Bir spor dalını meslek haline getirecek olsaydınız bu hangisi olurdu?
Koşu
Yüzme
Basketbol, Futbol, tenis v.b
Diğer
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
bir kaç cevabı var Futbol kendimi geliştirip Premier lig de oynamak isterdim ya da La Liga'da, Basketbol NBA'de iyi bir kariyer yapmak isterdim, Tenis Wimbledon roland garros gibi turnuvalarda şampiyonluğa oynamak isterdim
madalyalı koşucuydum lise bitene kadar ege bölge şampiyonluğum var istikbalim çok açık olabilirdi koşu dalında ayrıca amatör futbolcuydum ama erken yaşta çalışmaya başlamak zorunda kaldım hayallerimde eskide :)
Tenis ya da dövüş sporlarından birisi.Zaten bunları fırsat bulduğumda yapacağım ama milli sporcu falan olamam herhalde bu saatten sonra :P
Aynen ama istediğimi söyleyemem zaten :)
ben zaten profesyonel olarak boks ve kıck boks yapıyorum :) yüzücülükle de hobi olarak ilgileniyorum mesela :)
Cevap
57Cevap
Çocukken yüzücüydüm yaş gurubumda milli takımda yarışıyodum. Şimdi boks ve VG & Fitness la uğraşıyorum.
uzun süre futbol oynadım meslek olarak iyi diyebilrm. ama şu an at biniciliği ve geleneksel okçuluk yapıyorum meslek falan umrumda değil bu dünyanın mutluluğu at üstünde elimde yay varken...
Meslek haline getirmedim ama, sporcuyum: Olimpic Okçuluk :)
5 yıl taekwondo yaptım sarmadı.
Yüzme, voleybol ya da koşu olabilir.
Biraz fazla esnedim :D
tabi ki yüzme bir Michael Phelps bir Nathan Adrian kadar olabilmek için neler vermezdim
bir süre önce boks için ders alıyordum.üniversite hazırlık falan derken askıya almıştım.en kısa sürede kavuşmak istiyorum artık spora :(
Isle Of Man TT Yarışlarında Pilot Olmak İsterdim...
Bunlar Ne'ki.. )
dostum isle of man de motor kullanmak. . . . . . . . . ben binlik kullanıyorum ama onlar farklı bişey yapyorlar insan işi değil...
Allah Kaza Bela Vermesin Ne Diyim, Evet Onlar Fena Resmen Hayat İle Rus Ruleti Oynuyorlar...
Ara Sokaklar'da 280 İle Geçiyorlar, Reflekslerin En Üst Düzeyde Olduğu Spor ya da Olay Diyebilirz Hiç Şüphesiz..!
yüzme alanında olabilirdi ama korkum var, o yüzden tenis :/
Yedi senedir basketbol ve jimnastikçiyim zaten lan.
Sanırım hiç biri. Voleybol oynuyordum okul takımında. Sonra baktım sıkıldım, bıraktım.
8 yıl basketbol oynadım sırf senden bu boyla olsa olsa basketbolcu olur dedikleri için ama cevabım futbol
Her sporu yapabilecek disipline sahiptim ama imkanlar ve bulunduğum yer buna müsait değildi.
Yüzme konusunda ilerlemek her zaman çekici gelmiştir bana. ;)
Futbol ve yüzme olurdu kesin. şuanda onları yapıyorum eğer erken başlasaydım futbolcu da yüzücü de olurdum :)
bir ara geliyordu oldu da az cok ama bir yere kadar.
ki bazen özel turnuvalara katılıyorum streetball da
yanı yan meslek basketbol zaten
futbol sonrada boksla uğraştım
zor bu işler
şimdi yatıyorum :)
Futbolcu oldum sonra ise beden eğitimi öğretmeni :-)
Eski hentbolcuyum eski hentbol hakemiyimm. Antrenörlük belgem var ama yapmıyorum
Bisiklet seçeneğini eklemeyip diğer seçeneğine bırakman yaralayıcı oldu
Kesinlikle boks çok zararlı bir spor dalı ama yinede boksör olmak isterdim
Yüzme olmasını isterdim
Ekstradan bir şey gerekmiyor moderatör olmak için. Gerekli level'a sahipsen ve şikayet ortalaman barajın üzerine çıkarsa sistem otomatik olarak yönetime seni bildiriyor ve moderatörlük teklifi sunuluyor. Yani kuralları bildiğini ve uyduğunu ispatlaman lazım
3 yıl judo yaptım o yüzden judo olurdu
Yuzme. Iyi yuzerim :)
Profesyonel Tenis oynadım. Yani Tenis elbette ki.
tenis ya da binicilik olurdu heralde,
serbest paraşütcü olmak isterdim :)
basketbolcu olmak yetiyor bana
Dans ya da voleybol
Yüzmeyi oldum olası severim zaten
Fitness, bodybuilding
100 metrede sevgili Yakalama yarışı :)
Yüzmeden var mı iyisi
meslek değil de yüzme tüm ilgi alanm :D
erkek olsam futbolcu olmak isterdim
futbol :D tam bana göreeee
kick box olurdu kesin şimdi olduğu gibi :=)
Her Sporu Denedim Olmayınca Olmuyor
Hiçbiri. Bana spor demeyin...
Futbol,
sevdiğimden değil parası iyi.
Body building cınıms :D
net cevabı olmaz ki, kendine göre seç
Tenis oynamayı hep istemişimdir :)
iyi bir koşucu olmak isterdim
Basketbol, Futbol, tenis v. b
buz pateni
VG ciyim şimdi MMA'a sarmak üzereyim
körling
motor sporları:D
basketbol :)
Futbol.
Basketbol
Tenis.
voleybol
voleybolcu olmak da zor bir sayı atıyosun tüm takım götünü elliyo iett otobüsü gibi valla :D
Futbol isterdim
djokoviç adamım :D tenis tabiki
tenis
Futbol.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar