+1 yılŞöyle bir soruya güncelleme atıp mekanı bas olay çıkar bakalım sana ne yapıyorlar demek ne demek biliyormusun, salaklığın daniskası demek. Nedenlerini de yazayım, devletin parası ve himayesi ile ardına binlerce adam alıp sağa sola kabadayılık yapmak derin devlet olusturmak milleti asıp kesmek kolay, versinler buradan herhangi bir sübyana o da yapar, kabadayılığı sen yanlış anlamışsın, yok klavyeden ahkam kesmek yok şöyle böyle, aç bir kabadayı'nın anlamını google'da araştır derim, anlamını bilmediğin şey için de soru açıp sonra o adamları sevmeyenlere abuk subuk güncellemeler atmak da neyin nesi? :) Bu arada favori sözde kabadayını öldürmesin diye kolluk kuvvetleri dört bir yanını sarıp koruyor cezaevinde ve bir yerden bir yere gidildiğinde, madem kabadayı cekilin açın önümü atın ölümü arpadan olsun diyebiliyor mu :) yemiyor tabi orası, adamları yok etrafında cünkü
12 Yorumla
Soran+1 yılErdoğan bile guc yyetiremiyor adam senin oglun güvende değil onu bitircem dediğinde bilal Erdoğan dünyanın hangi ülkesine kacmis bir araştır
- +1 yıl
Neyi araştırayım rüyada yaşıyorsun adamın oglu ulu orta dolasıyor işte gücü yetse dolaşamazdı rüyalar alemin enteresan
En İyi Cevaplar
alaaddin çakıcıdır
24 Yorumla
Soran+1 yılAşkım benim o yaa bitiyorum adama Tayyip Erdoğan'ı g*t ediyor
Soran+1 yılAynen yaa
+1 yılSedat peker mi pehh !
Bu adam kadar hokkabazinı gormedim.
Kizları taciz eden bir pilavciiyi dokmekten sirtini curutup videoya almis hadi yapiyrsun hukuk var adelet var videoya almak ne amac ibretlikmis ben p.. gordum acikcasi tarz olmaya calisan dususte bir kabadayi03 Yorumla
Soran+1 yılÖyle Alaaddin Çakıcı Sedat ülkücü mülkücü değil diyor onun sedatin abisi Çakıcının yaninda yetişmiş bir adam Çakıcının yanında sedat kim ki Alaattin onu yedi parçaya böler yedi tepeye gomer Sedat gösteriş meraklisi
- +1 yıl
Bulmazsa mk @klphrsz
Fazla kurtlar vadisi izlemeyin adam olan gucsuze silak cekmez ckma kabadayi
Gizli Üye(30-35)+1 yılya dun haberlerde birini cezaevinde cenaze icin cikarmislardi bunlarda biri sanirsam yanlismi hatirliyorum acaba
01 Yorumla
Soran+1 yılAlaaddin Çakıcı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
94Cevap
Türkiye'ye Kabadayılığı Getiren Adam
SON KABADAYI: DÜNDAR KILIÇ...
Kendisi Devlet'i Bile Haraca Bağlamıştır Ordan Pay Biçiniz. :)
Çatlı Devlet'in Adamıdır Ama Ocaklardan Geldiği İçin Kabadayı Olarak Adledildi Herzaman.
Günümüzde İse Yaşayan En Büyük Baba Tabii Ki Alaattin Çakıcı. Toprağım Diye Demiyorum. :) Namıdiğar Süleyman Çakır'ın Gerçek Silûeti.
Sedat Peker'i Zaten Sıralamaya Bile Koyma Kendisi Zaten Çakıcı'nın Adamıydı. Kopuk ve Çılgın Tavırlarıyla Gençliğimizin Kalbini Fethetti. Ama Bugün Sağlam Bir Yapılanması Var. Gece Kulüpleri ve Sokaklar Hep Onda.
Bu Arada Bazı Arkadaşlar Behçet Cantürk Çakıcı'yı Tokatladı Demişler. Evet Bu Doğru Ama Çakıcı Gönderdiği Haberle Behçet Ya 24 Saat İçinde Gelir Elimi Öper Biat Edersin Bu Dünya'ya Veda Edersin Demiştir Ki Nitekim Etmiştir. :) Veda Tabii Ki De. :)))12 Yorumla
Soran+1 yılHelalllllllll
+1 yılBu işler cezaevinde başlar. özellikle genç yaşta işlenen cinayet nam salar. içerde tecavüz edilmek için götürülen çocuklara destek olursan onların abisi olursun. biraz ters soğukkanlı lafının arkasında adam olursan. ağanın gözünde parlarsın, ilerleyen zamanda yanında çalışmanı izler, bir yolla devamı gelir
00 YorumlaKesinlikle! 4. Murad üstüne kabadayı tanımam ayrıca 36 padişahın en güçlüsü, belkide dünyanın. Kendisini öldürmeye gelen 4 celladı odasında gürzüyle parçalamış, genç Osman'ı şehid edeb iki yeniçeriyi yine gürzüyle parçalamış, okuyla delinmez denilen kalkanları delmiş. Kuvvetinden dolayı eklem ve kas ağrıları çekermiş hep
00 YorumlaDiğer konusunda 11,7b cevap paylaştı. Mehmet Haspalamutgil. Namı diğer parlak Memed. Bir kavgada rahmetli oldu kendisi. Kolejli, son derece kültürlü, saygılı ve bir o kadar da düşmanlarına karşı gaddardı.
00 Yorumla
+1 yılen buyuk mafya en buyuk delikanli en buyuk adam en buyuk kabadayi evine helal parayla ekmek goturendir. hirsizlikla harac almayla kan dokmeyle kabadayilik olmaz en buyuk mafya efendiliktir.
20 YorumlaOnlar ajan Kabadayı değil. Konyalı osman var mesela 1850 lerde İstanbul'da onun sesini duyan sokak değişirirmis
06 Yorumla
Soran+1 yılÇakıcı cok tutuyorum adam efsane
Soran+1 yılMafya babası Çakıcı
Soran+1 yılDerin devlet adamı benimde platonik aşkım
+1 yılBunlar kabadayı mı , televizyon mafyası bunlar. Önce neyin ne olduğunu öğren o abi çektiniz adamlar şimdi hükümet yalakalığı yapıyor.
İstanbul'a uğrarsan gel sana gerçek kabadayıları gösteriyim.02 Yorumla
Soran+1 yılHükümet yalakasi olduğu için mi erdogana küfür hakaret ediyor
- +1 yıl
18 yaşını geçince anlarsın evladım şimdi sen asenacılık oynayıp ülkücülere vermeye devam et.
+1 yılKabadayı sayılmaz ama en kralı abdullah çatlıdır sonrada alaatin çakıcı gelir. dündar kılıçta eski babalardandır sedat peker ise artistin tekidir bu saydığım 3 ismin yanında adı bile gećmez
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet Alaaddin ona ülkücü mülkücü değil diyor onun abisi Çakıcının yanında çalıştı
+1 yılSedat Abim onnumaradır, kişiliği de karakteride alaaddin çakıcıda aynı şekilde.
03 Yorumla
Soran+1 yılSedat biraz artist gösteriş meraklisi gibi geldi
- +1 yıl
Kabadayı dedinmi zaten gösterişli olucak, öyle koydumu zıplatıcak heryeri.
Her işin nasıl bir rajonu varsa, her insanında kendine göre bir şekli var.
Soran+1 yılÇakıcı daha cazip geliyor bana
Hic birini tanimiyorum valla.. kim ne b*k olursa olsun tek kursuna bakiyor... Öldükten sonra da tecavüz etmek lazim bunlara mmmmm
27 Yorumla
Soran+1 yılErdoğan oglunu öldürtcek Çakıcı erdogan g*tunu yaliyor Çakıcının
Soran+1 yılÇok otersinde burada Çakıcı karsina gelse dilin tutulur elin ttitrerdemi o Kasımpaşalida öyle Alaaddin amcama arkadan atar yüzüne gelince üç bucuk atar
Soran+1 yılÇok merak ettim Çakıcı mekanina gir böyle soyle sağ çıkabilir misin
Soran+1 yılAdam dunyaya kafa tutuyor hukumet bile zarar veremiyor adama ve Bilal Erdoğan oldurmek icin and içmiş biri Çakıcı tartıştığı hapishane müdürü üç kurşunla ahirete uğurlandı
Diğer konusunda 908 cevap paylaştı. Türkiye^yi bilmem de dünyanın en güçlü mafyası Rus mafyasıdır.
c11.haberself.com/res/haberself/290/4/33954_m.jpg00 Yorumla
+1 yılYakından tanıma fırsatım olmadı ama cok yakınında bulunanlardan ogrendiklerimden yola çıkarak Dündar KILIÇ diyebilirim. Zaten kendisi icin de son baba denmistir.
02 Yorumla
Soran+1 yılÇakıcınin kayinbabasi
- +1 yıl
Babalarin babasi
+1 yılAlaadin cakici diyen arkadaslar Behçet Cantürk' ü arastirin derim kensldisi alaadin cakiciyi tokatlamis adam ve dündar kılıcın damadidir ayrica uluslararsida calisiyodu.
05 Yorumla
Soran+1 yılAlâaddin bubu yanına koyar mi sence Dündar Kılıç Alaaddin Çakıcının kayinbabasi o* kizini öldüremedi Alaaddin hel öldürt dedi üç kurşunla temizledi o o* karıyı Alaaddin
Soran+1 yılSeda Sayan 14 kkoca yetmedi kadınlara mı sardi
- +1 yıl
Alaadin cakici o zamnki devletin adamiydi ama Behcet Cantürk ayakcilik yapmayan bir mafyaydi kimseye eyw. Yoktu ve onu oldurtende donemin basbakani tansu cillerdi.
Soran+1 yılÇakıcı tokatladi Çakıcı yaa gÖzür dile ya da veda et hayata demiş kursuna dizdirmis ki zaten devlet buyukleri her zaman için tarz kabadayi insanlarla anlaşırlar
olum bunlar kim hiçbirini tanımıyorum kesin mal ve kabadırlar. hem sen ne yapacan la bu değerli bilgiyi öğrenip araştırma şirketinden mi yolladılar seni ne ayaksın olum
01 Yorumla
Soran+1 yılÇakıcının adamıyım töbe töbe
Sen mafyayla kabadayı arasındaki farkı bilmiyorsun daha git kendine bir kum havuzu bul...
00 Yorumla
+1 yılHepsi devletin adamı. Kullanır kullanır seni bir köşeye atarlar.
00 Yorumla
+1 yılSedat peker hariç diğerlerini tanımıyorum. Sen neymişin be abla amacın ne bu adamları desteklemekle kabadayıların hakim olduğu ülkenin halini geçmişte anlatıyorlar kişileri değil de geçmişi araştır bide ondan sonra lanet edersin bu adamlara.
00 Yorumlaahah mekanını basarım diyenlere gelsin bu sözler
Adamın g. tünden kan alırlar kan10 Yorumlabunların hiç biri 5 kuruşa değimiyor siz daha kabaday görmemişsiniz kardeşlerim :)))))
00 Yorumla
+1 yılBu kanunlarla herkes kabadyı ah bir Şerii kanunlar olsaydı görürdüm o zaman ben soytrıları.
00 YorumlaEger sinemaya yillarini vermemis olsaydi hic dusunmeden KADIR INANIR derdim
04 Yorumla
Soran+1 yılApo halkın lideri diyen karaktersiz bbiri cok seviyordum sogudum
Soran+1 yılSelvi boylum al Yazmalım
+1 yılZamanın da devlet kendi yapamadığı pis işleri kanuni olmayan işleri başkalarına yaptırıyordu bu adamlarda oradan türemişler...
00 Yorumla
+1 yılSedat peker alaaddin cakici bunlar kabadayi degil derin devletin islerini yaptirdigi Adamlar.
04 Yorumla
Soran+1 yılÖyle ama Erdoğan korktuğu tek kişi Çakıcı
- +1 yıl
Onlarin zamani gecti
Soran+1 yılKurt devri bitmez
- +1 yıl
Bende kurdum. Demek istediğim o kurtlar gocadı yerine genç kurtlar gelecek
Kabadayımı BENCE YANLIŞ DEDİĞİN İNSANLAR delikanlı ama ABDULLAH ÇATLI yı unutttun sanırım
11 Yorumla
Soran+1 yılO reis bitanedir o yüzden üçü ile bir tutmadım o bambaşka biri kimse eline su dökemez
+1 yılOnlar kisa pantolonla gezerken Ali Osman 3 bin kisiye racon kesiyodu onlar kim ulan?
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle bizim fatih abi. d Adam korna calani levyeyle dovuyo
00 YorumlaPolat alemdar değilmi ya adam 12-13 yıldır adam bırakmadı
00 YorumlaEn Büyük Kabadayı Gelmiş Geçmiş... Evine Ekmek Götüren Adamdır. Kardeşim
01 Yorumla
Soran+1 yılHelal
üçüde de devletin kendi oluşturdugu kabadayı lar , amaç devletin gayri resmi işlerini yapmak emri devletten alırlar.. ama dersen eskilrden kim... dadalıoğlu köroğlu .. şimdiler dansöz
00 YorumlaBana göre Abdullah Çatlı en büyük kabadayılardan, bunlar onun yanında kedi gibi kalır.
02 Yorumla
Soran+1 yılOnun eşi benzeri yok bunlarla kıyaslanamaz
- Diğer konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılAnkara kabadayilar diye bir kitap var bunlara merakliysan alip okumalisin kesinlikle
00 Yorumla
+1 yılhepsini skym beeaa atatürk ün cumhuriyetinde bey ağa mafya yoktur.
00 YorumlaHiçbir babanın rest çekemedigi tek bir dayı oldu Türkiyede ;Abdullah Çatlı
03 Yorumla
Soran+1 yılAbdullah Catli bambaşka biriydi bunlar kim onun yanında ama bunlar Çakıcı namini yaşatan adamlarr
Soran+1 yılÇatlı ile kimse yarışmaz
+1 yılMafya degilde en buyuk eşkiya simdiki cumhur baskani
04 Yorumla
Soran+1 yılAlaattin oğlunu öldürtcek Erdoğan g*tunu yaliyor Çakıcının
- +1 yıl
Ablacim sende masallah dum illegal adalari taniyon he ben erkek basima hicbirini tanimiyorum ama dunyanin en buyuk mafyasi pablo escobar 4000 polisin olum emrini vermis 2000 tanesi ölmus yillik kazancini lastiklemek icin 3000 dolarlik paket lastigi aliyomus
Soran+1 yılÇakıcı ile aynı koyumuz bile Fındıklı Koyu
- +1 yıl
Almancimisn abla :d du deutsch?
Gizli Üye(36-45)+1 yılVay mk milleti kabadayiliga itmeye calisiyo resmen mk kasari sen git onlara ver bak nasıl parcaliyor seyini
10 Yorumla
+1 yılBekir reyiz. Nerde benden kabadayisi var bacın skm der 😅😄
00 Yorumla
+1 yıltabiki Abdullah Çatlı
20 Yorumla- Diğer konusunda 406 cevap paylaştı.
+1 yılYedi Bela Hüsnü'den başkasını tanımam.
00 Yorumla
+1 yılSedat peker asenalar olarak seviyoruz kendisini
01 Yorumla
Soran+1 yılAlaattin Çakıcı yetistirdi onu
Ben :) tmam mekanlarini basicam bekle :)
02 Yorumla
Soran+1 yılKaç kursunla ölürsün tahminin var mı?
Diğer konusunda 794 cevap paylaştı. Selam, ben Sedat Peker yeğeniyim
10 Yorumla
+1 yılİsmail Sulakçı araştırırsan öğrenirsin kimmiş
00 Yorumla
+1 yılRAMİZ KARAESKİ (Dayı)
00 YorumlaAlaaddin çakıcı Trabzonluydu galiba arsinli
06 Yorumla
Soran+1 yılEvet Fındıklı köyü aynı yerde dogduk
Soran+1 yılCakicidan korkusundan oglunu bir muddet yurt dışında tuttu
Soran+1 yılÇakıcı bir lafına bakar yine kkaçar
+1 yılDündar kılıç arastırda bı bakın ıstersenz ;)
04 Yorumla
Soran+1 yılOnu biliyorum evet Uğur Kılıç'ın babası Çakıcının eski kayınpederi o* kızını olduremeyip Çakıcının öldürtmesini istemişti
- +1 yıl
burada nasılda takılan liseli ergenlere Soruyosun Nerden Bilcekler ya sende :)
Soran+1 yılDündar reis mekanı cennet olsun insallah
- +1 yıl
Amin :(
Gizli Üye(30-35)+1 yılPolat Alemdar yani Alaattin
00 Yorumla
+1 yılAlaaddin çakıcı ve sedat peker ayrım yapamadım
00 YorumlaKaç yaşındasın sen :D
04 Yorumla- +1 yıl
https://i.ytimg.com/vi/OdrKqbc7hg0/hqdefault.jpg
Biliyor musun?
sanalda sedat peker, son kabadayı a. çakıcı
00 YorumlaKesinlikle Sedat Peker. Hastayim. Adam idolum.
04 Yorumla
Soran+1 yılÇakıcınin çırağı idi onun abiside o da
Soran+1 yılEvet Çakıcı Bilal Erdoğan'ı öldürmek için and içti
- Diğer konusunda 568 cevap paylaştı.
+1 yılTanımıyorsun bile kim olduklarını. :)
01 Yorumla
Soran+1 yılAlâaddin amcayi tanıyorum Sedat eh işte ama Dündar hic görmedim
+1 yılSedat Peker ve Çakıcı kabadayı değildir
10 YorumlaDiğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. sen daha kabadayı görmemişsin.
00 Yorumla
+1 yılDevlwtten daha buyuk bir kabadayi olamaz.
00 Yorumlabenim ullleyyyynnn :D
00 Yorumla
+1 yılkabadayının iyisini seçer bir millet olmuşuz:D
00 YorumlaDiğer konusunda 7,6b cevap paylaştı. Kenan İmirzalıoğlu
03 Yorumla
Soran+1 yılBenim Alaattinim tek geçer onu :)
Soran+1 yılEvet öyle
Ali Osman
10 Yorumla
+1 yılPOLAT ALEMDAR İHİHİHİ :)
00 Yorumla
+1 yılAlaaddin cakici oldugunu biliyorum
00 Yorumla- Devamını Gör (45)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026