+1 yılSevilmek için şart yoktur sevmeyen insanın şartları olur seven insan şartsız şurtsuz sever.
Dış görünüm kas boy endam fizik giyim bunlar etkiliyor ilk bakışta evet.
Kimse dışını beğenmediği birinin içini merak etmiyor ne yazıkki.. Önce göze hitap etmek gerekir sonra kalbine ama kalbi güzell değilse artık bize de güzel gelmemeye başlıyor.
Bir yemeğin sunumu harikadır bir an önce yemek istersin ama tadı hiçte beklediğin gibi olmaz heyecanla ağzına attığın bir kaşığı zor yersin o nedenle çokta takılma.
Zaman sana kimi getirir bilinmez karekterini bozma kas yapabilirsin kendini daha iyi hissediceksen110 Yorumla
Soran+1 yılYapmam ya heves kalmadı zaten yorumlara bakarsak m*l m*l bekle gelir diyorlar resmen ama bekledim yine gelen yok aramayınca gelmiyor
- +1 yıl
Sen yorumları dikkate alma sırf xper almak için yazanlar var.
Neden hevesin kalmıyor herkesin dediğini dikkate alma. Birazda çaba sarfetmek gerekir ama hemen vaz geçmek olur mu?
Soran+1 yılÇabaladım yine olmuyor hep olumsuzluk peşimde şansım yok hiç ya
- +1 yıl
Hiç ummadığın anda bulur seni umudunu kaybetme
Umut olmadan yaşamaktan zevk alır mı insan
Soran+1 yılValla yaşamak denir mi buna bilmiyorum ölsem daha iyi
- +1 yıl
Hayır yanlış düşünüyorsun ve kendini iyice kıyıya istiyorsun oysaki daha önemli şeyler var hayatta.
Çok klışe olucak ama sağlıktan daha önemlisi var mı?
Soran+1 yılSağlıklıyım ama huzurum yok ne işe yarar?
- +1 yıl
Ama sağlıksız da huzur olmuyor ki.
Bir yakınım kalo krizi geçirdi ve vefat etti eşi perişan.
Sence eşi huzuru bulabilir mi bir daha çok sevdiğini toprağa verdi. İsyan sitem etmeden önce insanlar nelere alışıyor dayanıyor diye düşünmek gerekir.
Seni anlıyorum ben aslında mutlu olmayi sevmeyi sevilmeyi istemek seninde hakkın tabiki.
Söyle düşün birde beni çok seven oldu ya da öyle kandirildim ne yazıkki en çok onlar üzdü beni..
Bugün kullandığım ilaçların mutsuzluğumun sebebi onlar sevilmek de o kadar mutlu etmez insani
Soran+1 yılBilemiyorum ablam ya sıkılıyorum hiçbir şey zevk vermiyor artık ölüden farkım yok ya
- +1 yıl
Öyle olma bir psikologa git faydasını görürsün..
Hayat kısa varsa bir çözümü iyi hissetircekse seni uzman yardımı al
En İyi Cevaplar
+1 yılKardeşim,
Bu durum genellikle güçlü durmak ile alakalı. Elbette ki kaslı da seven var kassız da seven var. Ama önemli olan bir durum/olay olduğu zaman o konu hakkındaki güçlü ve dirayetli durabilme yaklaşımı önemli onların gözünde. “ İleride beni, ailemi, çocuklarımı ne şekilde korayabilir ya da savunabilir, ben şekilde sahip çıkabilir, sahip çıkabilir mi, değer verebilir mi, bana ve akrabalarıma saygı gösterebilir mi, beni olduğum gibi kabul edebilir mi? “ gibi sorular akıllarına gelir. Bu sorulara kızlar, bir erkek açısından kendi akıllarında olumlu cevap bulabilirseler işte o zaman o erkek kaslıymış, kiloluymuş, zayıfmış, çelimsizmiş vb... pek de önem vermeyebilirler/ ya da daha az önem verebilirler
Benim tavsiyem bu tür soruları kendine sorup kendini Olgun bir birey olarak yetiştirmeye gayret göstermen olur. Bu şekilde bazı kapıların daha farklı açıldığını görebilirsin.
Umarım bu bilgiler faydalı olur; hayırlı sahurlar10 Yorumla
+1 yılAga bu hayatta duruşun kiyafetin yürüyüş şeklin insanlara attığın bakış dahi çok önemli bunlar neden önemli olsun diye düşünürsen yanlış yaparsın zayıf bir insan olarak başka insanlar tarafından ezilir veya dışlanırsın bu dışlanmadan çıkmanın tek yolu kendine çeki düzen ver ve rakiplerini ez burda erkeklerden bahsediyorum evet kızların birçoğu alfaları ararlar sen beta olduğun için seni pek takmayacaklardır bunları yapamazsan tek çözüm yeni bir okula geçmek veya sınıf değiştirmek eğer üniye geçeceksen üni de ilk günün çok önemli ilkokul ortaokul ve lisede olduğu gibi başka bir seçenek ise kendin olmaya devam et elbet kafana uyan birkaç arkadaş bulursun
11 Yorumla- +1 yıl
Kendin olmak zor
Hayır, değil. Evet, kaslı olursan etrafında çok kız olur; güzel kızlar olur ama o kızların içi bomboş olur. Seni dış görünüşün için değil sen olduğun için seven birini bul ve böyle kızlar da var. Ha, kas da yap ama kız tavlamak için değil kendin için yap.
340 Yorumla
Soran+1 yılBeni seven böyle sevsin bekliyim ben M*l gibi nasıl olsa alışığım
Soran+1 yılCanım isterse yaparım
Soran+1 yılYahu ben zaten tipe bakmıyorum artık karakterine bana verdiği değere bakıyorum ama bakacak kız da yok işte 😂
Soran+1 yılTombiş kızlara yürücem bundan sonra diğerleri egolu oluyo
Soran+1 yılBen bu halimi de seviyorum onu napcaz?
Soran+1 yılİşte bu yüzden boşa yapmış olcam saplığa doğru gidiyorum iyice
Soran+1 yılBuna bakan bize denk gelmez.
