Çevremdeki insanların farketmesiyle ve kendi araştırmalarım sonucu psikoloğa gittik. Onca testten sonra üstün zekalı olduğumu söylediler. Lise3 e gidiyorum az kaldı :) Üstün zekalılar okuluna gitmem için çook geç kaldım :) Ne yapmam lazım?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılaynı durum bendede vardı.. kardeşş lakin o dediğin okula gitmedim sana Diyeceğim şey
Vucudumda çatlaklar oluşuyordu doktora gittim...
Beyin çok fazla çalışıyor kalp beyine ayak uydurma enerji yetiştirmek için kan pompalıyor buna damarlar dayanamıyor çatlıyor diyordu...
Çok fazla burnum kanardı o yüzden ve derimde çatlaklar vardı..
Bir şeyi çok düşünürdüm aşırı fazla takardı kafayı bir şeye çözmeden duramazdım.. bir müddet sonra ters tepki yaptı..
Yaşadığım olumsuz anları da çok düşündüm.. psikolojim bozuldu...
sonra doktor düşüncelerimi başka yöne çekmeyi öğretti..
bende
Psikoloji ile uğraştım.. zekamı telkin ve insanları etki altında bırakmak için kullandım hislerimi güçlendirdim..
sana önerim karanlık bir odada 1 mum yak zihini serberst bırak bunu MEVLEVİ ler çok yapar onlardan öğrendim...
Bir süre sonra sakinlersin.. sonra bir insanı düşün onun aklına girdiğini düşün... etki altında bırakırsın onu lakin üstün zekalıysan bu olur beyin dalgaların dediğin gibiyse yani...
Ben çok faydasını da gördüm zararını da.. en büyük zararı.. ankara üniversitesinden cemaat kurmak ve adam toplamak bahanesiyle atılmam oldu..23 Yorumla- +1 yıl
etki altına alsana beni adres mi veriyim isim soyisimmi?
Cevap sahibi+1 yılmusab er bul beni..
Soran+1 yılBenimde yaptığım benzeri şeyler var. Çok iyi gerçekten... Acaba eklesek bu konular hakkında biraz konuşabilir myiz?
En İyi Cevaplar
+1 yılSEN BURDAKİ BOŞ KONUŞAN İNSANLARA BAKMA Bİ ÇOĞU GERİZEKALI OLDUĞU İÇİN ÇEKEMİYOLAY BAZILARI CAHİL KALMIŞ N YAZIKKİ TÜRKİYEMİZ BÖYLE Bİ HALE DÜŞTÜ
00 Yorumla
üstün zekalı olmak çok da ayrıcalıklı bir durum değil bence artılarından çok eksileri vardır... sizden daha çok şey bekleniyor hayattan herşyi başarmanızı herşeyin üstesinden gelmenizi beklerler... beklentilerin çokolduğu bir yerde üretmekten çok geriye çekilme olur... zeka duyguları körertir çoğu zaman, çünkü hep mantıklı olman beklenir..kendininde dediği gibi yaşıtların sana göre hep çocuk... büyüklerinde hep kurcalıyıcı..birde bu üstün zekalı olmak da bana biraz nasıl desem saçma geliyor çünkü zeka bir çok alt etken oluşur herkesesin zeka alanı farklı coklu zeka olarak bakarsak olaya müzik, resim, sözel , sayısal , doğal, bendensel ama bizim ülkemizide sayısla zekaya sahip olanlar hemen üstün zekalı olarak görülüyorlar...analikit ve eleştirel yönleri ağır bastığı için...
peki diğer zekaları ağır basanlar ne oluyor. beyininizin sağ ve sol loplarını kullanabiliyormusunuz...13 Yorumla- +1 yıl
Ustun zekalilik cok guzel bisi bnce bnde ustun zekaliyim ve ustun zekalilar sinifinda okuyorum kesinlikle normal bir insandan ayiran bir ozellik bu
senin zekandaki farklılığın daha önceden anlaşılmış olması lazım değil mi? ailen , çevren? nerde yaşıyorsnz batıda mı doğuda mı; merkezde mi, lçede mi,? yani eğer batıdaysanız ve merkezi bi yerdeseniz ki olmasa da farkedilmiş olması lazımdı şimdiye dek. çünkü üstün zekalılar kendilerini bebek yaştayken belli ediyorlar. erken konuşma, erken okuma-yazma gibi. sende bunların hiçbiri olmadı mı?
01 Yorumla
Soran+1 yılAnakara merkezde yaşıyorum. Erken konuşmuşum , yürümüşüm. Okuma yazmayıda erken öğrendim ama kimse fark etmedi.Ben derslerime hiç çalışmam tek bir kere defter açmışlığım yoktur.Ama derslerim çok iyidir.Karneden sonra öğretmen olan bir kuzenim var karnemi sordu,söyledim.O da sen üstün zekalı olabilirsin dedi çalışmadan derslerim çok iyi olduğu için.Bende kafamda önce kendimi değerlendrdm gerçektende çoğu insandan kendmi her konuda farklı görmüştüm.Daha sonra doktora gittik olay böyle işte...
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
19
Cevap
37Cevap
+1 yılbendede anştayn kadar zeka var fakat diploma yok. üstün zekalı var 12 yaşında üniversite bitirir. üstün zekalı var kendini ifade edemez .üsütün zekalı var fakat geç fark edilyor sen hangi değerlendirmesin acaba.
10 Yorumlaben "üstün zekalı" birkaç insan tanıdım (zeka diye bir şeyin olmadığını savunanlardanım, ki bu bilimsel bir hipotezdir). sana şunu söyleyebilirim: yapacağın bir şey yok. okula falan da gitme. güzel güzel hayatını yaşa. bir de "ben çok zekiyim" ayaklarına yatma. sen kaybedersin. çevrendeki herkesi kaçırırsın. hayatın boyunca yanlız kalırsın. sanki böyle bir şey yokmuş gibi hayatına devam etmen lazım. benden söylemesi.
00 YorumlaPsikolog yanlış yorumlamış olabilir çünkü bence zeki olan insan böyle bir soru sormaz
50 YorumlaBu tespit bende ilokul 3üncü sınıfta yapılmıştı ve direkt 5. sınıfa geçmem düşünülmüştü ben istememiştim.
Geç bir tespit olmuş. Sen şizofren olabilirsin ve doktor kendini iyi hissetmen için bunu desteklemiş olabilir.
;)02 YorumlaBen de ustun zekalıymışım,8. sınıftayım neyapmalıyım bılmıyorum uzun sureden beri araştırıyorum artık tuhaf tuhaf şeyler başıma gelıyor totem gıbı şeyler yapmaya basladım ıstemeden ben neyapmalıyım derslerım orta derece pskologamı gıtmelıyım anneme babama desem dalga geçerler neyapmalıyım yardım edermısın?
01 Yorumla- +1 yıl
Kim ustun zekali oldugunu soyledi bir teste girmen gerekio o test sonucunda mi ustun zekali ciktin
+1 yıl20 Yorumla
+1 yılÖncelikle bu soruyu soracak kadar aptal olmamakla işe başlayabilirsin :)
Başlangıcın büyüğü küçüğü olmaz :)22 Yorumla- +1 yıl
;)
- Spor konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılÜniversitede güzel bir bölüme girerek bunu ispatlayabilirsin.Başarılar.
10 Yorumla
+1 yılBence kendini geliştirmeye bak önemli olan bu değilmi hangi konularda ilgilisin ;) arkadaş konusuna gelirsek yalnızlık da okadar kötü değil bende yalnız takılmayı severim.
00 YorumlaSpor konusunda 837 cevap paylaştı. adı zeki olan bi adamla evlen hemen senin zekanla onun zekiliği birleşince ortaya ikinci bi einstein çıkabilir
00 Yorumla
+1 yıl:D Sen de bunu yedin :P
https://www.youtube.com/watch?v=eQT6E9q3x4A
Şaka bir yana ışınlanmayı felan icat et iyi olur .00 Yorumla- Spor konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılÜniversitede istediğin güzel bir bölüme gir.Başarılı olursun orda zaten.
10 Yorumla Sende o bahsettigin zeka olsa ne yapman gerektigini bizim gibi siradan insanlara sormaz
zaten cevabi kendin bulurdun.kendini bu sekilde motive etmeye callismani taktir ettim:)20 YorumlaCok ayip ustun zekalsin ve bize ne yapman gerektigini soruyorsun. Halbuki benim gibi geri zekali birinin geri zekaliyim ne yapmam gerek diye sormasi lazimdir. Bu isin içinde bi terslik var.
21 YorumlaÜstün zekalı olmak pek birşey kazandırmaz üstün zekalıların geneli yaşamayı bilmez mesala ben bilmiyorum ama üstün zekalı olup olmadığımdan şüpheliyim :(
01 Yorumla
Soran+1 yılDoktora git.
Türkiye'de kendini üstün zekalı sanan insanlarla,nefes alabilen insan sayısı birbirine çok yakındır.Sana sıra gelene kadar okumaya devam et,biz seni ararız :)
31 Yorumla- +1 yıl
cuk demis :) @ şefim
+1 yılne testi yaptılar da sana üstün zekalı çıktın?bende şüpheleniyorum bir başvurayım.belki beyin göçü yaparım,belkide gerizekalısın derler olduğum yerde kalırım
03 Yorumla
Soran+1 yılNe testi yapmadılar ki :) Saymakla bitmez. O doktordan o doktora... :)
- +1 yıl
lise 4 ü okumaman lazım
Soran+1 yılNeden?
Ben üniversiteyi bile bitirdim bide beni düşün ben napcam ?
07 Yorumla
Soran+1 yılSende mi öylesin?
Soran+1 yılÜniversiteyi de bitirmişsin göster kendini :)
Soran+1 yılDeğişmez ki. Üstün zekalılar doğduklarında da öyle doğarlarmış.Aynen bende öyleyim. Kaç kilo doğmuşsun?
+1 yılBende ustun zekaliyim 1. Siniftan beri merter fatih kolejinin ustun zekalilar siniflari var orada okuyorum yani bence bu ovunulcek bisi bununla gurur duy derim
00 Yorumla
+1 yılÜstün zekalıymışım. cümlesi bile tüm tezi çürütür beyb
11 Yorumla- +1 yıl
zaaaaaaaaaaaaaaaaxd!"�$34545
+1 yılüstün zekalı olduğunu bu yasında farkettiysen bisey yapmana gerek yok
00 Yorumla
+1 yıl3 yaşındayken felan farkedilir o.
lise3 harbi geç olmuş xd10 Yorumla
+1 yılo degilde o doktordan o doktora gönderen doktorun zekasinda sorun varmis.
10 YorumlaÜstün zekalı olsan buraya böyle kendinin reklamını yapmak için konu açmaz idin.
11 Yorumla- +1 yıl
aynen :D
Üstün zekalıtmışssın ne yapmam lazım öylemi :D Şimdiye kadar farketmediysen sen hiçbirşey yapma olur mu :D
00 Yorumlabenim gibi alanında başarılı ol :) sende bendensin. ;)
00 Yorumla
+1 yılzekanla dişiliğni birleştir sora belki beni tavlamaya yaklaşrsın ama çok uğraşman gerek
10 Yorumlaseni hemen Süper Mod yapalım
site yönetimi buraya bakabilir mi?00 Yorumla
+1 yılValla sen bişi yapma o sana bişiler yapar muhakkak..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÜstün zekalıysan kusursuz bir şekilde banka nasıl soyulur ona kafanı yor biraz ne üstün zekalılar okulundan bahsediyon nasıl üstün zekalısın anlamadım ben seni
00 Yorumla
+1 yılbinlik pazıl al onu yap
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl00 Yorumlaaptallaştıramadıklarımızdan mısınız.
