Malum kapanmadan dolayı evdeyiz.. Evde spora devam ediyor musunuz? Önerebileceğiniz uygulamalar var mı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılEvet, evde neredeyse her gün spor yapıyorum. Gerinme Egzersizleri adında bir uygulama indirdim, oradan 5-7 dakikalık gerinme hareketleri yapıyorum, çok iyi geliyor, epey rahatlatıyor. Yapması kolay ve yakılan kaloriyi yaklaşık olarak hesaplayıp gösteriyor. Kendi egzersiz programımı da ayarlayabiliyorum ;)
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılFitify uygulamasını önerebilirim, eğer egzersiz hareketlerini bilmiyorsan çok güzel bir uygulama. Onun dışında youtubeden çeiitli egzersizlerin nasıl yapıldığını öğrenebilirsin. Fitify senin hangi bölgene daha çok ağırlık vermen gerekiyosa ona göre seçiyo zaten egzersizleri. Daha kolay...
00 Yorumla
+1 yılUygulamaya uyamıyorum sıkılırım ip atlamak yetiyor günde 100 ile başladım.
00 Yorumla
+1 yılBen ara verdim ama sana öneri sunabilirim. Karın kası için mekik, mountain climbers, ters mekik ve plank yapabilirsin. YouTube'da çok hareket var bakabilirsin çok yardımcı oluyor.
13 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim 😇
- +1 yıl
☺
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
40
Cevap
50Cevap
+1 yılGecen sene parali bi uygulama kullaniyordum fitnessler kapandigi icin artik onuda yapmiyorum gunde 2-3 saat ugrasiyordum evde🥺
28 Yorumla- +1 yıl
Gayet iyi bence
- +1 yıl
Aynen benim takip ettigim fenomen vardi “fitness” yapiyor kadin
Kalca icin ozel 4dakkalil bi video paylasmisti haftada bi kez yapilmasi uygun diye cok cok agir bi calisma ama yaptikca alisiyordun baya yoruluyodm 2bucuk saatimi almisti eyer bulursam sana gondercem - +1 yıl
Süper olur valla çok sevinirim☺ birde etkisini görüyor musun
- +1 yıl
EVET kesinlikle goruyordum ama dedigim gibi haftada bi kez ve haftada 3kez bacak karin sirt calisiyordm evde, tamam senin icin bakcam bulabilirsem hemen gonderiyorm sana
- +1 yıl
Benim kalcam cikik sertlessin istiyordm ama bi arkadasim kalcasi hic yoktu artik var ahjsjdj
- +1 yıl
Tamamdır çok teşekkür ederim
- +1 yıl
Kadinin adi “domiwaffles” sayfasina gir hikayelerinin birinde “workouts” yaziyor zaten benim bahsettigim orda ordan bakip calisabilirsin.
Ve kalca istedigin sey yorcak kolay olmicak kesinlikle yoruldum diye pes edersen hicbizaman ulasamazsin sorun olursa eyer sorabilirsin, kadin ozellikle evde olan esyalariyla calisiyor orda kolay gelsin🦋 - +1 yıl
Çok teşekkür ederim baya zorlu gözüküyor ama değer 😊
s +1 yılLeslie pilates yapıyorum. 12 kilo kadar verdim ama 2 bedene yakın inceldim
15 Yorumla- +1 yıl
Oo harika
- +1 yıl
Ben leslie 5k olanı yapıyorum çok düzenli yapmama rağmen 2 ayda falan etki etti
- +1 yıl
45 dk civarı
+1 yılBen yapıyorum bircok seyi yapabılırsın bacak kol karın calıstırmak ıcın dıps mekık ve bacak hareketleri var
13 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim ☺
- +1 yıl
Instagramdam gizemçerçioğlu nu takıp edebılırsın
Rıca ederim 🙏 - +1 yıl
Tamamdir👍
+1 yılUygulama kullanmıyorum kendi bildiklerimi uyarlayarak çalışmalara devam ediyorum
00 Yorumla
+1 yılKoşu bandim ve trambolinim var evde spor yapıyorum.
