Spor insanın hayat standardını oldukça yükselten bir aktivite. Bazı insanlar o kadar şanslı ki bunu iş olarak yapıyorlar, para kazanıyorlar, bazıları ün kazanıyorlar. Elde ettikleri başarılar da çabası :) Sizin böyle bir şansınız olsaydı hangi dalda profesyonel olmak isterdiniz?
Futbol
Basketbol
Voleybol
Tenis
Yüzme
Diğer
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Eğer bir sporcu olsaydınız hangi dalda bir sporcu olmak isterdiniz?
İç yan çapraz bağlarım zarar gördü aktif futbol oynayan biriydim ama yine de daha dikkatli olarak oynuyorum. Aile baskısı olmasa belki futbolcu olabilirdim en azından denerdim çünkü tamamen farklı bir mesleğe yönlendirildim şuanki durumdan memnunum ama futbol benim için daha değerli
Yüzücü ve su topu oyuncusuyum. Ayrıca "pole dance" ve "kick-box"a da başlayıp ilerlemek istiyorum. Bunun dışında kaya tırmanışına aktif olarak katılmak ve diğer su sporlarında da yarışlara katılmak planlarım arasında. *Gecen bol olsun.*
Eskiden lisanslı voleybolcuydum, bırakmamış olmayı dilerdim. Ama Avrupa ya da Amerika da yaşasaydım kesin futbolcu olurdum. Türkiye'de kadın futbolu ne yazık ki hiç gelişemedi..
@bbehsat Ailem Besyo okumamam konusunda ısrar etti. O zamanlar Kadın voleybolu bu kadar iyi değildi. Ama çocugum olursa cok erken yaslarda spor okullarına yönlendireceğim.
ne okudunuz peki.. biliyormsunuz hikayemiz çok yakın.. ailem beni sporcu olmayayım diye milli takıma göndermedi besyo okutmadı.. devlet dairesinde işe başladım.. içimde uhde kaldı milli takım.. ama branşlarımda en iyi yere geldim... pasör :))
En İyi Cevaplar