Soran+1 yılBen 20 yıldır asosyalim haline şükret?
Soran+1 yılTwitter kullanmıyorum.
Soran+1 yılÖyle istemiyom ama yine de olmuyor
- +1 yıl
Bak şimdi kabaca özetliyorum sana. Bir erkek düşün; kaslı, yakışıklı, boylu boslu ancak iki lafı bir araya getiremiyor. Bu arkadaşın peşinde kızlar çok olur. İnstagram'da falan fotoğraflara akarlar ama bu akan kızlar gerizekalıdır ve onlardan bir bok olmaz çünkü kaslı, yakışıklı her erkeğe sazan gibi atlarlar. İkinci erkeğimiz ise yakışıklı değildir, boyu falan çok uzun değildir ama ağzı iyi laf yapar. İnsanları güldürmeyi bilir, onlarla sohbet eder, girişkendir. Bu arkadaşın İnstagram'ında az ama öz kişi vardır ve bu kişiler harbi kişilerdir. Evet, hiçbir kız bu arkadaşa yazmaz ama bir kişiyle konuşunca o kişi ona hayran kalır. Ben şahsen birinci kas yığınını değil ikinciyi tercih ederim.
Soran+1 yılBen o ikinci kişiyim ama yine yazan yok konuşan yok ne yapcaz?
Soran+1 yılYok ve yazıyorum hepsi kaçıyo?
Soran+1 yılHemcinslerim yüzünden egoları kabarık hepsinin beni görünce zaten direk kaçıyorlar. Konuşan olsa bile 2. Gün adımı unutuyor?
Soran+1 yılEee madem öyle niye öyle dedin? Olmuyor işte ne yapsam olmuyor bıktım.
Soran+1 yılSıkıldım valla şimdi..
Soran+1 yılEee reel de kimse yok? Sap öl diyosun işte..
Soran+1 yılOlmuyor işte o dediğin çalışıyorum ben çünkü.
Soran+1 yılYokk
Soran+1 yılMahalle de var ama benimle ilgilenmiyorlar bile konuşmuyorum bende artık
Soran+1 yılTersleme değil de mesela ortama girince ben yok kuşum gibi davranıyorlar
Soran+1 yılKatılıyorum ama yine de fayda etmiyor
Soran+1 yılOhooo neleri var ya ben daha anlatmıyorum sana iyi tanı iyiii
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
72Cevap
+1 yıltc kizi bildigin gibi yorumda sallamis.. göbek bisey degilde , genis omuz sart ,,
gögus gobegi sal gitsin kimse bakmiyor tecrubeyle soyluyorum ,,
kol ve omuz calis eger kiz mevzusu düsünuyorsan ,,
basi öne egik omuzlar göğuse gelmis yuvarlak olmus , boynu deve gibi bükük ,
kizlar buna selam bile vermez
asagida kssarlar motive edip yalan soyluyor
rambo gibi ol demiyoruz ama haftada 10 sinav bile yeter ,
ben 6 aydir yapiyorum acayip degisitim
kizlara selam bile veresim gelmiyor
özgüven oldu17 Yorumla
Soran+1 yılKardeşim para ile kullanıp atıcam karar verdim ben kasa da gerek yok 😂 hak ettiklerini ellerine vericem.
- +1 yıl
3 5 te bize atesle kanka 😅
Soran+1 yılYok 😂 anca bana yeter
- +1 yıl
bagcilara yolun duserse ugra eyw
Soran+1 yılİstanbul da yaşamıyorum kusura bakma
- +1 yıl
amma nazli ciktin mk.. neyse keyfin bilir , soyle raki sofrasi mangal yapacaktik
Soran+1 yılAlkol de kullanmıyorum 😂 İstanbul da olsaydım yapardık bişiler
+1 yılKanka simdi sana önemli olan karakter bilmem ne gibi seyler zırvalıcaklar sen sakın inanma onlara her iki cins içinde güzel olmayan kimsenin yanından geçmiyor insanlar bu kadar basit kimse de bana gelip gonollomo yopmo diye ağlamasın.
81 Yorumla
Soran+1 yılSaplıkta master yapcam bu gidişle
+1 yılKas icin seven kizin manevi bir derdi olmaz dostum bunun icin sevinmelisin. fizigim guzelken de kotuyken de istedigim hic bir kiz bana sirtini donmedi. duzgun iletisim kurarsan kendinden emin olursan olmayacak hicbirsey yok hayatta bu sadece iliskilerde degil tum hayatinda gecerli. once inan kendine gerisi gelir ve denemekten korkma. teknik olarak kaybedebilmek icin kazanmis olman gerek bi ara da istersen spora baslarsin 1 yilda herkul olursun bunlar basit meseleler
14 Yorumla
Soran+1 yılCorona da var bro iyice yıkıldık ya hayır ben en çok şuna üzülüyorum koronadan önce de ortamım sevgilim olmadı, Corona geldi iyice kapandı umutlar.. anlatabildim umarım..
- +1 yıl
Egefitness youtube kanali, ihtiyacin olan herseyi burada bulursun bana inan. baturalp tunaliyi da al birkac doz
Soran+1 yılKas yapmıcam bro ya vazgeçtim ben çünkü ortamım yok işe yaramaz sağlığım da gayet iyi
- +1 yıl
Sana diyorumya ihtiyacin olan ne varsa, sadece kas olarak dusunme, seni ayaga kaldiracak iki kisi.
+1 yılKardeşim sevilmek için değil kendin için yap kası zaten gerekli erkeksin erkek dediğin spor yapmalı vücuduna bakmalı
Sadece kadına has değil bakım erkekte bakacak kardeşim ne yaparsan kendine önce iç güzelliğin güzel olsun o ayrı ama dışınıda önem ver yüz allah vergisidir ama fiziğini güzelleştirmek senin elinde19 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın da ne bileyim kas yapsam bu sefer eğlencelik kızlar gelicek.. sahte insanlardan sıkıldım bu yüzden kas yapmaya çekiniyorum..
