Yuzsuz diyorum cunku ligin başından beri en cok transfere parca harcayan takimsiniz, dunya yıldızı deyip sisirdiginiz futbolculari alan takimsiniz. Ee sonuc? Normal sartlarda 12 13 puan ile lider olmasi gereken takim bugun gelmis sampiyonluk umudumuz var vs.. diyor. Kusura bakmayin da kimse heveslenmesin, sampiyon besiktas belli. Benim merak ettigim tum bu seylere ragmen ikinciligi de gsye kaptiricak misiniz.
Güncellemeler
+1 yıl
Seri penalti getirin malcaomun bogazi yandi
Güncellemeler
+1 yıl
Bir rivayete gore fener her transfer yaptiginda sampiyonlar ligine gitme olasiligi azaliyor.
Fenerbahçe taraftarı inanılmaz umudunuzu neye borçlusunuz?
Gs bjk macina puan kaybi yazdim abartma derbi bu 3 senaryo da olur macta. Mazeretsiz sekilde zaten bu maca puan kaybi yazmistim. Iki macimiz keklik, gsye fb ye cak bi beslik 😘😘😘
Galatasaray da bahsettigim kulvarda, besiktas bu sene sampiyon o zaten kesin. Gelecek sene yonetim bu seneki hatalari yapmazsa kadroya derinlik katarsa galatasaray ve fener bir 5 6 sene sampiyonlugu unutsun
Bana ne canim ben evimde durdum sevincimi evimde yasadim, o bir grup taraftarin yaptigi isj bana niye yukluyosun? Sanki gs sampiyon olsa kimse cikmicakti disari, tebrik etmesini bil bi once bence. Gorduk icraatin kralini bu gece
Arkadasim sadece İstanbul'da 5 6 milyon besiktasli insan var, bir grup drgil de nedir? Yapilan yanlis, ben futbol hakkinda konusuyorum. Bu gece Nasil bir etki yaratmissa futbol dışına ckiyorsun konuyu. Sorun yok, yenmekte var yenilmekte. Ben tebrik ederim tum takımları, şampiyon olamasaydık da gelip tebrik edecektim ayni sekilde.
Yasamdan bahsedeceksen kongrelerden bahset, mitinglerden bahset... Birtakım insanlari kullanip algi yapma, açık ve net. Insanlık ayaklarina da girmeye gerek yok, daha gecen gunlerde Filistin icin binlerce kisi toplandı ona sesin cikti mi?
Besiktas lig genelinde rakiplerine ustun oyun sergiledi arada tabii kadro derinligi yuzunden inisler çıkışlar oldu fakat Beşiktaş bu sene litgin en iyi topunu oynadi, evet aham saham oynadı. Son haftalarda yorgunluk normal ki ben bu maca ta ligin ilk haftasindan bu haftasina kadar da puan kaybi yazmistim. Ama onumuzdeki 2 mac bizde. Fenerin neresi iyi bu arada? Kume dusen ankarayi zar zor yeniyor ve bunu da geçtim kazandigi maclarin bircogu saibeli hakem hatalariyla dolu. Kasımpaşa maci da bi ornek
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Beşiktaş adama arifeyi gösterir bayrama hasret bırakır. Umutları kursakta kalacak.
Tebrikler renktas
Bu gurur hepimizin
Galatasaraylı olarak. 5 sene üst üstede şampıyon olsanız bu ulkenın 3. Takımısınız
Ohhh be fb gs kardesligini cok seviyorum besiktasim koyunca ziplayip agliyosunuz ya cok hosuma gidiyo
Kım kıme koydu gorduk daha 24 gecmedi
Gs bjk macina puan kaybi yazdim abartma derbi bu 3 senaryo da olur macta. Mazeretsiz sekilde zaten bu maca puan kaybi yazmistim. Iki macimiz keklik, gsye fb ye cak bi beslik 😘😘😘
Seneye nasil odiceksiniz o borclari falco falan
Cok emın konusma bence futbol bu
Heveslenmeyin diyorum bence beni dinleyin sonra aglayip "Besiktas 3. Takim" diyosunuz olan size oluyo.
