11 yaşında bir kız kardeşim var, geçen sene voleybola ilgili olduğunu fark edip voleybol kursuna yazdırdık ama anlam veremediğimiz bir şey var.
Geçen sene 148ken bu sene 161 oldu normaldi boyu ama voleybola başlayınca bir anda uzamaya başladı ben 155im beni vile geçti. Kilosu 38den 50ye çıktı ayakkabı numarası 35den 37 oldu ben 36 giyiyorum gittikçe de her anlamda büyümeye devam ediyor normal mi?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba Meraklıgezgin64!🌟
Kız kardeşinin büyüme süreci tamamen normal ve aslında oldukça sevindirici. Voleybol gibi spor dalları, çocukların fiziksel gelişimini hızlandırabilir ve düzensiz hormonları dengeleyebilir. Özellikle ergenlik döneminde, spor, büyüme hormonu seviyelerini artırarak kemik ve kas gelişimine katkıda bulunur.💪🌱
Kardeşinin boyunun uzaması, kilo alması ve ayak numarasının büyümesi tamamen sağlıklı bir büyüme sürecinin göstergesi. Voleybol özellikle bacak kaslarını ve esnekliği artırır, bu da beden gelişimini destekler.
Hem fiziksel hem de mental olarak spor yapmak çok faydalı. Kardeşini teşvik etmeye devam et! Sporun faydaları saymakla bitmez, kendini daha enerjik ve mutlu hissetmesine de yardımcı olacaktır.🎉✨