31 yaşındaki Ari Mactans isimli kadın 10 yıldır dominatriks olarak çalışıyor. Erkeklere işkence ederek servet kazandığını söyleyen Ari, saat başına 175 pound alıyor. www.sondakikaturk.com.tr/.../...esimleri,3666.html
Fetişleri araştırırken bizim türklerde de mistresslik yapanlara rastlamıştım nette. Ama gördüğüm kadarıyla hiç biri işi bilmiyor. Yaşlandığı için cazibesi azalmış olup, işi kırbaçla falan kurtarmaya çalışan, bu yöntemi sonradan keşfetmiş bilgisiz tipler. Ortamları da klasik amele kerhanesi gibi. Fetişlerin F'sini bile yaşatamazlar.
kadınlarda sevdiğim giyim tarzı ve sevdiğim vücut yapısı fetiş sayılır biraz. o yüzden diğer fetişleri de merak etmiştim. ama gördüm ki benim fetişim kadar hoş değiller. özellikle kan ve pislik içeren fetişler berbat.
Burdaki “köle olmak istiyorum” sorularından yola çıkınca canlı bir sektör olabilir. Yaygınlaşmadan uygun fiyata girişimciler olabilir:) Kırbaçlama, kullanılmış iç çamaşırı satma işine girişen olmadı henüz ülkede
Bende böyle bir kadın arıyorum yıllardır ama bizde ki yamuklar ne anlar bdsm de fetisten. Ayy sapık ayy psikopat demekten başka bir b. k bilmez kezbanlar. Herşeye önyargılı olmaktan başka bir b. k bilmeyen mallr
Paraya ihtiyacım olsaydı kırbaçla para kazanmak isterdim 😃 ama ihtiyacım olan şey vatanımızın gelişmesi, hukukumuzun gelişmesi insanlarımın medenileşmesi ve refah seviyesinin artması o yüzden şu an kırbaçla para kazanmak falan istemiyorum😃
En İyi Cevaplar