- +1 yıl
Yaa kardeşim 🤦♂️😂 ne eğlenilecek kızı yaa bak şöyle düşün birini sevecen önce kız bulman lazım dimi ama neye bakarsın önce güzelliğine fiziğine dimi ona göre seçersin görselliği hoşuna giderse gider konuşursun onla tanırsın görselliktir en başta kapıyı açan
Aksi yönde kolay kolay kapını çalan olmaz bırak sen vücudunu yapta bırak gelip tanısınlar iyi biri olduğunu göster
Sanki kas yapmak kolayda bizim afedersin salonda ebemiz belleniyor acı çekiyoruz ağırlığın altındayken kolay değil en az 1 seneni harcıyorsun spor süreklilik isteyen bi iş yap sonra bırak boşa gider nankördür
Seveceksin sporu kendine güvenin gelsin sağlıklı yaşm sağlıklı beslenme gibisi var mı
Soran+1 yılBen çalışıyorum bro eve geliyorum ruhtan farkım kalmıyor kılımı kaldıramıyorum.
- +1 yıl
Onu desene baştan niye uğraştırıyorsun beni
Sonra diyon yapmayım eğlenmelik kızlar gelir diyon sende bi alemsin sjsjjskjssksk
Soran+1 yılValla bro napayım ben bilmiyorum kafayı yicem.
- +1 yıl
Haftada üç gün bile yapsan spor o bile kafii o yüzden diyorum ki izinli gününde yap birde iş çıkışı 1 saatlik zaman yeter sana
Soran+1 yılDeneyeceğim bakalım neler olacak..
- +1 yıl
Aklına takılan bişey olursa yaz bana fitness antrenörüyüm ben yardımcı oluruz kardeşim 😊
Soran+1 yılTamamdır teşekkür ederim
Dostum biraz hırçın yorumların var ama biraz sakin ol bence sen daha karakterinden şüphecisin bura gelmiş acaba sorun kas mı diye mızmılanıyorsun keşke arkadaşın falan olsam da yüzüne sağlam bi kendine gel tokadı yapıştırsam
117 Yorumla
Soran+1 yılCidden öyle ama ya çoğu kız yüzüme bile bakmıyor, özgüvenim de düştü kımseyle muhatap değilim artık
Soran+1 yılBence öyle bakmıyorlar bile diyorum?
Soran+1 yılMerak etme internet üzerinden çok buldum ve seven çok oldu ama Real de çevrem yok. Çalışıyorum pek vaktim yok belki olurdu dicem de gidip konuşmam tanımadığım biri ile reel de
Soran+1 yılAnlık gelişiyor şimdi nasıl anlatayım sana..
Soran+1 yılMesela nickini yorumluyorum veya troll yapıyorum, bazen ciddi vs ondan sonra devam ediyor.
Soran+1 yılSorun bu bro reelde kimse yok bu bir ikincisi ön konuşma olmadan devam edemem reelden yani şöyle sanaldan önsezi çıkarmam lazım kendime ondan sonra reele geçerim öbür türlü sokakta bankta duran biri ile konuşamam cesaretim yok
Soran+1 yılBurası Türkiye sapık diye adımız çıkar sonra al başına bela zaten kadınlar uyuz erkeklerden taciz vs hak veriyorum onlara ama bu zamana kadar öyle bakmadım hiç belki de bu yüzden sevilmedim
Soran+1 yılBilmiyorum ya ben beceremiyorum demek ki..
Soran+1 yılSanal da uçuyorum ama resmen daha rahatım çünkü..
Her kadın kaslı erkek sever gibi bir algı yok maalesef. Her kadın kaslı sevmez. 2-3 tane kaslı sever kadına denk geldin diye bütün kadınlar kaslı erkek sever, gerisi boştur gibi bir düşünce saçma bir düşünce onu önce bi aklından çıkar hayatım.
11 Yorumla
Soran+1 yılÇoğu böyle yavru o sevmem diyenler niye denk gelmiyor mk dünyasın da?
Şişirilmiş bir balonu hiçbir kadın istemez. Dışı kadar içide önemli insanın.
ayrıca kendine bakman da seni her alanda bir adım öne çıkarır. Buna sadece sevgililik olayları için bakma. Kendin için yap ne yapıyorsan.11 Yorumla
Soran+1 yılYapıyoruz ama öyle yaptığım ile kalıyorum
+1 yılKas değil de, fit olmak sağlık açısından da bedenin görünümü açısından da hoş bir görsel şölendir...
Fakat bir ilişki ve sevilmek için bunlara da gerek yok...
Belki şans...29 Yorumla
Soran+1 yılŞans da yok..
- +1 yıl
Lütfen bu denli karamsar olmayınız... Akışına bırakmak lazım kimi zaman...
Hem kimi kadınlar sevmekten değil, sevilmek ten çok daha fazla hoşlanırlar... Bizler, onları mutlu etmek için varolmuş canlılarız diyorum ben... Bunu kahkaha atarak yazdım :)
Hadi bırakalım bunları, gülümseyin yaşama, bir yerlerden bulur sizi, bulucaksa... Belki de sizin yıldızınız çakışır ansızın...
Kim bilir...
Soran+1 yılKeşke böyle avutabilsem kendimi.. öz annem bile sevmedi beni neden kimse anlamıyor? Sevgisizlik çok kötü bir şey kötü yollara düşücem diye korkuyorum ya
- +1 yıl
Benim ki bir avuntu değil, umursamazlık hali...
Zor...
Aman aman... Mevla korusun...:)
Soran+1 yılUmursamaz oluyorum bazen sonra bir daha takıyorum kafama psikolojim bozuldu.
- +1 yıl
Geliniz başka şeyleri sevelim, sevilelim... Bu bir çicek , başka bir canlı, kedi, köpek, kuş, balık ta olabilir... İllaki mutluluğu bir kadına , bir sevgiliye bağlamayınız... Yaşamı değerleriniz ile doldurun. Ki onlar bizi ayakta tutar, neşe katar... Ben bu akşam dans çalışmaları yapıyorum bir yandan. Hatta bir arkadaşıma video sunu paylaştım, çok şen kahkaha attık...
