İstanbul Olimpiyat Stadyumun da şeyircili oynanması planlanan UEFA Şampiyonlar Ligi Final maçı, korona virüs nedeniyle Wembley Stadyumuna alındı. Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
Güncellemeler
+1 yıl
Portekize alınmış xd
Şampiyonlar Ligi finali İstanbul'dan Alınıyor! Wembley'de olması hakkında ne düşünüyorsunuz?
Benim zoruma giden İngiltere maçımızı çalarken bizim onlardan pcr bile sormamamız. Gavurun köpeğinin dışkısından daha değersiz bir türk vatandaşı var artık, hükümet sağolsun.
Yerinde bir karar. Romantik düşünüp eleştirmeye gerek yok. Ben başka bir ülkenin yöneticisi olsaydım pandemi yönetmesindeki vurdumduymazlıktan dolayı vatandaşımı hurra Türkiye’ye yollamazdım.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
İyi oldu 2022'de İstanbul'da olsun seyircili ve daha coşkulu olur
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Bu konular tamamen siyasete odaklı, virüs bahanesi.
Benim zoruma giden İngiltere maçımızı çalarken bizim onlardan pcr bile sormamamız. Gavurun köpeğinin dışkısından daha değersiz bir türk vatandaşı var artık, hükümet sağolsun.
Alsınlar.. Eğer ortalıkta dönen 2023 dedikodusu doğruysa ben buna okeyim. Cumhuriyetin 100. yılında bu turnuvayı düzenlemek daha efsane olur.
Geçen yılda değişmişti ve o zamanlar bu kadar çok değildi vaka sayıları. niye değişti o zaman
Yerinde bir karar. Romantik düşünüp eleştirmeye gerek yok. Ben başka bir ülkenin yöneticisi olsaydım pandemi yönetmesindeki vurdumduymazlıktan dolayı vatandaşımı hurra Türkiye’ye yollamazdım.
İyi oldu 2022'de İstanbul'da olsun seyircili ve daha coşkulu olur
ingilterede durum bizden daha ağır
ama oyunu onlar kuruyor
Oyunu daima İngilizler kurar 😏
Çok iyi olmuş. Sabah sabah sevindim.
İyi olmuş aslında