Güncellemeler
+1 yıl
2 sinden Birine Gitmek İstiyorum Sizce Hangisine Gideyim? Muay Thai'ye Gidersem Yumruklarım Boksör Kadar İyi Olmaz'mı Kararsız Kaldım Ve Hangisine Gitsem Daha Güçlü Olurum Boksa Giden Arkadaşım Var Boyu Kısa Olmasına Rağmen Gayet Güçlü Sizce Hangisine Gidersem Daha Güçlü Olurum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Gerçek bir dövüşçü olmak istiyorsan. Sokakta iki üç kişi seni sıkıştırdığında onları dövebilmek istiyorsan. MMA öğrenmelisin. Boks ve Tai çok farklıdır. Tai çok tehlikelidir. Dirsek kullanmaktan önce yumruk eğitimi şart. Boks işin temelidir.
MMA Yapmayı Düşünmüyorum Her Sporun Tüm Tekniklerini Bilmek İstiyorum Bir Tekniğini Bilip Bir Tekniğini Bilememek Bir Dezavantaj Benim İçin Ama Eğer Judo Tekniği Gösterip Tüm Tekniklerini Göstereceklerse Okey Veya Boks Kroşe Gösterip Başka Birşeyini Göstermeyeceklerse Benim İçin Dezavantaj
Bak.. boks ile temel eğitim öğrenmelisin. Sonra Judo ve taekwando eğitimi al. Benim Kuzenim Profesyonel Kafes dövüşçüsüydü. Şimdi Spor öğretmeni. Dediklerimi yaparsan kimse seni yatıramaz. Bunları yaptıktan sonra bana dönüş yap. Sonrasını sana aktaracağım.
Tekvando Eğitimini Aldım Çoktan Kırmızı Kuşakta Bıraktım Judo Beyaz Kuşağım Korona Yüzünden Yasak Antrenmanlar Boks Yapacağım Tavsiyen İçin Teşekkürler En İyi Tekme Tekvandonun En İyi Yumruk Boksun Ve En İyi Yakın Mesafe (Benim Fikrim) Judo Boks Yaptıktan Sonra MMA Deneyeceğim Tavsiyen İçin Teşekkürler
Rica ederim. En son MMA unutma. MMA demek sokakların dövüşleri demek. MMA demek. Kuralsız dövüşmek demek. Sokaklarda insanlar yere yatırdığında senin kalkmanı beklemez ve yüzüne sertçe vurmaya devam ederler. :) <3 Bunlar MMA kurallarıdır. Kan kaybından ölsen bile, pes etmeyeceğin zaman maç asla durmaz. :)
MMA'in Kuralları Gerçekten Sokak Dövüşlerini Aratmıyor Her Ne Spor Yaparsan Yap Ring Maç Sokak Dövüşlerine Asla Benzemez
Evet.
Boks öneririm ama Muay Thai son zamanlarda gayet popülerleşiyor.
Aynen MMA Dövüşlerinde Tercih Edilmeye Başlandığından Beri Ünlendi Aynı Şekilde MMA Dövüşçülerinin Geçmişte Yaptıkları Spor'lar Ünlenmeye Başladı Güreş, Muay Thai, Judo, Boks, Kick Boks Tarzı Sporlar Rağbet Görmeye Başladı
Güçlü bir adamsan ve güreşmeyi seversen ozaman Muay Thai güzel olur, ben 6 sene boks yaptım. Muay Thai yi sırf güreş için isterdim ama fırsat olmadı.. şu zamanlarda popülerleşen Muay Thai aynen fakat boksör olan Floyd Mayweather'in McGregoru alt ettiğinide bilmek lazım sanırım :D Boksör olursan vuruşların çok büyük ihtimal bir Muay Thai ciye göre daha iyi olacağı doğrudur.
Açıkçası MMA Bana Göre Saçmalık Her Sporu Kendin Deneyimleyeceksin Teker Teker Kurslarına Gideceksin MMA Yapan Birinden 10 Kat Daha Üstün Olursun Benim Fikrim Böyle Her Sporun Az Tekniklerini Bilmek Kötü Birşey Her Sporun Tekniklerini İyi Bilirsen Yenilmezsin Şahsi Fikrim Böyle Tabi Karşına Mike Tyson Veya Obez Birisi Gelmediği Sürece (Big Show Gibi)
Muay thai