Arkadaşlar malum pandemi evde sadece Barfix bar 5 lik 2 dumbell Ve kum torbam var Dumbell larla hacim icin Set/tekrar yazabilir misiniz Failure not:Lisansli boksörüm Ne yazarsanız fark etmez Etkili olsun sadece
Omuz 8 set 12 tekrar yana açış 6 set 12 tekrar arka omuza açış Kol 4 set 12 tekrar hammer curl 4 set 12 tekrar bicesp curl 5 set 12 tekrar skull crusher Bacak 100 squat 50 sumo squat Kalf hareketi yapacaksın bir de. 3 set 15 tekrar shrug
0
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Adamsın knka bacak boyum gövdeme göre uzun kalflara da dikkat ediyodum yazdigin iyi oldu eyw iyi bayramlar
Ağırlığı bacaklarının arasına al öyle yap. Ağır gelirse tekrarı arttır. Bu arada göğüs için dambıl press ile dambıl fly yap. 4 set 12 tekrar. Hadi bol şans.
Harbiden nokta atışı yaptın knka Herkes lisansli milli sporcu ama ciddiye gelince Burda 100de 2 sinin bile gerçekten fitness haric sporla ugrasmadigina eminim
Bunlar külliyen balon burdaki kizdan ne hayır gelir zaten Hepsi ya evli ya da problemli ilişkilerini Anlatıyor ya da boyle gideri olup Ilgi manyağı olanlar var
Ben daha arsız olmamak için kız beni kötü bilmesin diye 2 aylık konuşmamızı onun isteğiyle bitmesine tamam dedim çok istesemde kaç gündür yazamıyorum sırf kıza kendimi kötü göstermemek için iyi biliyor iyi kalalım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Jimnastik halkası satın alıp barfiks barına as ve bu programı yap: https://www. reddit. com/r/bodyweightfitness/wiki/kb/recommended_routine
Omuz
8 set 12 tekrar yana açış
6 set 12 tekrar arka omuza açış
Kol
4 set 12 tekrar hammer curl
4 set 12 tekrar bicesp curl
5 set 12 tekrar skull crusher
Bacak
100 squat
50 sumo squat
Kalf hareketi yapacaksın bir de.
3 set 15 tekrar shrug
Adamsın knka bacak boyum gövdeme göre uzun kalflara da dikkat ediyodum yazdigin iyi oldu eyw iyi bayramlar
Sırt için de ağırlıklarla birlikle 4 set 20 tekrar barfiks yapacaksın.
Eyw knka 30 saniye icinde nizami 15 tane yapabiliyorum 1 yıldır duzenli olarak arttirdim
Ağırlığı bacaklarının arasına al öyle yap. Ağır gelirse tekrarı arttır. Bu arada göğüs için dambıl press ile dambıl fly yap. 4 set 12 tekrar. Hadi bol şans.
Sağol knka başarılar sana da
Can kilot van dam o yeaaah!
Don kilot van dam
Kız olsaydın bakarlardı knks
Valla aw ya Herkes burada yok ben Antrenörüm vs diye yazıyor bakalım kimler öyle
Olan varsa da kızlara var knks aslında sosyal medya deneyi tadında bir soru gibi oldu senin
Geçen gün bir kızın sadece şişman mıyım diye attığı postta 30 erkeğin 15 i sana program yazabilirim diye yorum attığına yemin edebilirim
Harbiden nokta atışı yaptın knka Herkes lisansli milli sporcu ama ciddiye gelince Burda 100de 2 sinin bile gerçekten fitness haric sporla ugrasmadigina eminim
İnstada fitness sayfalarını takip et orda program veriyorlar
Bunları görünce hiçbir kızla konuşasım gelmiyor aaa zaten konuşmuyorum sksmsodmsosms
Bunlar gibi yiyici olup kandırıp kız tavlamaktansa yalnız kalayım ayda yılda bir biriyle konuşayım daha iyi
Bunlar külliyen balon burdaki kizdan ne hayır gelir zaten Hepsi ya evli ya da problemli ilişkilerini Anlatıyor ya da boyle gideri olup Ilgi manyağı olanlar var
Ben daha arsız olmamak için kız beni kötü bilmesin diye 2 aylık konuşmamızı onun isteğiyle bitmesine tamam dedim çok istesemde kaç gündür yazamıyorum sırf kıza kendimi kötü göstermemek için iyi biliyor iyi kalalım
Biz neleri dert ediyoruz hata yapıyoruz galiba
dert etme bu kadar da dusunceli olma ben elde ettigim her kızı hevesimi alip engellerim beklentiye girmeye gerek yok knka takma
Haklısın bence de alabildiğini al ve ardına bakma sözü doru
Aynen Knka
sen boksör müsün lan
Beğenemedin mi abim
beğenemedim knk
Iyi aferin 1.82 yim Cross yapıyorum Mağlubiyetim yok istersen gel 1v1 atalım
tek yumruğumla yere sererim seni
ben de aikido yapıyorum
Hemşirelere de aynen bunu anlatırsın
aikido yaptığımı mı;))
Ayrıca Ilk okuldan beri her türlü kavganin icine girip çıktım 1v1 2v1 arkadan saldırıp, Celme atmadigin sürece Alamazsın beni : (
Ayrıca estetik olarak fizigim düzgün 18 yaşına göre özellikle
aikido yapman benim icin fark etmez kaburgalarıni koru yeter knks
alanlarımız farklı bir şey diyemiycem o yüzden
Aynen de Bana niye boksör musun lan dedin
lan hatırladın mı beni mq
hayır ondan soruyorum zaten
ama kullanıcı adin tanıdık aw
yazıklar olsun püü
Olm kimdin soylesene dahs önceden konustuk gibi
yorumlarda sürekli muhalefet oluyordun nasıl hatırlamadın mk
ben herkese oluyorum da ne bilim Ozelden konustuk mu daha önce
onu hatırlamıyorum knk