Profesyonel kaykay almayı bir senedir düşünüyorum ama hayatımda hiç kaykay kullanmadım diyebilirim, henüz hangi markayı seçeceğim ya da nereden alacağıma karar veremedim. İnternet üzerinden alacağım mecburen çünkü Ankara 'da klasik pro kaykay alabileceğim bir yer bulamadım. Alırsam kaykay mı toplayacağım, complete mi alayım onu da bilmiyorum. 1.300 kaykay için bütçem. Kaykay hareketli bir spor olduğu için çok istiyorum, hevesliyim.
Aynı zamanda sakin bir yerde evimiz var yazın gitmeyi düşünüyorum, vakit geçirmek için katlanabilir bisiklet almayı da düşündüm taşıması kolay olduğu ve arabayla götürme şansım olacağı için katlanabilir olduğu için sorun olursa diye korkuyorum.
Tecrübesi olan öneride bulunabilir mi? Kaykay mı, Katlanabilir bisiklet mi almalıyım?
Aynı zamanda sakin bir yerde evimiz var yazın gitmeyi düşünüyorum, vakit geçirmek için katlanabilir bisiklet almayı da düşündüm taşıması kolay olduğu ve arabayla götürme şansım olacağı için katlanabilir olduğu için sorun olursa diye korkuyorum.
Tecrübesi olan öneride bulunabilir mi? Kaykay mı, Katlanabilir bisiklet mi almalıyım?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
hiç kaykay denemediysen neden pro? alışverişkolik falan mısın alakan olmadığı objelere büyük paralar vermek istiyorsun
gerçek bir hobi için yol bisikleti veya şehir bisikleti almanı tavsiye ederim,
katlanır bisiklet ise pratiklik için iyi. her gün otobüse metroya vapura binecek misin?
Pro kaykay karın kontrolü daha kolay, uzun vadeli kullanmayı düşünüyorum şu an 18im işte, yıllarca bu hobiyi sürdürmeyi istiyorum, alışverişkolik değilim yani.
Katlanabilir bisiklet isteme nedenim arabayla aparatsız, bagajda taşınabilmesi
illaki kullanımı daha kolay ama ilk hafta yokk ya bana göre değilmiş bu deme ihtimalin çok yüksek
iki konuda da farklı düşünüyoruz
Siz kaykay kullandınız mı ve ne kadar süre
benim kaykayla bir bağım yok
ama o dediğin şekilde bisiklete biniyorum. bir başladım senelerdir bırakmadım. ama zaman içinde tanıştığım bu hobiyi yapan insanların büyük çoğunluğu bıraktılar. pro bisikletler, ekipmanlar, kıyafetler boşa para kaybı.
Peki fikir verdiğiniz için teşekkür ederimm
Bisiklet almanı tavsiye ederim
Öneriniz için teşekkürler
bence kaykay al çünkü eğlenceli bir spor ama mesela bisiklette yapabileceğin pek birşey yoktur ama kaykayın eğlencesi sonsuzdur bu arada sbc sporttan 850 liralik (indirimde) profesyonel bir kaykay alabilirsin