Çok fazla güzel kız var insan hangi birine yürüyeceğini şaşırıyor. Üstümüzdeki yük çok fazla. Kadınlar empati yapıp halimizi anlamıyor en çok o üzüyor

Çok fazla güzel kız var insan hangi birine yürüyeceğini şaşırıyor. Üstümüzdeki yük çok fazla. Kadınlar empati yapıp halimizi anlamıyor en çok o üzüyor

Güzel kız/yakışıklı erkek, ortalama kız/ortalama erkek, çirkin kız/tipsiz erkek birbirine yakın oranlarda. Herkes kendi standardını arasa kimse mutsuz olmaz.
Yaklaşık 40 yıllık feminist sosyal inşanın sonunda ama ülkemizde kadın hipergamisi tüm zamanların zirvesinde. Vasatın altında kızlar, ortalama erkekleri bile beğenmiyor. Ortalama kızlar, kendine Brad Pitt arıyor. Çok güzel kızlar da Türkiye'den değil yurtdışından sevgili buluyor.
Türkiye'de erkekler de feminenleşti. İnsel popülasyon her geçen gün artıyor. Evlilik oranları azaldı. Boşanma oranları arttı.
Böyle gidilirse eğer... GÜNNNN GELİCEKKK... Mecelle Hukukuna geçilecek. Erkeklerin en az yüzde 80'i insel olacak. Geri kalan yüzde 20'lik chad grup erkeğe 4 kadınla evlenme hakkı verilecek.
İşte o zaman erkek düşmanı tüm kadınları çatısı altında toplayan feminizm çökecek ve süreç kadınların kendi arasında güç/karakter savaşımına doğru evrilen bir kaoasa dönüşecektir.
Ya bu nüfus azaltma projesi, bunun farkındayım da böyle abidik kubidik ideolojileri pohpohlayıp yapmaları kanıma dokunuyor. Tepeme nükleer bomba yemeye razıyım nüfus azalması için buna maruz kalmak daha üzücü :D Adamlar daha fazla araba ev satabilmek için daha fazla kredi verip bankaya borçlandırabilmek için, güçlü kadın, yalnız kadın, maskülen kadın zırvalığını ortaya attılar plan da tıkır tıkır işliyor :D
Asıl olan şu. Kadınlar, güya kendilerine eşitlik, özgürlük, refah vadeden feminizmin en büyük kötülüğü kadınlara yaptığını ancak chadların 4. karısı olmaya razı olduklarında anlayacaklar.
Baksana ne diyorlar. Her taraf güzel kız ama yakışıklı erkek az diyorlar. Halbuki mantıken ikisi aynı oranda olur, çünkü genetik aynı. Ama hipergamileri ve feminist duyguları öyle bir harmanlanmış ki onlara göre tüm kadınlar 10/10. Makyajı güzellik zanneden hastalıklı zihin yapısı. Bir de 9/10 altı erkeklerin hepsi tipsiz bizim Türk kızlarına göre. Yani sözlüklerinde ortalama erkek diye bir kavram yok.
Yanıldıkları nokta şu. Gözlemlerini 20'lerindeki erkekler üzerinden yapıyorlar. Halbuki bir erkeğin en karizmatik dönemi 30-45 yaş arasıdır.
Merhaba Fikret Bey...
İzninizle mantık hatası gördüğüm noktalar var ve onlara değinmek istiyorum. Kadınların hepsi chad tiplere giderse doğan nesillerin de çoğu chada yakın olur insellik ise çok az olur. Unutmayın hipergami neslin en iyi genlerle devam etmesi için var. Bu nedenle daha çok alfa olacağı için çok eşli alfalar da azalır mantıken. Hatta alfa dediğimiz erkek sıradan hale bile gelebilir.
Diğer nokta da şu. Kadınlar çürük bir adamın tek karısı olmaktansa sağlam bir adamın hareminde olmayı tercih ederler. Alfanın 4. eşi olmaktan rahatsız olacaklarını sanmıyorum.
Haklı.
@Ladylu ok
Sen ortalıkta o kızlara yürüyen milyonlarca erkekten önünü gördün de hangisine yürüyeceğini şaşırman mı kaldı?
Kadınlar da sürekli daha iyisi ile karşılaşınca aşırı uç hipergamilerine yenilmekten geri duramıyorlar. Kadın olmak daha zor bence. (!)
Öyle dram koktu ki…
Adeta hemcinslerin tarafından linç yedim. Beni bu konuda haklı bulmak son derece önemli ve değerli. +1 i veriyorum.
