Spor Voleybolda neden kalçaya vurulur? tugceel Takip Et Xper 3 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor arkadaşlar voleybol maçların da sayı alınca neden popoya vurulur bana yapılsa tahrik olurum açıkcası bunun sebebini bilen var mı Güncellemeler+1 yıl @fahur konuşalım mı biraz özelden Voleybolda neden kalçaya vurulur? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
fahur Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 96% +1 yıl Bilmem ki benim hoşuma gidiyor vurmak motive ediyor 1 12 Yorumla tugceel +1 yıl çoğu voleybol oynayan kız biseks zaten Yorumla Tarikkk00 +1 yıl Bence de motive edicid Yorumla fahur +1 yıl Nerden biliyorsun 😳😳 Yorumla Tarikkk00 +1 yıl Biseks kızlar çok zevkli Yorumla fahur +1 yıl Kız ağırlıklı bisexim ben ✌️ Yorumla tugceel +1 yıl ben de öyleyim çünkü bu aralar nedense çoğu kişi biseks oldu erkekler de ne buluyorlsr anlamıyorum Yorumla fahur +1 yıl Benim 6. Sınıfta kız sevgililerim oldu ama o zaman buna biseksüellik dendiğini bilmiyordum daha önceden farkına varmam gerekirdi :/ Yorumla tugceel +1 yıl benim ki bir sır olarak kalıyor kimse bilmiyor üni de umarım bulurum birilerini Yorumla fahur +1 yıl Kuzenim biliyor bir de sen *-* çok zaman geçti hissediyordum ama böyle bir ad konulduğunu bilmiyordum ailem nasıl tepki verecek bilmiyorum ama belli ediyorum bence Yorumla Tarikkk00 +1 yıl Ben de pansexual im Yorumla fahur +1 yıl Konuşalım Yorumla TR_Castle +1 yıl vay anasını avradını neler varmış 😂😂😂😂 Yorumla
candeveci3434 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Onun sebebini ben de bilmiyorum galiba o şekilde tebrik edip kutluyorlar 0 1 Yorumla candeveci3434 +1 yıl ya da sevdikleri için yapıyorlar sevdiklerine bunu voleybolculara sormak lazım Yorumla
mervbade Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Hiç sanki gelenek gibiTahrik falan da olmazsın maç esnasında 0 0 Yorumla
erkeksihayvan Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Spor konusunda 1,5b cevap paylaştı. Yarış atı gibi düşün, kırbaç niyetine daha iyi oynasın diye 0 0 Yorumla
hazretiPRENS Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Sayı ayağına vuruyorlar işte ben de anlamadım 😂😂 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Gaz çıkarmak için 1 2 Yorumla tugceel +1 yıl ıy sjxnanxnwnz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl PUHAHAHAHAHAAĞĞĞĞ Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Spor konusunda 1,1b cevap paylaştı. popo önemli de ondan 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Bilmem ki benim hoşuma gidiyor vurmak motive ediyor
çoğu voleybol oynayan kız biseks zaten
Bence de motive edicid
Nerden biliyorsun 😳😳
Biseks kızlar çok zevkli
Kız ağırlıklı bisexim ben ✌️
ben de öyleyim çünkü bu aralar nedense çoğu kişi biseks oldu erkekler de ne buluyorlsr anlamıyorum
Benim 6. Sınıfta kız sevgililerim oldu ama o zaman buna biseksüellik dendiğini bilmiyordum daha önceden farkına varmam gerekirdi :/
benim ki bir sır olarak kalıyor kimse bilmiyor üni de umarım bulurum birilerini
Kuzenim biliyor bir de sen *-* çok zaman geçti hissediyordum ama böyle bir ad konulduğunu bilmiyordum ailem nasıl tepki verecek bilmiyorum ama belli ediyorum bence
Ben de pansexual im
Konuşalım
vay anasını avradını neler varmış 😂😂😂😂
Onun sebebini ben de bilmiyorum galiba o şekilde tebrik edip kutluyorlar
ya da sevdikleri için yapıyorlar sevdiklerine bunu voleybolculara sormak lazım
Hiç sanki gelenek gibi
Tahrik falan da olmazsın maç esnasında
Yarış atı gibi düşün, kırbaç niyetine daha iyi oynasın diye
ota b*ka tahrik oluyonuz siz de
Buna da tahrik olmazsın :d
Sayı ayağına vuruyorlar işte ben de anlamadım 😂😂
memesine vuramıyo diye