Sporda bel inceltme, bacak inceltme, popoyu yukarı kaldırma dikleştirme, ama kızlar bakıyorum sadece popo şişiriyor popom büyüdü ben tamamım fiziğim oldu sanıyor erkekler popo seviyor diye spor yapmayın. Hocaların kızlara yaptırdığı squatlarda sadece şişmesi için üst bacakları şişiriyorlar kızların yazık yani, Her büyük popo güzel fizik demek değil
Spor yapan kızlar neden fitness'ta sadece kalça üzerine yoğunlaşıyor?
Bu aynı: "erkekler neden sadece üst bölge çalışır" gibi olmuş. Her kadın ya da her erkek aynı değil, bende kadınım ama tüm vücut antrenmanı yapıyorum. Olması gereken de orantılı gelişim zaten. İstediğin bölgeye ek bir gün daha split çalışılabilir ancak tüm vücudu da geliştirmek gerekiyor.
Zaten orantılı yapıyoruz ama hani kadın olduğumuz için kalçalar daha kolay gelişiyor ya diğer bölgelere göre:) Ayrıca açık konuşayım yaptıgım omuz-sırt antrenmanı ve kalça antrenmanı sıklığını karşılaştırırsam tabii ki kalçayı daha çok çalıştırıyorum.Öbür türlü çok maskülen bir görüntü oluşur.
Bu kızı ben de takip ediyorum instagramda. Bu fotoğraf bana hiç mantıklı gelmiyor. Kalça o kadar büyürken (8kilo aldıgını söylüyor), bacakların azıcık bile kalınlaşmaması hiç normal değil. Güya bacakları çalıştırmadan kalça çalışıyormuş. Nasıl oluyor o iş ben anlamadım. Kalçaya yağ enjekte ettirip bizi mi yiyor belli değil.