Spor Bacak kalınlaştırma egzersizleri önerir misiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bacaklarımı kalınlaştırmak istiyorum bu konuda profesyonel ya da spordan anlayan kişiler yardımcı olabilirler mi?Bu fotodaki bacaklar gibi bacaklarım olsun istiyorum. Güncellemeler+1 yıl Fotodaki kişi ben değilim Güncellemeler+1 yıl Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ederim. Bacaklarımı kalınlaştırmaktan vazgeçtim 😀 Bacak kalınlaştırma egzersizleri önerir misiniz? Cevapla Fotoğraf Soruları Öneri Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Desol Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Yeterince kalın duruyor zaten bundan sonrası itici olur. 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Bu benim değil Yorumla Desol +1 yıl Böyle yapmayı düşünüyorsan aklında olsun fazlası itici olur. Yorumla Soran +1 yıl Anladım Yorumla
gezgin-34 Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Ağaç gövdesi olana kadar çalışacak galiba zaten kalın 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Fotodaki kişi ben değilim Yorumla gezgin-34 +1 yıl Sonradan fark ettim ama bu hiç hoş görüntü değil Yorumla
Jigo0001 Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 89% +1 yıl Öncelikle bacacak bolgesine spor çalismayı azaltip diger bolgelere yüklenmelisin 1 0 Yorumla
Ekinoks7777 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Yüksek ağırlık düşük tekrar, kas kazanımı, beslenme, dinlenme uyku birçok faktör etkili 1 0 Yorumla
baleks Takip Et Xper 6 Yaş: 42 , eic 98% +1 yıl bu fotodaki bacaklar fazla kalın, itici duruyor 1 0 Yorumla
S1sex Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Fiziğin çok güzel kalinlastirip ne yapacaksın ki 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Bu benim fiziğim değil Yorumla S1sex +1 yıl Senin fiziğin nasıl ki Yorumla
hafif_meraklı Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 91% +1 yıl Boyun ve kilon kaç? 1 13 Yorumla Soran +1 yıl 1.65-54 kg ama kilomu göstermiyorum zayıf gösteriyorum Yorumla hafif_meraklı +1 yıl Ben 50 kiloyum 😅 Yorumla Soran +1 yıl Boyun kaç Yorumla hafif_meraklı +1 yıl 170 Yorumla hafif_meraklı +1 yıl Sen sporla falan ilgileniyor musun? Yorumla Soran +1 yıl Ben evde spor yapıyorum, ama senin biraz kilo alman gerekiyor Yorumla hafif_meraklı +1 yıl Evet ya gerçekten zayıfım Yorumla hafif_meraklı +1 yıl Bişey sorabilir miyim Yorumla Soran +1 yıl Buyur sorabilirsin Yorumla hafif_meraklı +1 yıl Sence beni kaldırıp taşıma kucağına falan almaya gücün yeter mi? Yorumla Soran +1 yıl Niye böyle bir şey sordun Yorumla hafif_meraklı +1 yıl Ya zayıf olduğumu söyledin ya merak ettim Yorumla hafif_meraklı +1 yıl Yanlış anlama soruyorum sadece öylesine Yorumla
nickisteulan Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl Kalın bacak güzel değil itici 2 1 Yorumla Afenar +1 yıl Kişiye göre değişir ben Seksi buluyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Yeterince kalın duruyor zaten bundan sonrası itici olur.
Bu benim değil
Böyle yapmayı düşünüyorsan aklında olsun fazlası itici olur.
Anladım
Ağaç gövdesi olana kadar çalışacak galiba zaten kalın
Fotodaki kişi ben değilim
Sonradan fark ettim ama bu hiç hoş görüntü değil
Öncelikle bacacak bolgesine spor çalismayı azaltip diger bolgelere yüklenmelisin
Yüksek ağırlık düşük tekrar, kas kazanımı, beslenme, dinlenme uyku birçok faktör etkili
bu fotodaki bacaklar fazla kalın, itici duruyor
Fiziğin çok güzel kalinlastirip ne yapacaksın ki
Bu benim fiziğim değil
Senin fiziğin nasıl ki
Boyun ve kilon kaç?
1.65-54 kg ama kilomu göstermiyorum zayıf gösteriyorum
Ben 50 kiloyum 😅
Boyun kaç
170
Sen sporla falan ilgileniyor musun?
Ben evde spor yapıyorum, ama senin biraz kilo alman gerekiyor
Evet ya gerçekten zayıfım
Bişey sorabilir miyim
Buyur sorabilirsin
Sence beni kaldırıp taşıma kucağına falan almaya gücün yeter mi?
Niye böyle bir şey sordun
Ya zayıf olduğumu söyledin ya merak ettim
Yanlış anlama soruyorum sadece öylesine
Kalın bacak güzel değil itici
Kişiye göre değişir ben Seksi buluyorum
Çok zor.
Olmaz