Yaşama farklı açılardan bakarak, mutlu olmayı lütfen yaşlanmadan öğrenelim...
Çünkü yaşam oldukça kısa...
Sağlıcakla...
Soran+1 yılAğzına sağlık haklısın aslında teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim.
Herşey gönlünüzce olsun...
Soran+1 yıl🥰🥰
+1 yılHayatımdaki kişinin evet kasları vardı ama göbekli olduğu zamanlarına da şahit oldum. Benim için hep aynıydı yani demek istediğim bunun kasla alakası yok. Ciddi düşünen biriysen karşındaki de ciddiyse kas çok sonradan gelen bir kriterdir. sahsi fikrim bu yönde.
230 Yorumla
Soran+1 yılÖyle biri de yok işte bakmadıkları için..
- +1 yıl
Ya bakan kasa bakmıyor merak etme.
Soran+1 yılNeye bakıyor o zaman
- +1 yıl
Hoş görünebilir ama karakter çok önemli. İnan seninle kasın için birlikte olucak bi kız varsa oda takılmalık kızdır
- +1 yıl
Özgüven, zeka, sempatiklik, eglenceli,
Para olursa yukardakilere gerek kalmaz.
Soran+1 yıl@ŞizofreniTebessümü Haklısın da onlar da bizi bulmuyor, yalnızlıktan sıkıldım coronadan önce de böyleydi çok şanssızım ben 😔
- +1 yıl
Aramadan bulamazsın. Kendine bi hedef koy bugün 10 tane kızla konuşucam de. Ama red edilmek. Ve rezil olmak için Otur o kızın yanına. Olursa olur olmazsa kaldı 9
- +1 yıl
Ben kafa yapisina bakiyorum ya. Kası olan adama da aksine pek yaklaşmam. O kası yapacak ve sadece benimle olacak. Komik geliyor. Zeki , sadık, ve komik olsun. biraz da sempatik. Ohh mis
Soran+1 yıl@ŞizofreniTebessümü arıyorum konuşmadığım kalmadı bir süre yazmıyor hiçbiri iyice sıkıldım bende
- +1 yıl
İletişim çok önemli bir şey gizli üye. Kimse doguştan konuşkan biri olmuyor. Ne kadar konuşursan o kadar açılırsın. Rezil olmak için konuş
Soran+1 yılDediğin gibiyim ama bizim gibiler sevilmiyo ki..
- +1 yıl
@ŞizofreniTebessümü saçmalama jxbsjxd dalga geçme adamla jxnsnd
Soran+1 yıl@ŞizofreniTebessümü Çok iyi motive ettin ya sağol 😒😔
- +1 yıl
Kanka instagramdan sakın ugraşma öyle şeylerle çünkü bi kızın dmsinde 50 mesaj var. Ha gerçek hayatta konuştum diyorsan olabilir. Her zaman olucak diye diye bir şey yok. Biraz sen çabala biraz zaman ilerlesin. Bakarsın işte. Kitap oku bide bilgisizlik insanı mutsuz eder.
Soran+1 yıl@ŞizofreniTebessümü kimsem yok ki ya umudu kesicem en sonunda..
- +1 yıl
@bayannbilmişş hata yapmadan ögrenemezsin. En azından hataya karşı hazırlarsan kendini gelicek hakaretlere veya red edilmelere karşı yıkılmazsın. Gülersin. Eyvallah dersin geçersin. Kızlarda bakar öyle arkandan.
- +1 yıl
Soran kaç yaşındasın ne bu umutsuzluk kardeşim ya
Soran+1 yılYa yasım daha küçük ama bu yasıma kadar kimsem olmadı, 20 yasındayım ve hala yok corons geldi hiç olmayacak bir süre daha Corona bitene kadar ohoo..
- +1 yıl
Kanka daha ufaksin ya takma kafaya yaşa hayatı ve kendine bak bakımsızsan bakmazlar aslinda
Soran+1 yılBakımlıyım ama yine de yok, hayatını yaşa diyosun da keşke yaşansa yerimm de olsaydın anlardın.. anne sevgisi bile görmedim ben 😔
- +1 yıl
Kıyamam ya :( Kanka gerçekten herşey zaman. Benimde çok geç oldu. Ama sana tavsiyem sırf biriyle sevgili olacaksin diye ruhunu yorma. Uzulen sen olursun
Soran+1 yılYoracak gücüm de kalmadı zaten güven sorunum da var.. ne yapacağımı bilmiyorum..
- +1 yıl
Kanka biraz aceleci ve dengesiz davranıyorsun gibi ama yine de sen bilirsin tabi
Soran+1 yılAcele etmesem de olmuyor kafama takmasam da taksam da olmuyor kimse konuşmuyor bile gidip insanları rahatsız da etmiyorum yüzsüz değilim, adam akıllı arkadaşım dahi yok
- +1 yıl
O zaman uzman desteği alabilirsin yani bunun kasla bir ilgisi yok.
Soran+1 yılSap kalıcaksın diyosun yani anlaşıldı..
- +1 yıl
Ya şimdi sana çirkin bir kız gelse huyu önemli diye kabul edecek mısın hayır o zmn genelinin böyle olmasını da garipseme. bu arada merak ettim seni
Soran+1 yılCidden sevse yeter sevgiye açım ben tipe bakmıyorum artık..
- +1 yıl
Olur elbet ya 30 40 yaşında gibi konuşma. bende 20 yaşındayım 18 yaşında oldu. Olmayan bir sürü arkadaşım var çok abartıyorsun bence bu durumu
Soran+1 yılHiçbir zaman anlamayacaksın boş ver iyi geceler dilerim.
+1 yılKasla alakası olsa benim de hiç olmazdı. Parayla olsa yine benim de olmazdı. Demek ki mevzu başka bir şey. Ben genelde, bilgi, konuşkanlık ve zeka kısmıyla etkiliyorum ama.
