Tesettürlü olduğum için sevdiğim spordan mahrum ettiler?

15li yaşlardalise öğrencisiyken iken 1yıllık lisanslı koşucuydum. Sonra bir gün tesettür kararı aldım (tamamen kendi isteğimle) sonra bir sabah her zamanki koşu çalıştığımız alana gittim ve hocam beni çağırıp artık koşamayacağımı söyledi birçok kupa ve madalya kazamış olmama rağmen yeterince iyi olmadığımı zannedip sebebini sordum hani daha fazla gayret edebilirim belki diye (ki birkaç gün öncesinde futboldada çok iyi olduğumu ve beni futbol takımına alacağını söylemişti) ancak sebebinin tesettürlü koşucu istememesinin olduğun söyledi.. Hiç bişey diyemedim ama sanki o gün ruhumun öldüğü gündü çünkü koşmak her şeyimdi nefes almak kadar seviyordum hemde milli bir atlet olmak en büyük hayalimdi.. Neyse işte senelerce bunun üzüntüsünü yaşadım antidepresan dahi kullandım, çok acelem dahi olsa koşarak gitmedim, gidemedim hiçbir yere.. travma gibiydi benim için belkidee.. Şimdilerde kendimi toplamış olsamda 22 yaşımı yeni bitirdim ve geç kaldığımı düşünüyorum ama hala hayalim değişmedi ne yazıkki :( ne yapmalıyım her şey için çok mu geç oldu?
Tesettürlü olduğum için sevdiğim spordan mahrum ettiler?