Evet mesela goblet squat yaparken birini iki elinle göğüs hizanda tut, lunges ve split squat yaparken iki elinle yanlarda tut. Side leg raise yaparken de birini alıp bacağının üstüne dayayarak tutabilirsin.
Sen kendi kullandıklarını bana söyler misin ağırlıkları, protein tozunu veya kullandığın diğer spor malzemelerini vs sipariş edicem de pek bilgim yok en azından sen söylersen ona göre alıcam hepsini bugün
Ben şu an salona gidiyorum ama evde yaptığım dönem bende 1 tane direnç bandı, 2 tane 5 kg dumbbell, 1 tane 10 kg dumbbell vardı. Protein tozu olarak da premium whey protein kullanıyorum şu an. direnç bandı mutlaka al çünkü popo kısmının yanlarını çalıştıracak hareketler için gerekli.
Onların sporla alakası yok, bi kova dolu suyu bile genel insan kitlesi biraz zorlanarak kaldırır, bu kovalar da 5 ila 10 litre arasında değişiyo yani 5 ila 10 kilo arasında, biraz zorlanınca su dolu kovayı kaldırırken, ne 1 kilosu ne 2 kilosu, zorlanmadan ağırlık mı çalışılır
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
dumbbell falan al 5 kiloluk 10 kiloluk... yoksa kalça büyümez. Bir de direnç bandı al. Bilek ağırlığı ne kadar zorlar bilemiyorum.
Dumbell alıcam zaten ama onu haraketleri yaparken elimde tutmalıyım değil mi? O şekilde de büyüyor mu
Bi de 5-10 kilo çok fazla değil mi
Evet mesela goblet squat yaparken birini iki elinle göğüs hizanda tut, lunges ve split squat yaparken iki elinle yanlarda tut. Side leg raise yaparken de birini alıp bacağının üstüne dayayarak tutabilirsin.
başlangıç 5 olur da (yani tabi önce ağırlıksız başla sonra 5 kg) bir süre sonra 7.5, 10 olarak artmalı.
Peki beslenme düzenim nasıl olmalı protein tozlu içecekler kullananlar oluyor sen kullandın mı
Evet protein tozu kullanıyorum tabi ayrıca bol proteinli az karbonhidratlı yemeye çalışıyorum.
Sen kendi kullandıklarını bana söyler misin ağırlıkları, protein tozunu veya kullandığın diğer spor malzemelerini vs sipariş edicem de pek bilgim yok en azından sen söylersen ona göre alıcam hepsini bugün
Ben şu an salona gidiyorum ama evde yaptığım dönem bende 1 tane direnç bandı, 2 tane 5 kg dumbbell, 1 tane 10 kg dumbbell vardı.
Protein tozu olarak da premium whey protein kullanıyorum şu an.
direnç bandı mutlaka al çünkü popo kısmının yanlarını çalıştıracak hareketler için gerekli.
1 kilo ile yumruk anteramanı yapıyordum al 5 10 kilo
sinek koy istersen bileğine, onla çalış
2 kg için baktım herkes çok ağır 1 kg alın çalıştıkça ağırlaşıyor zaten demiş
Onların sporla alakası yok, bi kova dolu suyu bile genel insan kitlesi biraz zorlanarak kaldırır, bu kovalar da 5 ila 10 litre arasında değişiyo yani 5 ila 10 kilo arasında, biraz zorlanınca su dolu kovayı kaldırırken, ne 1 kilosu ne 2 kilosu, zorlanmadan ağırlık mı çalışılır
Yeterli ağır bile gelicektir
başlangıç için yeter
üç yeterli