Spor Kıza bilek güreşinde yenilmek kötü bir şey mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Kıza bilek güreşinde yenilmek kötü bir şey mi? Çok utanıyorumm... Güncellemeler+1 yıl Güncelll Kıza bilek güreşinde yenilmek kötü bir şey mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
YouAreLikeChocolate Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Hemcinsin olsa neyse ama bir kıza yenilmen maalesef utanç verici. 2 2 Yorumla Soran +1 yıl Bir de 4 yaş küçük YouAreLikeChocolate +1 yıl Utanmalısın okula gidiyorsan bence okulunu değşltirmen gerekli
Gizli Üye (18-24) +1 yıl olm ne kadar özgüvensizsiniz :D ondan mı utanıyorsun 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Kız benden 4 yaş küçük ama yaşıtım olsa neyse... Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ne olacak yani olabilir. erkekler her zaman daha güçlü diye bir şey yok Yorumla Soran +1 yıl Sen bir gizliden çıkabilir misin? Yorumla Soran +1 yıl Orada mısın Yorumla
Master_Skywalker Takip Et Xper 2 Yaş: 30 +1 yıl Tabiki evet yani okulda erkekler yenemez Ken beni hatunun biri gelip yatırsa kolumu 1 hafta okula gitmem 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Benden 4 yaş küçük kız yendi birde Yorumla Master_Skywalker +1 yıl Güçlen diyenlere de bakma bileğinin gücü genetik tir o kız hep senden güçlü olacak Yorumla Soran +1 yıl Aşağılandığımı hissediyorum Yorumla Master_Skywalker +1 yıl Öyle olmuş Yorumla Master_Skywalker +1 yıl Kabullen gitsin bende çirkinim mesela kabullendim Yorumla
canfk Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Spor konusunda 4,6b cevap paylaştı. Evet kötü bir şey 1 0 Yorumla
mikropilot Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 90% +1 yıl Neden olsun 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Ya kızın beni yedikten sonra bana bakışları yetiyor bile Yorumla
AyyıIdız Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl Derdiniz bu mu ya? 1 1 Yorumla AyyıIdız +1 yıl Boşver üzülme Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Hemcinsin olsa neyse ama bir kıza yenilmen maalesef utanç verici.
Bir de 4 yaş küçük
Utanmalısın okula gidiyorsan bence okulunu değşltirmen gerekli
olm ne kadar özgüvensizsiniz :D ondan mı utanıyorsun
Kız benden 4 yaş küçük ama yaşıtım olsa neyse...
ne olacak yani olabilir. erkekler her zaman daha güçlü diye bir şey yok
Sen bir gizliden çıkabilir misin?
Orada mısın
Tabiki evet yani okulda erkekler yenemez Ken beni hatunun biri gelip yatırsa kolumu 1 hafta okula gitmem
Benden 4 yaş küçük kız yendi birde
Güçlen diyenlere de bakma bileğinin gücü genetik tir o kız hep senden güçlü olacak
Aşağılandığımı hissediyorum
Öyle olmuş
Kabullen gitsin bende çirkinim mesela kabullendim
Kötü değil sadece çok kötü
Evet kötü bir şey
Güçlen ve zamanla yen onu.
Neden olsun
Ya kızın beni yedikten sonra bana bakışları yetiyor bile
Derdiniz bu mu ya?
Boşver üzülme