Belhanda ile GS'nin arası hiçbir zaman sütliman olmadı. Zaman zaman yönetimle zaman zaman taraftarla sıkıntılar yaşadı. Bu sözleşme fesih sebebi, bence bardağı taşıran son damlaydı. Zaten her transfer dönemi takımdan ilk ayrılacak isim olarak Belhanda'nın adı çıkmıyor muydu?
Belhanda'nın çok tehlikeli bir insan olduğunu dolayısıyla o gün yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamaların masumane olmadığını düşünüyorum, o istediği kadar durumu toparlamaya çalışsın inanmam, bir art niyet olduğu aşikar. Eleştirilerini elbette dile getirebilir ama bunu medya üzerinden yönetime ileterek değil. Ama keşke böyle bir açıklama sonrası sözleşmesini feshetmek yerine daha önce yollar ayrılsaydı. Fatih Terim'in haberi olmadığı yönünde söylentiler çıktı, umarım haberi vardır.
Aslında sezon başında gönderilmeyi hakeden bir futbolcuydu ancak sezon ortasında ihtiyaç varken göndermek kesinlikle hatadır! Çünkü bazı sıkışan maçlarda belhanda iyi işlerde yapıyordu... Zemin kötü diye yönetimi eleştirdiği için ihtiyacın varken sözleşme feshetmek şampiyonluğu bırakmak demektir! Sezon sonu beklenmeli veya para cezası verilmeliydi...
Hak etti top oynadığı yok gelmiş sahanın bozukluğunu konuşuyor kimsede sormuyorki ondan önceki maçlarda naptın da bu maçı bahane ediyon sahanın kötü oluşu sebebiyle eger sözleşme fesih edilmeseydi diğer futbolcularda cesaret alıp yönetimi eleştircekti hak etti
Cevap
7Cevap
Galatasaray'daki kriz gün yüzüne çıktı. Şampiyon falan olamazlar artık. Fatih hocanın da son dönemi olabilir. Oyuncularla bağı kopuk. Bu yüzden sözleşme feshedilmez.
zaten gese tarftarı ve yönetimi istemiyordu bu oyuncuyu
fırsat oldu bu biraz...
açıklama mevzusunu hiç tkip etmedim
Uefa fenerbahçe'nin şikeci takım olduğunu internet sitesinde paylaştığı liste ile yayınladı! Fenerbahçe uefa'ya dava açacak mı? ↗ Bu soruya gel yorum yap! Bırak belhanda'yı :D Yokum palavlarını da yemem!
Rasim sende buna kendi şike sorunun linkini gönder gelip yorum yapsın beyefendi!!! :D
geldiği ilk günde sevmiyordum, bugünde sevmiyorum. çok iyi oldu gitmesi. maç seçip oynayan adama ihtiyacımız yok.
mükemmel hareket..
geldiğinden beri ne verdi, şimdi şampiyonluğa daha fazla inanıyorum..
Bu şerefsiz alenen taraftara küfür bile etti. Para ödeyip dert sahibi olduk senelerce. İyi olmuş. Defolsun gitsin.
Gs şampiyonluğu satmıştır. Sevindim valla
naptıkı?
defolup gıtsın Hain !!! GS1905 !!!
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?