17 Yorumla
Soran+1 yılÇoğu şey para oldu artık bence
- +1 yıl
O da bir bakış açısı. Ama her kız parayla düşmez. Ama maalesef standard hayat koşulları için, dışarıda karşılıklı oturmak için bile para lazım. Teknik olarak haklısın.
Soran+1 yılHak verdiğin için sağol
- +1 yıl
Ama sadece para değil. Bir kafeye gidip oturabilecek kadar paran varsa tavlayamamak beceriksizliktir.
- +1 yıl
Yani benim kastettiğim para cebimde 50 lira olsa falan. Öyle matah para değil.
Soran+1 yılYetmez bro yetmez.
- +1 yıl
Kanka o zaman senin beceriksizliğindir. Cebim de 15 kuruş varken kız tavlamışlığım var. Dışarıda otururken. Ki liste bayağı uzun yani bende...
Şimdi sen bunu kaslı olmamana mı bağlıyorsun. Hey Allah ım bu sitede daha ne kadar saçma soru göreceğim...
214 Yorumla- +1 yıl
son soruma cevap verirsen sevinirim. size ve duygularınıza ihtiyacım var
- +1 yıl
@anonimcik37733 Ne sormuşsun göremedim
Soran+1 yılTip de yok o zaman bende.
- +1 yıl
profilimde aga
Soran+1 yılOna da gerek yok çünkü olmucak neden peki çünkü çevrem yok ne yapsam boş en iyisi beklemek sanırım..
- +1 yıl
@anonimcik37733 Ben göremiyorum kusura bakmayın
- +1 yıl
ne tipi arkadaşım? ben 1 hafta önce aldatıldım, terk edildim ona rağmen beni engellemedi bilmiyorum amacınu. tip desen var, kas desen o da var. simdi sevgili oldugu cocuk tipsiz kekonun teki altında arabası var diye para icin beni terk etti ne diyonuz siz
Soran+1 yılCorona var kardeş dünya da yaşıyorsun dimi?
Soran+1 yılSanki herkes şu an dışarı da çevresi ile geziyor hahaha 😂
Soran+1 yılNe yiyip ne içiyosunuz ya xper için mi yapıyorsunuz?
Soran+1 yılKapanma gelmeden önce de ortamım yoktu.
Seni kasın için sevecekse daha kaslısını gördüğünde ona gidecektir.
Senin özünü seven biri denk gelir umarım.12 Yorumla
Soran+1 yılDenk gelmez, Corona her şeye engel artık
İyi bir yüze, fiziğe ya da dolgun bir cüzdana sahip değilsen kimse bakmaz karakter v. s. hikaye okuyorlar.
15 Yorumla
Soran+1 yılValla öyle cidden parayla kullanıp atıcam en son napalım karakter tip işe yaramadı parayla indireyim aşağıya.
- +1 yıl
Ergenlik çağlarım ve sonrası hiç bir kız yüzüme bakmıyordu fakirdim tipsiz de e üst baş da dizemeyince iyice çöp oluyorsun. Aynı yerde çalışan arkadaşlarım kadınlarla kızlarla cirit atıyorlardı bir gün beni de çağırdılar gittim tek yaptıkları arabalarını AVM önüne çekip müzik açmaktı ve kızlar kendileri gelip muhabbet kuruyorlardı. O zaman anladım bu acı gerçeği bende.
Soran+1 yılLanet olsun valla ya bende gördükçe içim gidiyor parayı bulur bulmaz hepsinden hıncımı çıkarıcam senin yerine de çıkarıcam abim
Soran+1 yılGelsinler acırsam namerdim, Honda da var bende ehliyet alayım bi göstercem hepsine denizde ki dalgayı
Kas mas hikaye dostum çevre yap bak nasıl buluyorsun birini. Ben ne boş adamlar gördüm yanında bebek gibi kızlar vardı. Çevre en önemli detay.
16 Yorumla
Soran+1 yılÇalışan insan nasıl yapsın kardeşim? Corona da var?
Soran+1 yılBenim için çevre bir hayal sanırım ya..
Soran+1 yılOhooo Coronanın bitmesi en az 4-5 yıl
Soran+1 yılBenim çevrem hiç olmaz desene şuna sen 😔
Soran+1 yılVe bahane değil bu ailem ile de sorunlarım var.. bahane yapmıyorum ne yapsam olmuyor şanssızlık peşimde hep anasını satayım
Kalkıp göbekli bakımsız bir biracı erkekten hoşlanmam kas değil ama bakım şart yediğin şeylere dikkat etmek
14 Yorumla
Soran+1 yılPara için onlara koşan çok ona ne dicez 😂
Soran+1 yılValla devir para devri bence kilolu kilosuz bakmıyor.. kas yapacağıma para kazanır, hepsini sıraya dizerim haha 😂
+1 yılŞart değil.
Kas olayı, şov dünyasında bir gösteriş ifadesidir diyebilirim.
Sevilmek için dolu dolu birisi olman yeterli.
cut.11 Yorumla
Soran+1 yılCebim dolu olcak dimi haklısın 😂
+1 yılDeğil tabiki önce kendini sen sonra biri seni sever ve sporu kendin için yapmalısın.
25 Yorumla
Soran+1 yılKendimi sevmekten başka çarem kalmadı zaten baksana kimsem yok başka napayım?
- +1 yıl
Herşey kendini sevmekle başlıyor
Soran+1 yılSevdim de noldu yine aynı 😂
- +1 yıl
Sabreden derviş muradına ermiş
Soran+1 yılYav he ya
+1 yılKaslı da sevmem kassız da sevemem kimseyi sevemem bir kendim ile anlaşayım ilk
21 Yorumla
Soran+1 yılHahahaua
+1 yılFizigi ilgimi çekmese karakterini de ögrenmeye vaktim olmaz o yüzden karakter masalını bi geçelim. Sadece kasla ilgisi olmayabilir belki tipini begenmiyorlardır kanka yüzün çirkinse bilemem
30 Yorumla
+1 yılSevilmek için kas yapmak gerek kanısına nasıl vardın acaba?
