boyun 170 kg 53 KALÇA VE BEL ANTRENMANLARI YAPIYORUM VE NORMAL BESLENİYORUM CANIM ÇEKERSE YİYORUM ÇİKOLATA VS DE ÇÜNKÜ ZAYIFIM GÖĞÜS VE POPO İSTİYORUM DELİRCEM PROTEİN HİÇ ALMIYORUM NERDEYSE BU SEBEPLE PROTEİN TOZU ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM SİZCE ONLAR GELİŞMEMDE YARDIMCI OLUR MU ALIRSAM HANGİSİNİ ALMALIYKM böyle olmak istiyorum olmaz mıyım? zayıfım diye
pirinc makarna yulaf vs daha çok şey varda hepsini sayamam google dan baka bilirsin daha geniş şekilde böyle şeyler yani tek başına toz kullansan da zaten hiç bişeye faydası olmaz
Yeterli protein almazsan kasların gelişmez protein tozu kullanabilirsin. Ya da kahvaltıda 3 yumurta öğle yemeğinde tavuk göğsü aksam yemeğinde de bi şeyler ye yeterince protein alırsın
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
ağırlıksız karbonhidrat beslenmeden hacim kazaman imkansız yemen lazımm. proteın tozu sağlıksız ki gerek yok
ne ağırlıklı beslenmeliyim
pirinc makarna yulaf vs daha çok şey varda hepsini sayamam google dan baka bilirsin daha geniş şekilde böyle şeyler yani tek başına toz kullansan da zaten hiç bişeye faydası olmaz
Kendinizi bu kadar zorlamayın,
Olduğu kadar ya 👍 Sağlıklı olun yeterli
Zayıflıkta güzeldir sende öyle ol mutsuzsan dene kendini nasıl mutlu hissedeceksen onu yap
Lahmacunselamı, itici durduğunu düşünen tek ben miyim
Profildeki sen isen fena değilsin... Doğal beslenmeye çalış... Ayrıca; alttan ikinci foto, tam istediğim gibi...
Yeterli protein almazsan kasların gelişmez protein tozu kullanabilirsin. Ya da kahvaltıda 3 yumurta öğle yemeğinde tavuk göğsü aksam yemeğinde de bi şeyler ye yeterince protein alırsın
Göğüs çok zor oluşur ama kalça düzenli çalışır isen oluşur protein tozu uzak dur çatlak oluşturur antrenör olarak yardımcı olmamı ister misin
booty workout yaparsam küçülme olmaz değil mi çünkü büyümeli. ve abs çalıştığım için göğüs kısmımda küçülme yaşamam değil mi
Çok fazla çalışır isen küçülme olur tâbi istersen antrenör olarak yardımcı olmamı ister misin
Her şeyi anladım da bu fotolar ne alaka
Baska yerlerini parçalarlar aman ha
🤣🤣🤣🤣🤣
Protein tozu kullanma
Görseldeki sen misin?
Oha hatunlar taş
Azimli ol olursun tabi zaman gerekiyor
İyi bir programla olursun
Bnce harıka