20 Yorumla
+1 yılşınav mekik (hem alt hem üst) asılacak bi yer bulursam barfiks zıplamak kültür fizik hareketleri her gün yaparım olmazsa olmaz canlıyız sonuçta nerde hareket orda bereket eşyamıyım ben ya
10 Yorumla
+1 yılBildiğim yerden geldi bu sefer. Hergün 100 şınav, 250 mekik çekiyorum ve 10 km koşuyorum ramazandan dolayı bu aralar pek koşamıyorum ama
116 Yorumla- +1 yıl
Ben o kadar yapamam😄
- +1 yıl
Yaparsın yaparsın yeterki biraz istek olsun içinde 😅
- +1 yıl
Koşma okeyde 250 mekik çeksem ölürüm ben😂
- +1 yıl
Mekik çekme işine yavaş yavaş başla günde 20-30 mekik çek zamanla arttır. Merak ettiğin birşey varsa sorabilirsin 22 kg verdim 😅😂
- +1 yıl
Kilo vermek istemiyorum almak istiyorum😂
- +1 yıl
Sağlıklı kilo almaya çalış kısacası ye iç 😂
- +1 yıl
Bi o kadar da yiyorum yeter daha ne yapayim ben😂
- +1 yıl
Boşver yemeye devam et bu yasaklarda evde kilo alırsın merak etme 😂
- +1 yıl
10 yıldır aynı kilodayim😂
- +1 yıl
Sormamda sakıncası yoksa kaç kgsin acaba 😂
- +1 yıl
52 kilo 170boy
- +1 yıl
Kilon iyi ama 60-63 olabilirsen çok daha iyi olur bence
- +1 yıl
Yok be 55 olsam yeter
- +1 yıl
5 kg çok rahat alırsın
- +1 yıl
Hayırlısı 😀
- +1 yıl
Aynen 😃
Evet evde spor yapıyorum. Uygulama kullanmıyorum ama Tuğçe Alpay’ın videolarını tavsiye ederim sana.
https://youtu.be/UYJyocDsEDE00 Yorumla
+1 yılBir aydır falan basladım gene leap fitness uygulamasını kullanıyorum cok sadık kalamadım bu ara
00 Yorumla
+1 yılTabikide Yapıyorum Özel Program Olarak Samsung Health Kullaniyorum Cok Basarili Sonuçları Arastirilmis Ve Denenmiş Hareketler Mevcut Takvimime Otomatik Ekliyor Zamani Gelincede Haber Veriyor :)
00 Yorumla
+1 yılEvet yapıyorum ama uygulama kullanmıyorum. Chloe Ting, Pamela reif, Lilly Sabri gibi kişilerin workout programları var onlara uyuyorum
13 Yorumla- +1 yıl
Chloe benim favorim alıştım biraz onun temposuna ve programlarına, ama bir yerde izledim chloeinin ileride bel ağrısı fıtık gibi şeylere sebep olacağı söyleniyordu Pamela da chloeye benzer hareketler yapıyor. Lilly Sabriyi öneriyorlar daha çok sağlık açısından
+1 yılPlaybook app magnus lygdback ve don saladino koçlarından çalışıyorum.
Kayla itsines de takip ettiklerim arasında ✌🏻10 YorumlaNormalde bayadır spor yaptığım ter vardı oraya gidiyordum malum her yer kapalı olunca evde ısınma squat plank ip atlama yapıyorum.
00 Yorumla
+1 yılEvet sporsuz asla tabiki devam ediyorum. Herhangi bir uygulama kullanmıyorum kendi vücut ağırlığımla ve ki tane 20 kiloluk dumbellarla çalışıyorum gayet işimi görüyor evde
00 Yorumla
+1 yılEvde ya da dışarıda spor yapmıyorum. Orta okul zamanlarımda sadece aktivitelerim vardı sonra hiç olmadı. İstikrar sağlayabileceğimi sanmıyorum.