13 Yorumla
Soran+1 yılHemcinslerine bak anlarsın
- +1 yıl
Hencinslerime bakiyorum ve yine anlamıyorum çünkü kastan igrenen bir ton kadın tanıyorum. Fit olmak başka tabi onu kastediyorsan herkes fit ister.
Soran+1 yılFit olsam da bakan olmaz çünkü kız yok 😂
Üzülme kanka kası olanı da gördük karakter yoksunu çıktı.
11 Yorumla
Soran+1 yılBiz de karakter var ama işe yaramıyor.
Boy önemlidir, kas değil. Kadınlar sadece ve sadece boya bakar. Kaslı görünüm makyaj gibi gelir boylu poslu vücuda. Boy 180+ değilse kasın önemi yok valla. İstisnasız bütün kadınlar en çok boya önem verir.
10 YorumlaValla açık ve net diyorum insan aşık olunca kör oluyor göbek kas umrunda olmuyor emin olun.
111 Yorumla
Soran+1 yılAşık olması için çevremin olması lazım oda yok o zaman bu dediğin bana göre boş.
Soran+1 yılİşte bunu biliyorum içim acıyor 😔
Soran+1 yılHiç sanmıyorum ya
Soran+1 yılSıkıldım artık bir süre sonra onu da istemicem çünkü kendime öyle karar vericem..
Soran+1 yılHiç gerek yok bana bu gece lazım diye bir laf var terbiyem müsade etmiyor söylemeye argolu çünkü geldi geldi gelmezse istemem ya ben beklemem öyle sıkıldım çünkü beklemekten
Soran+1 yıl✌️✌️🤔
+1 yılKendin için birşeyler yap bence , önce sen kendini sev
19 Yorumla
Soran+1 yılKendimi sevmekten bıktım artık
- +1 yıl
Kendini seviyorsan gerisini boşver
Soran+1 yılBoş ver demekle olmuyor işte bro
- +1 yıl
Başkalarının sevmesi neden bu kadar önemli be kardeşim? Neden kendinizi ezdiriyorsunuz?
Soran+1 yılEzdirmiyorum ki? Sevgisiz nereye kadar yaşar bir insan?
- +1 yıl
Elbet karşına seni seven biri çıkar , kendini sevmeye devam et :)
Soran+1 yılBu laflara karnım tok, aramayınca kimse çıkmıyor ben daha görmedim bir kızın bir erkeğin yanına gidip konuştuğunu.
- +1 yıl
Orası belli olmaz , neden böyle kendinde eksik gördüğün birşey mi var?
Soran+1 yılBilmiyorum vardır belki..
+1 yılHayır şart değil. Lakin sporun sağlığa faydası çoktur.
11 Yorumla
Soran+1 yılŞart bence kimse bakmıyo ki
+1 yılGüncellemede azarlamışsın ama gerçeği demişler 🤷♀️
Benim sevdiğim insanların bi tanesi bile kaslı değildi. Kas çekici gelmiyor mesela bana. Hele de aşırı kas bence itici.20 YorumlaTabii, daha önce hiç Bench press'e yatmamış adamları almıyorlar. Damsız girilmez gibi düşün.
14 Yorumla
Soran+1 yılKendimi paylaşmayı sevmiyorum pek 🥰
Soran+1 yıl✌️✌️✌️
+1 yılTamamen değişkendir bu kardeş. Kimisi kaslı erkekleri çekici bulur kimisi itici. Yani bunun senin suçun olduğunu düşünme. Sadece doğru insanı bekle. Mesela benim kız arkadaşlarımdan bazısı kaslı sevdiği için bana kas yaptırmak istemişti. Eşimse çok itici bulduğunu söylüyor. Zaten kas bana göre değil. Hadi o kası bi şekilde yaptın bi de onu koruması var ki en zoru benim için bu.
10 Yorumla
+1 yılKadın abartılı kilolu / abartılı zayıf değilse hitap eder erkeğin zevkine göre ama erkek kaslı değilse hiçbir kadının zevkine hitap edemez... Sadece kasın istenilen oranı kadına göre değişir.
Yolda kaslı erkeklere bakmayan kadının da libidosu çok düşüktür zaten, o tuhafları sayma. Kısaca herkes spor yaparak bedeninin en güzel hali olmalı.10 YorumlaDostum bir insanın gözüne önce dış görünüşle çarparsın , gel gelelim ki aradan bir süre geçtikten sonra o görünüşün çok önemi kalmaz , tamamen biter demiyorum. sadece dikkat çekmek için iyi bir etken , asıl ve kalıcı mutluluk sağlamak için karakter her zaman önemlidir.
10 Yorumla
+1 yılŞimdi arkadaşlar seven insan dış görünüşe bakmaz falan diyorsunuz da sevmesi için tanışması gerek. Tanışmak için de dış görünüşe bakıyorlar. O yüzden tanışma fasli olmadan hiçbi zaman ilerisi olmaz. O yüzden biraz çekici olmak lazım. Tecrübeyle sabittir.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDeğil diyenlerin hepsi yalan söylüyor ayrica karaktere falan da bakan yok kardeşim haberin olsun nasil bir tip olacağını sende biliyorsun;)
11 Yorumla
Soran+1 yılPara olcak yani dimi haklısın en güzel görüşü sen yaptın..
+1 yılAşırı değilde birazcık göğüs ve omuz çalış yeter sana 👍
129 Yorumla
Soran+1 yılDetayı okumadın sanırım.
