikle kafayi yemişler.
Maci sunan spiker de insigne ye boy gondermesi yapiyor saha da ki en kisa adam diye, yahu golü adamdan yediler, teknigiyle-hiziyla defansi bicti kac defa, hâlâ fizigi oncelik aliyorlar. Yemin ediyorum bu kafayla degil final oynamak gruptan anca bir 20 yil sonra cikarlar.
Siz ne düşünüyorsunuz?
İtalya-Turkiye maci ve Turk futbolu hakkinda düşünceleriniz nelerdir?