Kollanan takım diye bişey yoktur, hakemler herkesin hakkını yemekte üstlerine yok. Fakat şöyle takımlar var ki hakemlerden dolayı kaybettiklerinde kıyameti koparanlar kazandıklari zaman ses çıkarmazlar. İşte tam burada hakemi o takımların 12. oyuncusu olarak görürüm kimsede inkar edemez. Ortada haksızlık varsa sadece kaybettiğinizde değil kazandığınızda da hakemin kendi lehinize olan hatalı kararlar verdiğini kabul edeceksiniz. Gerçi Kuş beyinli takımların kuş beyinli taraftarları ne anlar.
Şu zamanda biraz azaldı önceden kulüp başkanı çıkıp beyanat veriyordu' benim sahamda beni malup ettirecek hakem daha anasından doğmadı, bu stadtan ölüsü çıkar' meyanında , şimdi anasından doğanlar yavaş yavaş hakem oluyor o işler pek kalmadı, yinede öyle fanatikler var , hakem i takip ediyor , sonrada saldırıyor. Hadi bunları duyda normal karar ver.
Fener diyen arkadaşlar geçen sene fenerin 15-20 maç arka arkaya kazandığı her maçın hakemine ertesi hafta maç verilmedi (cezalandırıldı) kaybettiği her maçın hakemine haftaya maç verildi (ödüllendirildi) bunu yaşayan başka takım var mı açık açık yaptılar yani
Beşiktaşı hakkıyla aldığını düşünüyorum fenerbahçeyi de seviyorum ama umrumda değil ben BEŞİKTAŞ fanatiğiyim diğer maçları vaktim oldukça izliyorum o yüzden Galatasaray olduğunu düşündüm çünkü her maçında sürekli bir penaltı görüyorum neredeyse penaltılarla gol atabiliyorlar diyicem veya bana öyle denk geldi yinede saygım var
Hakemler neden kollasin ya, hakemleri zan altinda birakmayin, bence hicbirini kollamiyorlar. Hakemlerde insan, anlik kararlar vermek zorundalar, her yanlis karar kasitli degil.
fener ya da gs. tartışılmaz taraftarlarıda biliyor.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Tarih boyunca en çok kollamam takım Galatasaray olmuştur. Mehmet Ağar, Hakan şükür ve hoca tayfası genelde arkalarında olmuştur. Onlardan sonra en çok kollanan ise Fenerbahçe dir.
Bunun istatistiğim yapmışlar en çok fenerbahçe yazıyordu. Zaten ülkenin genelinde bir adaletsizlik var, futbolda olmamasını bekle ek hayalcilir olur sanırım.
Bu soru sayesinde herkesin tuttuğu takımı öğreneceğiz jhdhwgw Benim futbolla hiç alakam yok bu yüzden bir şey söyleyemeyeceğim ama hiçbir takıma haksızlık yapılacağını düşünmüyorum.