Beni öldürseler bunları yapmam evde koşarken bile bacağım ters dönüyo 4 gün yatalak gibi yatıyorum sokakta salsalar sürünerek giderim gitceim yere bunları nasıl yapiim 😠😠😠
40-50 den daha fazla yapıyorum diyenler ya nizami yapmıyordur, ya sallıyordur ya da kendileri çok iyi birer "caliaestethics" sporcusudurlar. Türkiye'de de caliaestethics in hiç yaygın olmadığını düşünürsek ben 2. şıktan ilerliyorum onların adına.
Nizami olarak 20-25 civarı Burpees yaparım, 30-35 çıkar fakat pekte nizami olmaz. HIIT kardiyo yapılırsa içerisinde Burpees olan bir antrenman seçilmeli, hem çok iyi geliştirir hem çok iyi kalori yaktırır.
Yazınca inanılmaz karmaşık oluyormuş be. Neyse https://youtu.be/Juy_ylbeHss bunu atayım. Abim 24 yaşında günde bir saat g*t kadar odasında bunları yaparak 3 4 ayda Kas yığınına döndü. Videodakilerden fazla sadece biraz ağırlık kaldırdı vede Barfiks çekti.
3 4 kiloyu geç erkeklerin genelde hoşlanmadığı Kaslı kadına dahi dönüşebilirsin :)
Göğüs – Pectoralis major : Şınav esnasında vücudu yukarı iterken çalışır. Arka kol – Triceps : Şınav esnasında çalışır. Omuz – Deltoids : Şınav esnasında vücudu itiş anında ve yukarı zıplarken kolları yukarı kaldırma anında çalışır. Ön bacak – Quadriceps : Yukarı zıplama anında çalışır. Arka bacak – Hamstrings : Şınav pozisyonu bitiminde ayakları öne çekerken çalışır. Kalça – Glutes : Egzersizin tamamında çalışır. Baldır – Calves – Calfs : Zıplama esnasında çalışır