Kore'nin Ichon kentinde bir parkta insanlar örgütlenerek "hiçbir şey yapmamak" üzere toplanmışlar. Bu organizasyonun içindeki insanlar telefonları olmadan, teknolojiden uzak ve günlük hayatın karmaşasında uzak sakin bir şekilde durmayı hedeflemişler.
Güney Kore'de "Hiçbir şey yapmama" sporu varmış. Bu spora gönül verenler kimler?
Ya Allah’ım şu çekik gözlülerin yaptığı icatlara hayranım ve şaşkınım 😁. öyle şeyler icat ediyorlar ki her defasında bunun üstü olurmu diyorsun.. Senin bu hiçbir şey yapmama gününe de şaşırmadım yani. Birkaç örnek vereyim de gülelim halimize adamlar sinekten bile yağ çıkaracak
Dünyanın ilk profesyonel kucaklayıcısı hizmeti sunan ve paraya para demeyen Samantha Hess‘e merhaba de mesela 😁 “Haydi Bana Sarıl” isimli bir kafe açmış hanfendi. Saati 60 dolar karşılığında müşterilerine sarılıyor. İlk hafta tam 10 bin randevu maili almış ilgi tavan yani anlayacağın.
Yanlıxlık çeken Japon kadınları için “kiralık erkek arkadaşı” sağlama şirketleri açmışlar sayısı da o kadar çok ki. Allah korusun parayla olacaksa hiç olmasın daha iyi 😁🙈
Gün içerisinde uyumaları için “kestirme kafeleri” bile var bunların. 10 dakikası 3 tl ye uyku molası.😁
Ailesi olmayan insanları da unutmamışlar; anne, baba, kardeş abi yani kiralık aile hizmeti veriyorlar.
Bu iş bizimkilerin cenazelerde ağlasın diye kadın tutmalarına benzedi 😂
ben zaten her gün bikaç sat düzenli yaparım. yatarım gözlerimi tavana diker öylece şaşırtıcı sürede durabilirim.. dalıyorum öyle,, bazen de evde volta atarken dalıyorum kendimde olmuyorum. aslında şöyle soğuk havada dışarı çıkıp saatlerce yürüyebilsem keşke
Biraz mantıksız aslında. Oturunca ister istemez düşünmek bile bir şey yapmak. Bunun için beynimizin de olmaması gerekiyor yoksa zor. Başarabiliyorlarsa hiç düşünmeden durmayı tebrikler.
hiçbirşey yapmama sporu olamaz en azından oturuyorsun hiç yoktan nefes alıyorsun yani hiçbişey yapmadan duramassın boş iş bunlar herşeye kılıf giydirdikleri gibi buna da kılıf giydirmişler spor adı altında ne işler çeviriyorlar
Resimi görünce bütün danarlarım tıkandı koleströl kalp damar hastalıkları tansiyon kas erimesi saymakla bitmez hareketsizlik iyi değildir bazı hastalıkları tetikler