Spor Kızlar kalça antrenmanı yapıyormusunuz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Bu gönderiyi Instagram'da görüntüleyin Güncellemeler+1 yıl böyle kalça yapmak emek ister Güncellemeler+1 yıl hnjjl Kızlar kalça antrenmanı yapıyormusunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Shadowz Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 75% +1 yıl reyis ben bile haftada 2 gün kalça antrenmanı yapıyorum. bi zahmet yapsınlar :D 1 1 Yorumla Soran +1 yıl yapmayanlar var kardeşim Yorumla
PнiιippaİsBacк Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Erkek halimizle yapıyoruz, yapmayan dişiler de ne bilim 2 0 Yorumla
ανώνυμος Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 42% +1 yıl Amanın bu da ne böyle 😳 1 2 Yorumla Soran +1 yıl kalça Yorumla ανώνυμος +1 yıl Sitting face yapsa nefes aldırmaz bu 😅 Yorumla
dudunmubeni Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yok böyle g*tüm olmasını istemem nxksks 0 6 Yorumla Soran +1 yıl hahhahaha neden Yorumla dudunmubeni +1 yıl Millet kıçıma mı baksın hahajjzısksı Yorumla Soran +1 yıl baksın nolacak Yorumla dudunmubeni +1 yıl Bakmasın aga böyle g*t mü olur hahajsjjde Yorumla Soran +1 yıl bence gayet iyi Yorumla dudunmubeni +1 yıl Bana öyle gelmiyor ya emek verilmiş evet ama kötü duruyor gibi geliyor bana heralde sadece bana öyle geliyor 😂 Yorumla
Dertli1818 Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 69% +1 yıl Bazen 0 1 Yorumla Soran +1 yıl duzenlı yapmalısın Yorumla
Dil28282 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 86% +1 yıl Evet yapıyorum 0 1 Yorumla Soran +1 yıl ne zamandan beri yapıyorsun Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Evet 0 5 Yorumla Soran +1 yıl sende mi kızsın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yoo erkeğim yapıyorum ama Yorumla Soran +1 yıl kaç kılo squat yapıyorsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 100 Yorumla Soran +1 yıl kaç tekrar Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
reyis ben bile haftada 2 gün kalça antrenmanı yapıyorum. bi zahmet yapsınlar :D
yapmayanlar var kardeşim
Erkek halimizle yapıyoruz, yapmayan dişiler de ne bilim
Amanın bu da ne böyle 😳
kalça
Sitting face yapsa nefes aldırmaz bu 😅
Yok böyle g*tüm olmasını istemem nxksks
hahhahaha neden
Millet kıçıma mı baksın hahajjzısksı
baksın nolacak
Bakmasın aga böyle g*t mü olur hahajsjjde
bence gayet iyi
Bana öyle gelmiyor ya emek verilmiş evet ama kötü duruyor gibi geliyor bana heralde sadece bana öyle geliyor 😂
Bazen
duzenlı yapmalısın
Evet yapıyorum
ne zamandan beri yapıyorsun
Evet
sende mi kızsın
Yoo erkeğim yapıyorum ama
kaç kılo squat yapıyorsun
100
kaç tekrar