00 Yorumla
+1 yılEvet yapıyorum ama bir uygulama kullanmıyorum , evde eliptik var onu yapıyorum ve daha önce spordayken yaptığım hareketleri yapıyorum.
00 Yorumla
+1 yılVardı artık yok düzenli yapamıyorum. Tam yapmaya başlıycağım zaman zaten zayıfsın vb. Gibi düşünceler yüzünden kısa sürede bırakıyorum sporu
00 Yorumla
+1 yıl2 yıldır düzenli olarak chloe ting'in bedava spor programlarını kullanıyorum. Sonuçlardan gayet memnunum kilo sorunu olan, poposunu sıkılaştırmak isteyen, karın kası yapmak isteyen herkese öneririm
13 Yorumla- +1 yıl
chloe ting yanlış hareketler yapıyorlar diyorlar dikkat et belin ve boyun için özellikle
- +1 yıl
ben de chloe yapıyordum ama tek videosunu yapıyordum 2 hafta falan yapmama rağmen tek videosu bile işe yaradı
- +1 yıl
ama şimdi 2 haftalık challengelere başlamak istiyorum
Gizli Üye(25-29)+1 yılTek yaşadığım için bir tane odayı spor odasına çevirdim yaklaşık 1 yıldır düzenli olarak evde spor yapıyorum.
20 Yorumla
+1 yılSpor yapmaktan çok izliyorm genlde :)
Tuğçe Alpay'ı izleyebilirsin.. 💯00 YorumlaHayır yapmıyorum sporun yerinde yapılması daha iyi olur bence
00 YorumlaMerhaba Nike training'in antrenmanlarını arada yapiyodum
00 YorumlaNike'ın kendi fitness uygulaması var onu kullanıyorum etkili ve motive edici tavsiye ederim
00 Yorumla
+1 yılEvet ve aletsiz, vücut ağırlığı ile yapılan spor daha etkili sanki
00 YorumlaHergün yapıyorum ama zor ağrı çok oluyor kazma ve kürek ile bahçe yapıyorum
00 Yorumla
+1 yılkardiyo stomach vacuum ve zumba😂 etkisi oluyor su ramazandsn itibaren toplam 6 kilo verdim
00 YorumlaResim mesim işleri doğru kişide mi acaba
18 Yorumla- +1 yıl
Ne resmi😂
- +1 yıl
Anlamadim
- +1 yıl
Haydaa😂
- +1 yıl
Neden bana sardin bahsetsene biraz
+1 yılHangi bölgeyi çalıştırmak istiyorsun?
14 Yorumla- +1 yıl
Kalça
- +1 yıl
Squat dizçekme ve burpe hareketleri yardımcın olacaktır. Yaparken de hareketleri kalçada hissederek çalış. Eğer sabahları müsait oluyorsan yarım saat kendine göre yavaş tempo terliyecek koşmanda fayda var
- +1 yıl
Büyütmek istiyorsan ağır ağır şekillendirmek istiyorsan yüksek tempo
- +1 yıl
Hmm bunu öğrendiğim iyi oldu
Bazen ama salon bir başka ya
18 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle
- +1 yıl
Zorla yapıyorum ara vermemek için ama cidden çok sıkıcı oluyor
- +1 yıl
Yapmayınca da sıkılıyorum ama😀
- +1 yıl
En mantıklısı 😂
Gizli Üye(36-45)+1 yılYapıyorum ve yapmaya devam ama evdeki ağırlık seti yeterli değil. Salonda ki gibi tam verimli çalışamıyorum. Herhangi bir uygulam vs kullanmıyorum.
00 Yorumla
+1 yılYuruyus bandim var ayrica sitenin kendi yuruyus yolu olan mustakil bir evim var. Orada da yuruyorum mutlaka gunde 10 bin adimi tamamliyorum.
Yasaklar malum.. hareketi birakmayalim10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılevet chloe ting, pamela reif yapıyorum ve ip atlıyorum
01 Yorumla
+1 yılNike fit varda evde sarmıyor ya
17 Yorumla- +1 yıl
Haklısın ama ara vermek istemiyorum
- +1 yıl
Verme verme bi anda kilo alıyorsun. Nike training clubs appin ismi güzel hareketler var kısa kısa setler
- +1 yıl
Kilo problemim yok aksine almaya çalışıyorum da vücut şekillendirme çalışıyorum
- +1 yıl
Hmm e daha iyi zaman :) orada bir sürü kategori var illa ki bulursun kendine göre bi set.
- +1 yıl
Teşekkür ederim ☺
- +1 yıl
Rica ederim ne demek umarım memnun kalırsın :)
- +1 yıl
☺☺
Leslie var spor yapiolar hoca asiri iyi .. youtube leslie yaz cikar
00 YorumlaKesinlikle Chloe Ting ❤ 3 aydır onun challengelarını yapıyorum sonuç inanılmazz denemeyi tavsiye ederim pişman olmazsın
08 Yorumla
+1 yılEvet yapıyorum haftada 3 gün programın adı Fitify öneririm çok iyi. Hangi hareketin nereyi çalıştırdığini dahi gösteriyor
00 Yorumla
+1 yılYoutube da Chloe Ting diye bir kanal var bakmalısın bence kız baya bilgili ve spor videoları için ingilizcen yoksa bile anlayabilirsin
00 Yorumla
+1 yılSpor aklıma bile gelmiyo hatırladıkça dışarı çıkıp basketbol oynayasım geliyor.
10 Yorumla
+1 yılÇocuklarla her anımız spor oluyor mu evde
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYok kafamda progam var ona göre yapıyorum karşılığını almaktayım.
00 Yorumla
+1 yıl30 day fitness challenge adlı mobil uygulama ve "Hayatına Hareket Kat" youtube kanalını öneririm.
00 Yorumla
+1 yılFemale fitness woman diye bir spor uygulaması var ben çok yararını gördüm
00 Yorumla
+1 yılİradesi sağlam bir kişiyim. Engel yoktur bahane vardır devamke 👍😀
00 Yorumla- Spor konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılİftar öncesi tam da yağ yakmak için ideal zaman..
10 Yorumla Evet yapıyorum ama
11 Yorumla- +1 yıl
Amaa🤔
İp atlamak sadece
11 Yorumla- +1 yıl
Güzel aktivite👍
+1 yılKilo aldım ya
13 Yorumla- +1 yıl
Spora başla 😳
- +1 yıl
Yemekten sonra bi ağırlık çöküyo. Tatlı çay vs
- +1 yıl
Sahura kadar vakit var 🤔
bu pandemi yükünü kaldırıyorum o yeterli bence.
11 Yorumla
+1 yılDüşüncede yapıyorum ama hiç icraata geçemedim
10 YorumlaBol bol sınav ve mekik cekiyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılnike training uygulaması çok iyi. Resmen bir personal trainer gibi.
00 Yorumla
+1 yılŞu aralar saldım yapmıyorum
00 YorumlaBu ara sporu saldım ama yapıcam inşallah yakında
00 YorumlaYapıyordum da son zamanlarda saldım.
00 Yorumla
+1 yılantrenörüm uygulama kullanmıyorum
00 Yorumla
+1 yılYapmaya başlamıştım ama bıraktım 🙄
00 Yorumla
+1 yıl15 yildir evde fitness yapiyorum
00 YorumlaSpor konusunda 665 cevap paylaştı. Yapamıyorum maalesef 😔
00 Yorumla
+1 yılSpor tabiki yapıyorum kaldır indir çok zor ya
10 Yorumla
+1 yılsite içinde koşuyorum
30 Yorumla- Devamını Gör (30)