- +1 yıl
Şart
- +1 yıl
Bende diyorum ki aşırı şart değil bazı kızlar göbekli erkeklerden hoşlanıyor bazıları kaslı kızları anlamak mümkün değil 🤦🤦
Soran+1 yılBazı kızları göremedik 😂
- +1 yıl
Sitede çok var ayarla birini tipin varsa.😃😃
Soran+1 yılEgoları konuşmalarına engel oluyor kalsın 😉
- +1 yıl
Egosuzlarda var böyle yaparsan kndin kaybedersin 🤦🤦
Soran+1 yılKardeşim tecrübem var burdan bir cacık çıkmazz
- +1 yıl
Tecrübeli bir insan böyle ego muhabbeti yapmaz sen kendini sevmiyon sevsen egomego boş olur çoktan ayarlamistn 👍😂
Soran+1 yılBu siteden düşürdüm brocum çoğu eğlencelik takılıyor sahte dolu sahte
- +1 yıl
Eğlencelik takılıyorsa kardeşim sende eğlenmene bak ciddi mi ariyon sen 🤦👍
Soran+1 yılCiddiyet de kalmadı bende zaten bundan sonra eğlencelik ama düşmüyor artık düşse de aynı il olmuyor..
- +1 yıl
Sen dedim gibi evde kas yapabilirsin 👍
Soran+1 yılKastan ziyade para kazanayım hepsini elden geçirecem.. bu yaz para biriktirdim ortam yapcam sap kalmaktan iyidir 😂
- +1 yıl
Ortam yapman kolay ya o önemli değil kası diyorum evdede yaparsn
Soran+1 yılBakacam bir çaresine
- +1 yıl
2 dumbal al göğüs çalış şınav mekik yeter 👍
- +1 yıl
Taş gibi olursun
- +1 yıl
Göğüs kası yaptım bn birde omuzları genişlettm bunları yaparak yetti ama gel gör ki düzgün bir hatun bulamıyorum heleki bu devirde çok zor 🤦🤦
Soran+1 yılBulursun bro azıcık para bul peşinden ayrılmazlar.. bende kas olsa şu an düşecek birini bulurdum mesela konuşmayı severim.
- +1 yıl
Para var kardeşim ortamlara atılmıyorum egolu hatunlar çok var ama lafı yapıştırıyorum ezik gibi kalıyorlar 😂😂😂
- +1 yıl
Özel sektörde çalışıyorum Ben tekstil sektöründe
Soran+1 yılÖzgüven sorunun var o zaman 😂
- +1 yıl
Yok kardeşim özgüven sorunum hepsini tersliyorum genelde 😂😀
Soran+1 yılTersleme manitan olsun ne diyim
- +1 yıl
Vardı bende çok manita siktr ettim şimdi kaldım tek başıma 😂😂😂
Soran+1 yılEtmeseydin bro ne diyim yani ettiğini bulmuşun
- +1 yıl
Aynen öyle ettiğimi buldum bakalım önümüzdeki maçlara bakcaz 🤦😂
Soran+1 yılBak bakalım
Sevilmek için değil de sevişmek için olur en fazla, bi insanı sevmenin sebebi kas olamaz. Tamam kas seversin de her kaslıya aşık olsaydık ohoo
20 Yorumla
+1 yılher kız sadece kaslı olan insanlarla mı konuşuyo sanıyosun şu an konuştuğum kişinin kası yok hatta bi tık kilosu fazla ama diş görünüş umrumda değil
20 Yorumla
+1 yılBunu sormakla kaybettin kızlar kastan değil özgüvenden ve ağzının laf yapmadına bakar tabi benim nacizane fikrim
35 Yorumla
Soran+1 yılParaya bakar bence
- +1 yıl
Karşımdaki milyoner olsun sevmiyorsam asla bakmam herşey paraya bakmaz keza bütün insanlar farklıdır erkeklerinde parası olan kızlarala olmak istediğini gördüm
Soran+1 yılKimse dengini bulamıyor desene..
- +1 yıl
Herşey nasip kas para mal mülk bunlar hikaye
Soran+1 yıl😔😔
Gizli Üye(25-29)+1 yılInsan olmak karakterli ahlaklı olmak lazım ama değişir tabi kimisi o. c seviyor oda var
13 Yorumla
Soran+1 yılKarakter bir işe yaramıyor
Cevap sahibi+1 yılPara maalesef
Soran+1 yılÜçün birini alırlar 😉
Kas yapmayı deneyebilirsin hem vücudun için iyi olur hem de düşüncenin doğruluğunu ilk elden görürsün
10 YorumlaSeni gerçekten seven, sadece kalbine bakar, bunu hiçbir zaman unutma. Kas yaparsan, dış görünüş olarak biraz daha iyi olursun o yüzden kısmetin açılır belkii
11 Yorumla
Soran+1 yılBakacak biri de yok 😔
ama şöyle düşün, her kaslı erkeğin sevgilisimi var ve olsa nolacak yani, görünüşe göre güzel dir ama işk olarak karaktere bakılır ve insan sevdimi seni olduğun gibi sever
13 Yorumla
Soran+1 yılÖyle biri yok olmadı hiç çevrem dahi yok
Soran+1 yılBunlara karnım tok..
Gizli Üye(25-29)+1 yılİstersen obez ol veya çubuk kraker ol. Paran yoksa hiçsin kızların gözünde.
13 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın
Cevap sahibi+1 yılKarakter falan hikaye reis, Sen istediğin kadar saygılı ve efendi çocuk ol, Sana süt çocuk muamelesi yaparlar, Sen romantik ol sana Kılıbık derler. Ama ne zaman Altında Mercedes olursa ve Kabadayı Maganda olursan o zaman Adam olursun kızlar ve toplum o zaman senin kusurlarını görmez :)
Soran+1 yılHonda var olmaz mı 😂
+1 yılSeven insan dış görünüşe aldanmaz. Yok kaslıymış, yok kassızmış, yok yakışıklıymış , yok değilmiş... Bunların hepsi bahane. Öncelikle insanın karakteri düzgün olması gerekiyor.
13 Yorumla
Soran+1 yılKarnım tok bunlara karakter var ama yine sevenim yok.
