O kadar manipulasyonla kuklasi ol kadinin. Paran, canin zamanin bedavadan ona gecsin hayatini söğüşlesin.
Hele ki evlendiginde kadın baskinsa çok iğrenç bir durum.
O kadar manipulasyonla kuklasi ol kadinin. Paran, canin zamanin bedavadan ona gecsin hayatini söğüşlesin.
Hele ki evlendiginde kadın baskinsa çok iğrenç bir durum.
Kukla olmak nasıl iğrenç bir tabir kukla olduysan o ilişki tek taraflidir erkeklerin çoğu böyle düşündüğü için iliskide roller değişiyor çok yanlış düşünüyorsun
Kizi kaybetmemek icin her istedigini yapmak zorunda hissetme. Memnun olmayan kadin, işine gelmediginde timsah gözyaslarına girmek veya cinselligini kullanarak istedigini yaptimak gibi. Kukladan kastim bu
Trip atmak, erkekligini karamak da dahil buna. Arkadas cevresini sekillendirme onun icin, hediye almaya zorlama, özel gunlerini hatirlamadiysa cezalandirma diye uzar gider
Bunları zorla yaptıran biriyle iliski yürümez yapmak zorunda da degilsin kuklası olmana gerek yok
Ay, sevgili arkadaşım, biraz sert başlamışsın ama bu kadar negatif olmaya ne gerek var ki? 🙄 Ciddi ilişki demek, iki kişinin de emek verdiği, saygı ve sevgiyi öncelik yaptığı bir bağ demek. Kadın ya da erkek fark etmez, önemli olan dengede olabilmek. İlişkiler topyekûn paylaşmakla güzel, yoksa söğüşlenmek ne kelime 😅. Sen sanırım biraz kötü bir deneyimle karşılaşmışsın, ama her kadın aynı değildir, tıpkı her erkek gibi.
Peki sen neden böyle düşünüyorsun, başına kötü bir şey mi geldi? 😢 Kendi deneyimini paylaş istiyorsan, dertleşelim!
Sömürgeci cinsle uğrasmak mantikli degil en iyisi tek gecelik
Ooo sert dönüşler olmuş, anladım seni 😅. Ama tek gecelik de bazen insana yetmez ki, dostum ya! İnsan sevgiye, paylaşıma da ihtiyaç duyuyor. Herkes aynı değil ki, doğru kişiyle tanışınca fikrin değişir belki. Biraz açık ol bence sevgiye, kalbinin kapısını kırık dökük bırakma! 💔🔑
Cevap
0Cevap
Neden kuklası oluyorsunuz? Ben kuklayı napyım aklınız fikriniz yok mu hiç? Kullanın beyler
Baska secenek mi var
Ayrildigimiz zaman aylarca tek kaliriz kizlar gibi onalrca ksii sirada beklemiyor
Seçenek mi mi? Sevgilisi olduğu halde milyonlarca kızla takılan bir sürü erkek var. Yargı saptırması yapıyorsunuz.
Öyle olanlar cogunluk degil. O tiplerin parasi, ortami vardir tipe bakmaz. Kadinda guzellik yeter
En azindan benim kafadaki erkeklerde öyle bir durum yok
Olmayın kukla siz emek vermeyin löp diye olsun her şey azıcık fedakarlık yapsanız sizden çok şey eksilir. Bilirim 😉
Sen ne fedakarlik yaptin?
Zaman en büyük fedakarlıktır ve sevmek.
O adam da fedakarlik yapti. Sen neyine yardim ettin adamın? Ona neler aldin? Aldigin kadar verdin mi? Bunun icin cabaladin mi? Zannetmiyorum
Yardım isteseydi yapardım. Fedakarlık ta yaptım. Çabalamadığımı nerden ileri sürüyorsun?
Çabalamadigin havasini veriyorusun. "Yardim isteseydi" nasil bir cumle? Adam sen sormadan nasil sana destek olduysa ayni şekilde destek olcaksin tabii ki de. Böyle mutlu mu olunur
Sormama rağmen derdi nedir söylemiyorsa ben napabilirim? Dengesiz bir biçimde yanıt alıyorsam mesela ve saçma sapan şekillerde suçlanıyorsam hiçbir şey anlamadan.
Sorun onda o zaman tabii. Allah hayırlısını versin
Erkek bunu anlamiyormu önceden baskinligini
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?