2 yıldır sporla ilgiliyim. Bu işin nefereyim diyebilirim.
Spordan 1 saat önce bol sade kahve ve doğal yeşil çay içersen ve spor öncesi 10 dk ısınırsan spora bomba gibi hazır hissedersin kendini. Başlamadan önceki 2-3 saat ağır yiyecekler yeme. Spordan yarım saat önce 1 adet orta boy elma yemeyi sakın unutma.19 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılSpor yapiyosan asla pes etmicem diye baslicaksin ne olursa olsun hedefine yurumuceksin kosucaksin her gun ben bunu basaricam olucam diceksin kulakligini kulagina takicaksin ve o 2 saatlik arenaya cikarsin hakkini verirsin sporunun ve gun boyu yediklerinle bu kadar basit
13 Yorumla- +1 yıl
18:00-20:00 arasi en hizli yag yakabilicegin saatlerdir
+1 yılBaşlamak zor oluyo bu sıcakta. Ama başladın mı alışıyosun. Ben spor yaptığım zaman daha hareketli oluyorum zihnim daha bir açılıyor. Kendine bir hedef belirle ve başla spora müzik dinle bence yaparken. Hareketli şarkılarla spor yapmak keyifli oluyor :)
12 Yorumla- +1 yıl
Sevindim :D
+1 yılSpordan sonraaa nasıl olacağımı düşünüyorum evde yapıyordum ama yok artık yazılacam bir spor salonuna daha iyi ayricaaa saat 5 den sonra hiç birsey yemiyorum sadece su yanii hedefine odaklan yaparsın
11 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
+1 yılGaza gelmek icin bol bol fitness modellerin videolarina bak. Bodybuildingcileri izle. Salonda Kulagina guzel sevdigin gaz sarkilar tak. Makaleler oku. Aynaya bakip kendini istedigin olculerde ve sekilde hayal et... HAYAL KURMADAN HICBISEY OLMAZ.
14 Yorumla- +1 yıl
Yatarak sadece karpuz gelisir buyur derler :)
- +1 yıl
:))
- https://www.youtube.com/watch?v=1epkXdZzP80
bu ve youtubeye motivation music veya epic motivational music bunlar on numara gaz verir 2 katına çıkar spor yapma isteğin
13 Yorumla
+1 yılilk önce kendine bir hedef belirlemelisin
benim bir hedefim var ve yıllardır eksiksiz spor yaparım
melsela çok yemek yedim hemen çıkar 4 km yürür gelirim112 Yorumla- +1 yıl
kilo vermek cidden büyük sabır işi
- +1 yıl
sana bir spor öneririm evde yaparsın çok güzelde yağ yakarsın
2 ay boyunca çok güzel kilo verirsin ama bütün sorumluluk sana ait kabul mu - +1 yıl
Biraz ağır bir spor evde yapabileceğin en etkili spor
sorumluluk sana ait
https://www.youtube.com/watch?v=NTEDDmCjd1k
https://www.youtube.com/watch?v=DXKEhQ-ehL8 - +1 yıl
sana kalmış çünkü ben yapıyorum bunu az önce spor bitti :)
- +1 yıl
o zaman yapman gereken biraz zayıfla yağ oranını düşür
kas yapmaya vucudunu daha güzel hale getir
Spor yaptıktan sonraki halimi düşünüyorum :D sağlığımı düşünüyorum.
12 Yorumla- +1 yıl
https://www.youtube.com/watch?v=BXgx3iVbNz4
Bulunduğum grup.. Moral verebilir. Her ne kadar kız sadece 2 kişi falan olsada: D
Teminite -dont stop
Skrillex - Damien
Skrillex - Bangarang
Bunları dinle dünya kendinin sanırsın11 YorumlaAh ben de bir yapabilsem. Her akşam sahile gidip koşacam diyorum ama daha beceremedim...