- +1 yıl
Sizin gibiler çok nadir bulunur 😂😂😂
Soran+1 yıl@jackdaniels24 Yalan yalan inanma
+1 yılbir kız olarak söylüyorum kas falan değil önemli olan bir erkeğin karakteri efendiligi eminim doğru kişi çıkıcak karşına peki içine kapanık bir yapın mi var kızlara açılamıyomusun mesela
13 Yorumla
Soran+1 yılÇevrem yok diyorum sen kapanık mısın diyosun 😂 kız yok ki açılalım? Kimse konuşmuyor bile benimle halbuki eğlenceli biriyim
Soran+1 yılDışarıdan soğuk durmuyom bir de..
Soran+1 yılVe kimse çıkmıyor umudu kestim..
+1 yılGerçekten çevre, arkadaş, sevgili için gözün gördüğüne ihtiyacımızın olduğunu mu düşünüyorsunuz ya. Hayat bağ kurabildiğin hissedebildiğin kadar bilginin olsun
15 Yorumla
Soran+1 yılHemcinslerini tanı azıcık.
- +1 yıl
Hemcinslerimi değil insanları tanımaya çalışıyorum usually
Soran+1 yılİşin zor
- +1 yıl
Eğleniyorum
Soran+1 yılBundan banane
Gizli Üye(18-24)+1 yılHola,
Hayır fizikten çok karşıdakinin karakteri önemli.114 Yorumla
Soran+1 yılBöyle diyip de kaslı erkeklerin kolların da oluyosunuz çoğunuz kelime oyunu yapmayın artık bee
Soran+1 yılKarakter var ama hiçbir işe yaramıyor para tip fizik olunca ilgilenen çok oluyo.
Cevap sahibi+1 yılHayır ne alaka
Soran+1 yılYav he tamam
Cevap sahibi+1 yılÖzgüvenin yok bu bizim sorunumuz değil
Soran+1 yılSen öyle san 😂
- +1 yıl
Yaw bunlari sktr et başta bile ne diyor Hola hep özenti Avrupai bunların ben alayını iyi tanirim
Soran+1 yıl@YağızDemirören Ciddiye almadım zaten 🤣
Cevap sahibi+1 yıl@YağızDemirören avrupalı olmadığım ne malum, ayrıca sizene holamdan? Este tema no te concierne
- +1 yıl
Kardeşim aç bı bira eksik etek dinle sktr et kızları hepsi benim hahahahah şaka lannn saka
- +1 yıl
Seni Dalin ile yıkar yaninda vodkami içerim
Cevap sahibi+1 yıl@YağızDemirören evet rüyanda
- +1 yıl
😘😘😘 yerim
- +1 yıl
Dalinli kız cocukla konuş
+1 yılBu devirde evet ama bu defa da seni değil kaslarını sevecekler :D
20 YorumlaYok kaslı olmak zorunda değilsin önemli olan insan olabilmek
10 Yorumla
+1 yıldış görünüş bi nebze önemli ama kadınlar kendilerini güldüren erkeklerle daha çok olurlar
10 Yorumla
+1 yılBu nasıl birşey ya o zaman kas yapmayan erkek ölsün
10 Yorumlakaslı olmakla sevilmenin ne alakası var? iskelet gibi birini seviyordum bir zamanlarr🤧
11 Yorumla
+1 yılKas da nedir ya bana göre çok abartılıyor kimse dört dörtlük değil
10 Yorumla
+1 yılÖzelden yazabilirsin bu konu hakkında. Belki anlatacağım şeyler bu düşüncelerini değiştirir
11 Yorumla- +1 yıl
Bnde merak ettim düsüncelerinizi
+1 yılaynen knk karı milletinin laflarına inanma hepsi hikaye
10 Yorumla
+1 yılBen sevilmekten ve kas yapmaktan dayanılmaz biçimde nefret ediyorum nefffreeeeett.
10 Yorumla
+1 yılHerkes kaslı olacak diye birşey yok kilolu olmasan yeter ayrica kasli olmak bir kriter mi ya
10 YorumlaSistem leri öyle. Kas oluncada sevmezler. Sadece zevkle rğni yasarlar. Kadın da sevgi olmaz bunu unutma
11 Yorumla
Soran+1 yılSende haklısın seni seviyorum diyenleri görüyoruz..
+1 yılZaten ben bu kızların kas sevdasını anlamış değilim keşli erkek olsun kaslı erkek olsun diye yırtınırlar gider göbekli biriyle evlenirler
18 Yorumla
Soran+1 yılOnlara inat evlenmicem için rahat olsun bro
- +1 yıl
Moruq bizim kasımızı yargılıyorlarda kendi fiziklerini hiç yargılamıyorlar bakalım bakalım biz sizi beğenecekmiyiz
Soran+1 yılBir de bitmeyen egoları yok mu.. bulunmaz Hint kumaşı sanki mk
- +1 yıl
Hahahahah işte o egolarını biz erkekler yükseltiyoruz gördüğümüz her kıza yavşamak ya da içine düşecekmiş gibi bakmak mk bukadarmı düştünüz biraz ağırdan satın onlar gelsin
Soran+1 yılBu yüzden kimseye yazmıyorum artık bunu çok iyi biliyorum çünkü
- +1 yıl
Bak Moruq bunu ergenliğimde denedim kıza bakınca bakmıyor bak gözlük tak ama içi gözükmesin bak sonra sana nasıl bakıyorlar
Soran+1 yılGözlük yakışıyor bana bu yaz takacam
- +1 yıl
Tak bro
+1 yılBenimde hiç sevgilim olmadı
3 sene önce kaslıydım şimdi azaldı ama kasla alakası yok ki10 Yorumla
+1 yılŞart değil tabiki kişiden kişiye değişir ama biraz fit olmanın zararı olmaz artısı olur
10 YorumlaBoyun 175'den yüksek değilse yapma üçgen peynire dönersin
19 Yorumla
Soran+1 yıl1.70 boyum var
Soran+1 yılOda zor işte ya kas da yapmıcam zaten parayı bulursam burda işim olmaz zaten
Soran+1 yılEh işte bakalım
Soran+1 yılİnanmıyorum zaten sahte çoğu seçici biriyim.
Soran+1 yılAğzımı bozmak istemiyorum.
- Devamını Gör (71)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne