Wesley Benjamin Sneijder gördüğüm izlemeye fırsatım olduğu bi futbolcuydu hem feikikleri hem uzaktan şutları hem pasları hagiyi eskiden cine5 yardımıyla izledim ama benim yaşımın olduğu bi futbolcu olmadığı için sneijder yazıyorum sinirlendiğinde alnının şakaklarındaki damar çıksın sonra onlar düşünsün çok ayrı bi kaliteydi anlat anlat bitirmezsin!!
Anderson talisca! Aşağadaki yorumcuların hepsi yalan söylemiş... Adam hem frikik golü atıyordu hem iyi şut atıyordu hemde hava toplarından atıyordu... Hagi ve Alex o konuda iyi değildi...
@TꪊniȿTꪊniȿTꪊniȿ Talisca değilse kim peki? Senin o göklere çıkardığın mesut özil talisca'nìn yarısı kadar oynasa fenerbahçe taraftarı o nu göklere çıkarır :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
18Talisca bile güler bu yoruma. Hahahahajsjsjs
@TꪊniȿTꪊniȿTꪊniȿ Talisca değilse kim peki? Senin o göklere çıkardığın mesut özil talisca'nìn yarısı kadar oynasa fenerbahçe taraftarı o nu göklere çıkarır :D
Hagi
Talisca bırak eyyamı! :D
Amma yaptın Alex yani
Talisca hem uzaktan şut, hem frikik hemde hava topunda çok iyidi! Alex hava topunda kötüydü...
Alex’i iyi araştır başarılarını istatistiklerini
Alex ile hagi kaç sene oynadı! Birde talisca'ya bak... Talisca türkiye'de 6-7 sene kalsaydı efsane olurdu!
talisca mı efsane oldu 😂😂😂
Alex efsanedir aklın karıştı sanırım 🙄😲🤔
6-7 sene kalsaydı efsane olurdu diyorum! Yazıyı doğru oku :D
haaaa tamam