15 Yorumla
+1 yılBen kick-box yaparken salona girmeden önce Eminem-lose yourself ya da Yenilmez filminin final dövüş şarkısını dinliyodum çok etkili oluyodu :D
18 Yorumla- +1 yıl
Dövüşe teşvik ettiği kesin :D Ama hareketlilikte verir yani :D
- +1 yıl
Hahaha :D vurma çocuğa yazk :D. Kardeşimde benm eldivenlermi giyer ya da bandajımı sarar eline gelir yanıma hadi diye hep zararlı çıkar :D :D
- +1 yıl
Aynen :D
- +1 yıl
Hahaha sorun değil anladım ben seni :D
Zevkine uygun bir kaç müzik ve olmak istediğin ölçuleri düsün zamana birak bir bakmissin hedefine ulaşmissin
13 Yorumlahiç hırslanmıyorum. Kalkıp yapıyorum ne yapacaksam. Çok zor değil yani. Olmadı dövüş filmleri izle veya güzel kadınların olduğu videoları izle ben neden böyle değilim de al gazı başla
12 Yorumla
+1 yılOglum kas yapıcaksın kızların ilgi odagı olacaksın göriyim seni bastır diyom
13 Yorumla- +1 yıl
boy 1.80 kilo 60 iyimi sence vucudum
- +1 yıl
Kilon az moruk... En az 70 olman lazim.
aç karınla koş geceleride yemek yeme en fazla kilo aldıran öğünden bahsediyorsun !
13 YorumlaAynada vücuduma bakıyorum kızım bu ne beee tiksinçsin diyorum
16 YorumlaÖncelikle nefret ettiğin kişi düşünülür sonra sevdiğin kişi düşünülür sonra sevdiğin bir müzik acilir sonra spora baslanir
12 YorumlaSpor hayattır kendini spor yapmak için Şartlandırma içinden gelmeli. Spor benim için şu gibi ekmek gibi ihtiyactir
17 YorumlaRamazandan sonra bittim çöktüm resmen , aynaya bakıyorm mutsuzlaşıyorum :/
Ramazandan önceki o hırs o vücut nerde..13 Yorumla
+1 yılaynen ramazanla beraner sporu bıraktım henüz başlayamadım tembelleştim ben...
11 Yorumlaacı yok rocky , acı yok rocky
hadi oğlum başarabilirsin11 Yorumla
+1 yılbu akşam 8 de gidicem. müzik dinliyorum 1 saat öncesinden
13 Yorumla- +1 yıl
olmaz mı full motivasyon.
- Spor konusunda 351 cevap paylaştı.
+1 yılmuzik dinlerim
https://www.youtube.com/watch?v=ZIbOKGTB1Po10 Yorumla tembelliği bırak spor yap yaptıkca acılacaksın zaten
111 Yorumlasinirlendiğim seyleri düşünüyorum onlara hırs yapıp koşuyorum
14 YorumlaBu bir süreç ve bu süreçte geri dönme şansın yok. Daima ilerde olucaksın her seferinde bir öncekinden.
01 Yorumla
+1 yılfit bir vct olmamı tabikide
11 YorumlaFitness Motivation Music on Youtube ^_^
12 Yorumla
+1 yılRocky nin muzigini dinliyorum :)
11 Yorumla
+1 yılJay Cutler videoları izler hırslanırım
12 Yorumla- +1 yıl
aynen :D
Google a Jenselter yaz gerisi gelir. D
12 Yorumla
+1 yılbir daha ki yaza bırak bence :D
16 Yorumla- +1 yıl
nekadar dan ne kadara dustun ve boyun kaç
- +1 yıl
Yetr bu kadar ;)
Gizli Üye(30-35)+1 yılBundan sonra kendimi hirslandirmicam knka
17 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKendimi hirslandirmak icin başta gülmeye ihtiyacm var sonra müzik dinlemeye ama bundan sonra yapmicam hirsli olunca tehlikeli oluyor.
Cevap sahibi+1 yılBoşver knka sakın akşam ölüyordum ben hatta şu an her yerim ağramamasi gerektiği halde ağrıyor.
Cevap sahibi+1 yılKaleciyim dün hırs yapayım dedim. Çok kenara gitti uzandm elime daha sonra direğe sonra yüzüme çarptı. Bayılıyordum. Ama sevindim gol olmadı.
Spor yapmayı sevmiyorum.
01 Yorumla
+1 yılMotivasyon videolaro izliyorum
10 YorumlaSpor yapmıyorum
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih