Bunlar gunde kaç bin kalori alıyor ve antrenmanlari ne tarzda oluyor bi ulasamadim şöyle kastamonu ayısı fizigine pandemiden once gunde 4k kalori aliyordum haftada 4 gun köpek gibi max agirlik antrenman yapiyordum kolum 37,5 tan yukari cikmiyor küre falanmi giriyorlar
Çalışacaksın yiyeceksin istirahat edeceksin senelerini vereceksin ve genetik var ben koları fazla çalışmadığım halde çok kalın ama sırtım istediğim gibi gelişmiyor
0
12 Yorumla
Soran
+1 yıl
Abi ben 3 senedir yapiyorumda vucudum ne kadar calisirsam calisayim siska geliyor biryerde hata yapiyorum sanirim antrenmanda falan herhalde
Ben 14 senedir yapıyorum ve genelde salona gelenler hareketleri yanlış yapıyor kasları fazla yoruyor 2 saatlik antremanlar yapıyor ben 50 dk hiç geçmedim sonra beslenmene bakmak lazım makrolarını nasıl ayarlıyorun?
Abi normalde 2800 kalori falan almam gerek yanlis hatirlamiyorsam gaza gelip 4000 kaloriye cikarmistim ama simdi eskiden yediklerimi yiyemiyorum bide sabah ogunu haric sadece tavuk makarna yiyiyordum makarna alerji yapti
2800 az gibi ben diyet zamanında 2500 yiyorum bence makroların 50% kar 30% prot 20% yağ olması lazım ama kalori miktarını boyuna kilona yaşına ve haftalık yaptığın spora bağlı
170e 70 kiloyum 3 senenin ilk 1,5-2 senesi baya hirsli yaptim 57 kilodan 74e cikmistim son 1 senedir çok boş gelmeye başladı hep yeni antrenman tarzları arıyorum beslenmeyi bi türlü oturtamadim boşa gidiyormuşum gibi hissediyorum
Bence çok az tüketiyorsun senin bazal metabolizman 1700-1800 civarında olması lazım birde spor yaptığını düşün ve büyük ihtimal hızlı bir metabolizmaya sahipsindir hafta da kaz kez spora gidiyorsun?
Evet abi metabolizmam cok hizli haftada 4 gun fitnessa 2 gun karateye gidiyorum ama karbonhidrat konusunda cok sıkıntı cekiyorum 300 gr pirinc yapiyorum yerken catliyacam bi onerin var mı
Sen bilirsin ama bence haftada 6 gün gitmeye çalış göğüs-arka kol Sırt-ön kol Bacak omuz Bölgeleri haftada 2 kez çalışsan fazlasıyla yeter ama dediğim gibi hareketleri nasıl yaptığına bakmak lazım ben he zaman kontrolü hareket severim inerken fazla hızlı inmemeye çalış ağır bas set arası 45 saniyeyi geçme en fazla 1 saat kal 3000 kalori tüket istirahat et olmaması imkansız