Yürü, yürü ben arkandayım mdcmdmcd
Cevap
9Cevap
Bence insan olmak zor ama kadın olmak daha zordur.
dimi bak cok dogru. cidden cokkkk guzel kizlar var Allah butun kizlari nazardan saklasin. benim butun kiz arkadaslarim cok guzeller ama yakisikli erkek O KADAR AZ KI. insan bazrn saga sola bakinca gozu gonlu acilsin istiyor. imtihan dunyasi iste bizim sinavimiz da buymus
neyse ki o az dilimin içerisine giriyorum ehehehe
Yakışıklı erkek de çok. Sizin hipergami seviyeniz yüksek. Size göre 9'un altındaki erkeklerin hepsi çirkin. Oysa gerçekte güzel yakışıklı oranı birbirine çok yakın. Sonuçta genetik yapı aynı. Ne kadar güzel kız varsa o kadar yakışıklı erkek vardır.
@FikretinMücadelesi Bak bu dediğin de doğru Fikret Bey. Benim kendimce yakışıklı bulduğum erkekleri kuzenim beğenmiyor mesela. Kendisinin 90 kilo olması dışında sorun yok.
Türk kızları da Koreli erkek oyuncu ve şarkıcılardan harem kurmak istiyor? Onu ne yapacağız? Herkes çok eşli olursa düzen bozulur. Çok eşliliğe hayır.
Er_kek kalmadı gibi nereye baksam kocan olay git tadını çıkar modlar 😀
haklı buldun dimi beni
O yüzden biz de hepsine yürüyoruz, kabul etmeyen kendi kaybetmiş oluyor.
bu yoruma izninle +1 vereceğim
Aynen, kral.
Ah canım kıyamam adamın derdine bak ya zor valla Allah başka dert tasa vermesin
teşekkür ederim empati yaptığınız için
Kadın olmak daha zor. Kadınlar anne, hala, teyze, kardeş, abla, yenge , oluyor en önemlisi kadınlar regl oluyor 😃 kadınlar çok duygusaldır, kadınlar daha zekidir
Kadınlar regl oluyor ağrı sızı çekiyor olarak bahsediyorsan evet bunu alabiliriz zorluk olarak ama kadın teyze yenge olunca nasıl zorluk oluyor ben anlamadım, kadın olmanın zorluğuyla teyze yenge kardeş olmasının zorluğu pek bir alakasız :D Ayrıca zeki olabilmek için rasyonel adımlar atabilmek gerekli zeka duygulardan arındırılmış mantık çerçevesinde atılan adımların niteliğidir, kadınların kararları duygusal yöndendir yani bu da çelişkili, kadın hem duygusal hem daha zeki demekte tutarsız oluyor. Neyse regl konusunda hak verebilirim ama üzülme 1 tane doğru çıktı. d
Valla çok üzülüyorum. İyi ki erkek olarak gelmemişim dünyaya
Bana hak vermen ne kadar da güzel halbuki hemcinslerin beni linçledi 🥲
Onlar hiç anlamıyor senin halinden
hic de zor degil zaten dumduz yasiyosunuz basit dusuncelisiniz neresi zor
Biz ona rasyonel ve mantıkçılık diyelim 🥳🥳
mantikli tek bi hareketiniz yok hahdhahdhwheh
Soruyu ciddiyetle okudum açıklamada yüzüm düştü. Max erkek muhabbeti işte
Sabri hanım hak verdin ama dimi
Hayırrrrrr vermedimmmm
Kadın olmak da çok zor o kadar çok vasat erkek var ki mükemmeli bulmak mucize gibi bir şey😔
kesinlikle katılmıyorum kızzz
Şıp sevdiliğe yeni bir bakış açısı olmuş yazınız. 😄
Derdi ekmek olan adamın bunları düşüneceğini sanmıyorum bro.
Sen bir tanesini tatmin edebil de laga luga yapma aw sirik kafalisi
hahaahahhaah kahkaha attım
Bizde senin sari pipn icin kahkaha atariz
senin bir kuyruk acın var gibi sen aldatılmışsın belli. d
Ne alaka lafimdan bunu mu anladin boyu büyük olan akli kucuk iste ornek
çok agresifsin sakin ol broo
Soruya gerilim hatti koymussun meeğnn napalimmm yanee
haklısın bayım desen hiç bunlar olmayacaktı da neysee
yolunuzu gözleyenler bileklerini kesiyor şu an
ya yolumu gözleyen yoksa :Asd
genel konuşuyorum
ıyy düşünceye bak nefret ediyorum erkeklerden