03 Yorumla
Soran+1 yıl:) Ama böyle olmak biraz kötü. Mesela hiç arkadaşım yok hepsi çocuk geliyo.Saçma konularla uğraşıyolar.Sanırım üstün zekalılar kendileri gibi insanlarla arkadaş olabiliyomuş.Amaann :D
- +1 yıl
Bizim sinif ustun zekalilar sinifi oldugu icin ben hic ole bisi yasamiorum zaten ustun zekali oldugum 7 yasimdan beri belliydi
ben de üstün zekalıyım, kapışalım mı ?
21 Yorumla- +1 yıl
Iq derecen kac cok merak ettim bnimki 150
Beni EKLE ... :) çok ihtiyacım var.
00 YorumlaFazla olanını sakla :)
00 Yorumla
+1 yılşimdiye kadar sınıf atlaman falan lazımdı
17 Yorumla- +1 yıl
üstün zeka öyle olur işte :D:D
Soran+1 yılYalnız üstün zeka ve dahilik farklı :D O dahi olmasın? Hem ben daha yeni öğrendim sınıf atlar mıyım bilmiyorum. Araştırma yapıyorum belki insanların bir bilgisi vardır diye sordum... Üstün zekalılar da her şeyi bilmez bence. Tabiki bilgilidir ama daha farklı derin düşünür. Herkes öğrenebilir.Yani bile varsa diye sormuştum ama yorumlara bakar mısınız :)
- +1 yıl
iq testi sonucun kaç
Soran+1 yılzeka bölümü 132
- +1 yıl
bu üstün bi zeka değil ki benimkii 138 ben de mi üstün zekalıyım :D:D
- +1 yıl
Bnim iq seviyem 150 zaten 100 den 110 kadar parlak zeka 110 130 zeki 140 150 ustun zeka 160 ve ustu dahi oluyo
+1 yılzeka seviyeni gerilet.
42 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSuyun indirme kuvvetini bul
15 Yorumla
Soran+1 yılOldu :)
Cevap sahibi+1 yılsevgilin var mı
Soran+1 yılVar.Çok aptal geliyo :D Ama seviyorum.
Cevap sahibi+1 yıl:) üstün zekalı insanın sevgilisi olmaz
Soran+1 yılOluyomuş demek ki :)
+1 yılDoktordan rapor al git Oxford'a başvur panpa.
10 Yorumla
+1 yılaltına kova koy ziyan olmasın
00 Yorumlahiçbişey için geç değil zekiye :D
11 Yorumlazeki ama çalışmıyor.küçük susamsın sorancan <3
10 Yorumla
+1 yılkullan zekanı insanlığa bi yararın dokunsun :D
00 Yorumlazamanla normale döner
00 Yorumla
+1 yılof direk yat uyu nasıl olsa var
10 YorumlaAhh liselim :)
31 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyalnız kalmaya alış.
13 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın hep yalnızdım zaten...
- +1 yıl
çağla da mı olmaz ? :D
- +1 yıl
Ben yanindayim ayni durumdayiz yanliz diilsin
abi yorumlara yarıldım helal olsun PQMDAĞCNSPCNSL
00 YorumlaSen takma kafanı gelecegini dusun..😉
00 Yorumla
+1 yılcehalet mutluluktur bilmiyormuş gibi yaşa,
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılüstün zekalinin KS'de ne işi var
00 YorumlaVakit geç.
00 Yorumlabişeyler icat et :)
05 Yorumla
Soran+1 yılÇok düşünüyorum. İcat da ediyorum ama çok sıkılıyorum her şey çok skıcı geliyo
Soran+1 yılPatent aldıktan sonra fotoğraflarını da atarım :) Ama daha değil...
Soran+1 yılPekii
Namaza Başla
21 Yorumlaintihar et
11 Yorumla- +1 yıl
dskdopsdpodsfoids
Devamını Gör(41)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!