Bu kızlar kadar aptal görmedim. Genelleme demiyorum fakat bunlardan isteyen kızlar kağıt gibi kullanılıp atılır. İşte sıkıntınız burada. Dış görünüş mükemmel ama ne getireceğini bilemezsin. Ha diyeceksin kıskanma. Hayır kıskanmıyorum, benim boyum 186-187 bunların çoğundan da uzunum. Omuzlarım gayet geniş ve bacaklarım kaslı. Sadece karın bölgemde 4-5 kilo fazlam var bu kadar. O da üniversite sınavına hazırlanıyorum. Fırsatım olmuyor.
@morspotum Usta sorunu okudum da güzelliğin hakkındaki sadece güzelsin ve narsistsin. Çoğu erkek tarafından güzelliğin diğer kusurlarını kapatabilir ama benim için asla. Bence güzelliğini diğer alanlarda yansıt. Çok başarılı olursun.
İnsanları dış görünüşüyle yargılamam tamamen bana nasıl davrandığına bağlı şu olur ama genelde çok güzel bu kız zaten benimle konuşmaz diye yaklaşan pek olmuyor yalnızım bu yüzden genelde
@morspotum Mesela biri sana kötü davransa dış görünüşüyle yargılarsın gibi geldi. Ben de yalnızlığı seviyorum ve ilerde evleneceğim kadına ihanet etmemek için uzak duruyorum. Tanımadığım bir kadın uğruna utanıyorum işte.
Bir anımı anlatacağım.. Ortaokuldayken fen hocamıza resmen aşıktım. Hafif uzun kahverengi saçları, yeşil gözleri vardı. Çok da iyi anlaşıyorduk. Bir gün boşluğuma geldi, hoca derste yanımda otururken; " Hocam hiç Biscolata reklamında oynamayı düşündünüz mü?" Dedim. Ama inanamazsın hoca kaldı öyle, yanımdaki arkadaşım kahkahalarla gülüyor. Bir ön sıradan da duymuşlar. Hoca beni sınıftan dışarı çıkardı ve benimle konuştu. Sınıftakiler de hemen örgütlenmiş her şeyi anlatmışlar. Allah'ım rezillikti...
3
28 Yorumla
Soran
+1 yıl
Hoca ne konuştu ki seninle ahahah 😄 Yaa kötü bir şey de dememişsin yani gayet yakışıklı adamlar iltifat etmişsin sen de o pek anlamamış galiba 😄
😂😅Bana" neden böyle bir şey dedin" dedi. Ben de tabii yerin dibine girdim. " Hocam sadece şaka yapmak istemiştim" dedim. "Pek güldüğümü sanmıyorum." Dedi. "Hocam gerçekten sadece şakaydı" dedim. Hafif güldü " şakalarına çalışmalısın." Dedi. Ve sırtımı sıvazladı hdkdhdljd şaka değildi ama o an gerçekleri söyleyemezdim hdlshdıd bir de o zamanlar bir sevgilim vardı benim yüz ifadesini görmen lazımdı jdldjdşdjdkd
Yani hoca da biraz garipmiş sonuçta çok yakışıklısınız ve düzgün fiziğiniz var diyemeyeceğini de biraz anlaması lazım 😄 bir erkek biskolata eekeklerine benzetiliyorsa altında çok da anlam aramaya gerek yoktur yakışıklı fit birisidir yani 😄
Aslında kendi yorumunu okursan görürsün, senin yazdıkların emojiye dönüşüyor. Ya da belki de sen siteden giriyorsundur ben uygulamadan girdiğim için emojiye dönüşüyordur
sanırım bundan sonra ben de uygulamadan giren arkadaşlarımla konuşurken aynısını yapmalıyım, oww daha da kötü durmuştur belki ekstra D eklediğim için :/// bunu farketmemi sağladığın için teşekkürlerrrrr :) 🤗
:DD hemen örnek link yapma siteleri atayım, genelde discorddan yapıyorum ama bilgisayarda değilsen biraz uğraştırabilir (gerçeğini aç yapınca link geliyordu ama sanırım), atıyorum diğerlerini https://hizliresim.com/https://imgyukle.com/
Böyle kasıntı tiplerden ne hayır gelir kullanır atar ne sevgi verir ne ilgi tek gecelik yaşar çöp gibi bir kenara atar diğer kizlara geçer onlarla tek gecelik yaşar ondan ona ondan ona herkesi dener kendini meze olarak gören kızlar için ideal tipler
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
47
Cevap
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Babam zengin olsa 1 sene yapacağım spor ile 5 sene kıçını kas için yırtan kişileri sollarım fiziğim vücut yapım çok iyidir kaslar çabuk gelişip çabuk şekil alır. Ama fabrikada çalıştığım için spor yapmak ek yorucu iş 1.5 sene önce mecburi bıraktım sonra Corona çıktı kapalı zaten salonlar
Valla ne derseniz deyin kızlar, bunlar tek gecelik çerez benim gözümde, heycanlı tek gecelik ilişkiler ama. o da bana ters işte... Ben böyle işin mk asıl 😁😂😂😂😂
Ya sonunda gidip laz müteahhitle evleneceksin niye yoruyorsun milleti
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Kimseden ekmek beklemiyorum. Benim gibi kırk tane itti besleyecek param var çok şükür. Öyle olmak zorunda da değilim. Mal ortada beğenen beğenir beğenmeyen için kapı orada zaten.
Fkdkdksk olsam bile göğüs kılından kaybederim dksmsmsm
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Uyandığında totosu acıkmış soruyu soranin :) aç tavuk kendini darı ambarında sanarmis xdxd postiş lens tak destekli kullan Toto kalditan kullan sonra kalk kaslı ara
E bunlar benim gibi zaten. Hergün sabah Kardiyo akşam Kardiyo 20 dk yüksek nabız. Biraz da karbonhidratı az yükleyin push up pull up prensipli idman. Tamam böyle oluyor vücud :)
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Sporu bırakırsalar vûcutları bok gibi oluyor, kalsın😂