Besıktasın sampıyon olamsı benım zoruma gitmez kardeşım
Tm inandim
Galatasaray'ın olduğu mecrada birincilik diğer takımlar için birer hayaldir😎😎😎
Galatasaray da bahsettigim kulvarda, besiktas bu sene sampiyon o zaten kesin. Gelecek sene yonetim bu seneki hatalari yapmazsa kadroya derinlik katarsa galatasaray ve fener bir 5 6 sene sampiyonlugu unutsun
Lafla değil icraatla gelin😎😎😎
Icraatle geliyoruz zaten en yakin rakibe 2 puan fark attik 😀
Sonuç önemli😎😎😎
Bugün yediğiniz golleri ne çabuk unuttun hahahshv
@eyllbthn_ gs bjk macina ligin başında puan kaybi yazdim zaten, son iki macimjz cerez cerez, avaraj da bizd. Naber renkli 😎😎
@eyllbthn_ kapanışa bakarım ben, her an her şey olabilir😂
Aaa ses çıkmadı burdan 3-1 yenilginin hazımsızlığı galiba😂
Yazdim ama silinmiş yazdigim sey 🤔
Icraati gordun mu
Gördük kafamıza kurşun yağdırmadığınız kaldı
O kadar mı travmatik odu yav
*oldu
Bunun herhangi bir takımla ilgisi yok. Haftalardır evdeyiz ve sağlık çalışanlarının tüm emekleri 1 gecede yok oldu. Bu kadar kör göz fanatik olmayın.
Bana ne canim ben evimde durdum sevincimi evimde yasadim, o bir grup taraftarin yaptigi isj bana niye yukluyosun? Sanki gs sampiyon olsa kimse cikmicakti disari, tebrik etmesini bil bi once bence. Gorduk icraatin kralini bu gece
Bir grup? Tamam.
Arkadasim sadece İstanbul'da 5 6 milyon besiktasli insan var, bir grup drgil de nedir? Yapilan yanlis, ben futbol hakkinda konusuyorum. Bu gece Nasil bir etki yaratmissa futbol dışına ckiyorsun konuyu. Sorun yok, yenmekte var yenilmekte. Ben tebrik ederim tum takımları, şampiyon olamasaydık da gelip tebrik edecektim ayni sekilde.
Ben yaşamdan bahsediyorum sen futboldan. Aradaki çizgiyi fark ettiğin gün belki dengim olabilirsin.
Yasamdan bahsedeceksen kongrelerden bahset, mitinglerden bahset... Birtakım insanlari kullanip algi yapma, açık ve net. Insanlık ayaklarina da girmeye gerek yok, daha gecen gunlerde Filistin icin binlerce kisi toplandı ona sesin cikti mi?
Evet hepsine yorum yaptım. Kanıt veremeyeceğin konular hakkında sallamayı dene, daha tatmin edici olur belki:D
😭😭😭😭😭😚😚😚
Şaşırtmayan bir cevap şekli, bays.
😭😭😭😭😭😭😭.🖐🖐🖐🖐🖐🖐
Birileri ağlıyor 😂🎉
Aksine mutluyum ligin basında şampiyonluktan umidim yoktu su ansa coook sey değişti. 3 kupaya dogru 🏁
Belli nasıl delirdiysen sürekli soruyu güncelliyorsun 😂 kullandığın kelimeler birbiriyle bağlantılı olsa keşke bukadar eminsen agrasifliğin neden 😂😂
Agresif degilim be dalga geciyorum, troll amacli.
Eminim Sivas fenere hayatta puan vermez verse de bir puan verir gs rahat gecer ama o gecene kadar besiktas 2 de 2 yapar
Şu var Fener boş maçları kaybettiği futbol oynamadığı için Beşiktaş önde yoksa Beşiktaş’ın mükemmel bir oyunu olmadı fenerin oynamaması avantajı oldu
Maç 90 dakika seyredip görücez dönenleri 😂🤣
Besiktas lig genelinde rakiplerine ustun oyun sergiledi arada tabii kadro derinligi yuzunden inisler çıkışlar oldu fakat Beşiktaş bu sene litgin en iyi topunu oynadi, evet aham saham oynadı. Son haftalarda yorgunluk normal ki ben bu maca ta ligin ilk haftasindan bu haftasina kadar da puan kaybi yazmistim. Ama onumuzdeki 2 mac bizde. Fenerin neresi iyi bu arada? Kume dusen ankarayi zar zor yeniyor ve bunu da geçtim kazandigi maclarin bircogu saibeli hakem hatalariyla dolu. Kasımpaşa maci da bi ornek
Aglama sesi buraya kadar geldi
Ergen gibisin keşke yazdıklarında mantık olsa
Herkes tuttuğu takımı savunur tartışır seninki çocuk gibi anlamsız kelimeleri hakaretleri bir araya getirerek konuşmaya cümle kurmaya çalışmak.
Bana agliyorsun demistin ondan yazdim, hala agliyosun dogru tespit yapmisim.
Adam hahlı dağılın
Tebrikler renktas
Aynen konuş be kral
🏁🏁🏁🏁🏁
Dislike atan kisi muhtemelen mesut mözili alan ama 3. Olacak takimin taraftarıdır
Skdhkdjj
Sampiyon olduk tebrikler renktaş