Spor Milli sporcu olma şansınız olsa hangi dalda olurdu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Sorum özellikle de kızlara. Eğer milli sporcu olma şansınız olsaydı bu hangi spor olurdu?Hangi spor dalını seçerdiniz? Güncellemeler+1 yıl Sanırım kimse voleybol dememiş. Hayret. Milli sporcu olma şansınız olsa hangi dalda olurdu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
livaneli Takip Et Master Yaş: 38 , eic 49% +1 yıl Okçuluk 🏅🎯Bizim zamanımızda pek yaygın değildi. 0 0 Yorumla
coffeeoverrr Takip Et Xper 1 Yaş: 27 +1 yıl Kesinlikle taekwondo bi ara yaptım tam 6 yıl boyunca sonra uni. Sınavı icin birakmistim tekrar da baslamadim 0 0 Yorumla
YouAreLikeChocolate Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Voleybol veya jimnastik olabilir :) 0 0 Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Spor konusunda 1,6b cevap paylaştı. Basketbol lisans almadığım için pişmanım 😂 0 0 Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Spor konusunda 412 cevap paylaştı. Voleybol 0 0 Yorumla
Hayaaletkadınnn Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 96% +1 yıl Döğüş sporları. 0 1 Yorumla Hayaaletkadınnn +1 yıl Dövüş olacaktı t9 azizliği özür dilerim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Okçuluk 🏅🎯
Bizim zamanımızda pek yaygın değildi.
Kesinlikle taekwondo bi ara yaptım tam 6 yıl boyunca sonra uni. Sınavı icin birakmistim tekrar da baslamadim
Voleybol veya jimnastik olabilir :)
Voleybol olsun isterdim
Daha önce futsalda milli oldum zaten.
Basketbol lisans almadığım için pişmanım 😂
Badminton isterdim ama var mı bilmiyorum
Tenis
Voleybol
yüzme
Okçuluk ve tenis
Yağlı güreş 😎👍
Yüzme
Futbol veya masa tenisi