Spor Fenerbahçe en son şampiyon olduğunda ne yapıyordun? uygucupandacikk Takip Et Xper 4 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor ben liseliydim... :D lise son okuyodum Güncellemeler+1 yıl ben ilk annemin ön ayak olmasıyla fenerli olmuştum sonra babamın dedemin ön ayak olmasıyla beşiktaşlı oldum Fenerbahçe en son şampiyon olduğunda ne yapıyordun? Cevapla Lise Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
buğra34ist Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Spor konusunda 867 cevap paylaştı. şu an fenerbahçeliler böyle değil gs taraftarı böyle bir gol ile şampiyonluğu kaçırdığı için yani senin takımın vede artık sizde son hafta şampiyon kaçıranlar grubuna girdiniz saklamaya hiç çalışmayın :) 0 1 Yorumla uygucupandacikk +1 yıl ben galatasaraylı değilim ki Yorumla
oguzhans0303 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Spor konusunda 1,9b cevap paylaştı. Bende lise 1 deydim😂 ondan daha kötüsü Fener en son ne zaman cl ye gitti 0 1 Yorumla uygucupandacikk +1 yıl pes te. D Yorumla
perfekt Takip Et Xper 4 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Küçüktüm herhalde tam hatırlamıyorum 0 1 Yorumla uygucupandacikk +1 yıl olur inş Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Spor konusunda 1,9b cevap paylaştı. Hatırlamıyom 0 1 Yorumla uygucupandacikk +1 yıl anladım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
şu an fenerbahçeliler böyle değil gs taraftarı böyle bir gol ile şampiyonluğu kaçırdığı için yani senin takımın vede artık sizde son hafta şampiyon kaçıranlar grubuna girdiniz saklamaya hiç çalışmayın :)
ben galatasaraylı değilim ki
Bende lise 1 deydim😂 ondan daha kötüsü Fener en son ne zaman cl ye gitti
pes te. D
Küçüktüm herhalde tam hatırlamıyorum
olur inş
Hatırlamıyom
anladım