Öncelikle 80-60 diye başladın ki bu çok zayıf bir vücut demek. Doğru bende ölçülerini bildiğine emin misin? İlk baştaki sayı sütyen bedenin değil göğüs çevren olmalı. Belini de leğen kemiğinin bittiği yerden ne çok nefes almış ne de çok nefes vermiş şekilde bastırmadan mezura kayabilir pozisyonda ölçmelisin. Eğer doğru ölçtüysen zaten 60-93 gayet iyi karnının dümdüz olması lazım, piyasada 60 cm bel için bir kıyafet bile yok. 93 ise zayıfımsı normal ama o belin altında biraz büyük gözükür. Yani ölçülerine göre zaten fotodaki gibi duruyor olman lazım. Eğer 80 de göğüs çevrense bayağı düz göğüslüsün demek ama zaten belin ince olduğu için vücudunun üst kısmı yağlı değildir o yüzden spor yaparak ortaya çıkartmak gibi bir şey de söz konusu olamaz. Ama bence bel kalça kaptır o farkı.
Erkeklere bakma sen boş boş konuşuyorlar onlara takılma. 90-60-90 kız göstersen 80-50-80 sanarlar doğru algılamıyorlar bedenleri. Ben hobi olarak dikiş dikiyorum o yüzden biliyorum beden ölçülerini ve hangisinin ne kadar zayıf olduğunu.
Ben takviye kullanmadan oldukça geliştirdim ama antrenörüm genetik açıdan şanslı olduğumu söylemişti. Biraz da yapına bağlı yani ama bence şuanki vücudunla bunu yapman zor değil. Halledersin
Böyle bir vücut için şunları yapıyorlar. Haftada 4 gün spor. Squat ve bacak çalışmaları. Ağırlık kaldırılarak yapılıyor. Yoğun bir antrenman şart.
İyi bir beslenme. Bak iyi diyorum gidip bir kibrşt kutusu peynir diyeti değil. Fıstık ezmeai de yiyeceksin dondurmada baklagillerde avakado da et de hatta protein tozu da içeceksin. Tabii yoğun antrenman yoksa bu satırı unut. Zaten yoksa bu vücutta olmaz.
Bol su.
Yürüyüş veya bisiklet, tempolu.
Düzenli uyku.
Kısaca hayatını değiştirmen lazım. Sor kendine yapabilir miyim?
Doğru beslenme, doğru antrenman ile ulaşılabilir bir vücut. Takviye olarak kilolu dönemlerinde yağ yakıcı kullanmış olabilir, muhtemelen protein tozu da kullanmıştır. Ki çok da gerekli olmayan takviyeler bunlar
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
46
Cevap
65
Cevap
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bunun ilaçla filan alakası yok. Sporla da çok alakası yok. Esnetik ve poz vermeyi biliceksin.
Bunun gibi pozla saniyeler içinde mütiş bir kadına donüşe bilirsin. Senin attığın fotolarda ki kadınlar 1 De ki gibi asla böyle düz foto çekinmez 2 De ki gibi bir bacağı farklı bir konumdadırİnsan vücudu ister istemez serbestken katlanır kiloyla alakası yok.
İlk 2 foto için söyleyebileceklerim özellikle ilk fotodaki kadın sadece kalça çalışmış varını yoğunu bütün enerjisini kalçaya vermiş bunu yapmak basittir çok zor olduğunu düşünmüyorum😅 ikinci fotonun ise spordan yakından uzaktan ilgisi yok tam bir çöp😃😃 En son fotoğraf fitnessçı fiziği omuz kol bacak tüm vücutta baya emek var. Yani ilaçlar çok çok mucizevi bir etkiye sahip değil aslında ama kadınlar için önerebileceğim Bcaa ve protein tozu beslenme de düzgün olursa ve ağırlıklar da yeterince yüksek olursa bir tık ileri taşır. Mesele burada sporu hayat felsefesi haline getirmek. 3 ay spor yapayım böyle vücudum olsun diyorsan yanılıyorsun😅😅
öncelikle o baştaki bobo için biraz kilo almalısın çünkü ideal kilondan zayıfsın, kiloyu abur cuburdan değil de sağlıklı şeylerden al ve günde 2 saat sporla 2 aya okaysin chloe thing miydi neydi kızın ismini unuttum o hareketleri yapabilirsin
kendi düşüncem bk gibi duruyor, ideal kilonda ol ve sadece biraz spor yap o kadar yeter sonuçta manken değilsin, ağır şeylere kalkışma
Yeme içmene fikkat ediceksin doğru hareketler doğru şekilde yaparak düzenli sporunu yapıcaksın düzenli uykunu alıcaksın sabah erken kalkmak zorundasın mümkünse her sabah kalktığında yürüyüş yap vücudun erken açılsın
Ekstra olarak bişeye ihtiyacın yok çünkü kas yapmıyorsun
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
İlk fotoğraf squad ve kondisyon ağırlıklı bir çalışma. Herkesin biraz çaba diyet ve sabır ile elde edebileceği bir vücut. İkinci fotoğraftaki zaten zayıf bir bünye zayıf bir yapı. Pek uğraşılmamış özel bir şey yok zaten vücut tipi bu şekilde. Üçüncü fotoğraf %90 estetik bulunan squad, kondisyon ve özellikle omuz sırt çalışması yapılmış bir vücut.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Uzun bir süreç alacağını düşünüyorum. Aşırı dikkatli ve düzenli bir beslenme programı. Dakikası dakikasına uyulan egzersiz programı. Hedeflerine odağını artırmak için kendini gaza getirecek şeylerle muhatap olmak. Foto, resim gibi şeyler. Ortak çalışma arkadaşı da çok iyi olabilir. Süreç fotoğraflanarak eğlenceli bir hale getirilebilir. Değişimi daha net görmek içinse tarihle eş olarak ölçüm alınabilir. Daha ciddi ve profesyonel bir vücut için uzmanlarla konuşmak lazım.
Melisanın fiziği gerçek arkadaşlar shop vs yapmıyor sporla ilgilenen bir insan gayette fiziği güzel ve çok tatlı bir insan ulaşamadığınız şeylere sahte demek veya kötülemek çok saçma o bu haliyle mutlu ve çokta güzel bir kadın.
1 aylık bir spor rutiniyle belimde oyuntu, karnımda 4 adet baklava, bacaklarımda kas ve popomda büyüme olduğunu gördüm. Ben de yağ olmadığı için çabuk kasa dönüştü. Sporla her şey mümkün. Estetik diyenler sporun s"sinden anlamayan tembel kişilerdir.
Kizlar ammaaa kıskanmış ama gerçekler acıdır askolar kız sporla kendini efsane guzel bir hale getirmiş silikon falan degil slikon daha yuvarlak ve daha yumusak gözükür kızın poposu kaslı bilip bilmeden slikoonnn diyen hanimlar yagli poponuzu eritin sonra laf söyleyin kıza 😘😘
Bu yazdığın için kızın profiline baktım merak ettim ama kızın kalçaları baya sallanıyor vr yumuşacık görünüyor zaten. başta bende kas sandım. Kas daha sert olur hareket ettiği videolarında dikkat et
kızın poposu kütük gibi daha tam oturmamış bence.. bu vücuda bu kadar özenmemelisin.. gitt sporunu yap başka özenecek vüvudlar bul kendine bence.. mesela nurgül yeşilçay'a özen
Senin ölçülerin de hiç fena değil. Ama boyle bir vücut için yağ yakıcı kullanman gerekir. Tabii kalça kaslarının büyüme ve gelişimi içinde düzenli protein kullanman gerek