Spor İddiadan anlayan var mı arkadaşlar? En fazla ne kadar kazandınız? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Özellikle kızları Merak ediyorum İddia ile aranız nasıl bakalım İddiadan anlayan var mı arkadaşlar? En fazla ne kadar kazandınız? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Friqqer Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Sadece basket oynuyorum 0 1 Yorumla Friqqer +1 yıl Buda bugün için yaptığım kupon Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kötü ya bi türlü bulamadım o mükemmel kişiyi. Yoksa oynatıcamda :D 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Ben oynamam adına 😀Ama istersen sana maç verebilirim şunu unutma kesin diye bir şey yok Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok evet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ama yinede sıkıldım kazanmak istiyorum Yorumla Soran +1 yıl Anlaşılan oynuyorsunMesela ne kadar basıyorsun genelde Yorumla
babaayorgunn Takip Et Xper 1 Yaş: 24 +1 yıl Bi keresinde 3 liralık kuponla 1500 lira tutturmuştum ama şans o ki kuponu oynamamışım sadece kaydetmişim😂 0 0 Yorumla
nur-erdemben Takip Et Xper 1 Yaş: 36 +1 yıl Birkaç kere meraktan oynadım 3-4 tl lil anlasam yardımcı olurdum 0 0 Yorumla
ouzinyo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 35% +1 yıl Spor konusunda 370 cevap paylaştı. kazanamadım ama çok kazandırttım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Sadece basket oynuyorum
Buda bugün için yaptığım kupon
Kötü ya bi türlü bulamadım o mükemmel kişiyi. Yoksa oynatıcamda :D
Ben oynamam adına 😀
Ama istersen sana maç verebilirim şunu unutma kesin diye bir şey yok
Yok evet
Ama yinede sıkıldım kazanmak istiyorum
Anlaşılan oynuyorsun
Mesela ne kadar basıyorsun genelde
Bi keresinde 3 liralık kuponla 1500 lira tutturmuştum ama şans o ki kuponu oynamamışım sadece kaydetmişim😂
Birkaç kere meraktan oynadım 3-4 tl lil anlasam yardımcı olurdum
kazanamadım ama çok kazandırttım
Hiç oynamadım
23.000
Ben de oynuyorum ya güzel paralar var
Canlı oynarım ben
yatır knk bu tutmaz