www.hizliresimyukle.com/.../DSC_0071dccd5.jpg
Sizce Bu Kol Kası Fazla mı?
www.hizliresimyukle.com/.../DSC_0071dccd5.jpg
bence çok iyi kimseye inanıp bırakma biri sataşırken önce kollara bakar kas varsa ses çıkarmaz yoksa artıslenır bendede kas var seninkinin aynısı ama hacım olarak 3-4 cm küçüğü yaşım dan dolayı ama sataşmaya çalışan önce vucuda bakar kas yoksa daşar
İyi yaklaşım. ;) Omuz yaparsam çok sırıtmaz aslında ya.
bencede sen böyle düşün çünkü kas caydırıcı nıteliktir bir ülkenin ordusu gibi düşün ne kadar fazla o kadar korkutur ve caydırır
Doğru dedin iyi sahip çıkmak lazım kaslara. Aslında daha kat edeceğim çok yol var.
atraksiyon doğru demiş :D. önce ses kimden geldi diye bakarlar sonra evet evet haklısın diyenler bile olur:D
omuz yüklen omuz yüklen, omuz yoksa her kas boştur.
Kolları kaldırınca biraz arka planda kalıyorlar ama dediğin gibi biraz kasmam lazım omuzları.
Belkide erimesi en zor olan kas türü tahminimce omuz. 15-20 gün spor yapma çok ciddi anlamda baklavaların kayboluyor. göğüs desen o da sarkmaya başlıyor, ama omuz olduğunda her taraftan kurtarıyorsun. göbek çıkarsa onu bile örtebiliyor bazen :D
Aynen ama bazı kızlar omuz kaslarımı fazla bulunca fazla kasmamaya başlamıştım. Yeniden kasmaya başlayayım en iyisi. :D
Spor yapmaya yatkın biriysen üstüne pek fazla düşme, benim vucudumda kasların adam akıllı belli olması ortalama 1 ay sürüyor eski haline dönmesi hiç spor yapmazsam yaklaşık 1.5-2 ayı buluyor.
Yoğun 1 ay spor temposuyla 2-3 ayda 1 sporla çok rahat edersin
2 yıl önce başladım 6 ay askerde ara verdim fazla kaybım olmadı da biraz yağlandım işte şimdi de yağsız bir vücut elde etmeye çalışıyorum baklava çok önemli. :) 1 ay bıraktığım oldu değişim görmedim beslenmeyle de çok alakalı :) tabi arada ara vermek lazım 6 ayda 1 ay falan
6 ayda bir değilde , gücünün ve kaslarının rahatlaması ve vücudunun yağlanması için 2-3 ayda bir seferlik 1 hafta süre ara vermen gerekiyor. bu durumun çok büyük artıları var. Ailem sporcu olduğundan dolayı ben neredeyse çocukluğumdan beri uğraşıyorum spor ile. Ara dönemini yaza getiriceksin, yazın hiç çekilmez spor
Ha onu yapıyorum, her ay 1 hafta dinlendiriyorum. Aynen sıcaklarda su içinde kalıyor insan. Ben genelde özel günlere denk getiriyorum mesela bayramda 1 hafta ara vereceğim. Bir sonraki de kurban bayramında.
boyun biraz kısa sanırsam, bu kol kası boyu 1.85 le 1.90 arası olan erkege tam gider, ama boy kısaldıkca kasında azı makbul :)) ne kadar kas boy o kadar kısalır.
Boyum 178, çok da kısa sayılmaz. Tabi daha uzun olmayı isterdim. :) Teşekkürler...
heralde resimde kolun birazcık kısa cıkmıs, o kadar da kısa degilsin ama daha fazla kas yapma
Fazla sıktığımdan öyle ya da kolum fazla kalın olduğundan kısa görünüyor. :) Genel halimi de ekledim soruya bakabilirsin. :)
Boyu kısa olup kaslı olan erkekler yürüyen üçgen peynire benziyor :D Boyun uzunsa oranlı ise iyidir ama
Çok uzun sayılmam ama kısa da değilim 1,78 az mı? :D
Eh işte normal sayılır:))
Cevap
5Cevap
gereksiz derecede fazla. aşırııı
Öyle mi dikkate alacağım bunu. :) Ama epeydir kol çalışmıyorum diğer bölgeleri çalışırken etkileniyor ister istemez.
Tüm vücudunla oranı önemli şu an bir şey diyemem
Onu da koyardım ama cesaret edemedim :d
nasılsa gizlisin koy nolacak :D
Tipimden çıkarırsınız ama sanırım yüzümü gizleyebilirim. :D
Tipinden nasıl çıkaracağı ya tanımıyorum seni :D sitede fotoğrafın varsa bile aklımda kalmaz :D ama sen yine de yüzünü kes :D
Olabilir :D Ekledim, bakabilirsin. :D
kol kasın çok yok birde lütfen şu kıllarını al kötü gösteriyor ığğ ve karın kası da yap bir yandan :D
Alma vaktim geldi de geçti bile ama fırsatım olmadı ya 1-2 haftadır erteliyorum. Karın kası da var ama fotoda sıkmadığım ana denk gelmiş, zaten kıldan gözükmüyor. :D
ahahahahdjadja sesli güldüm ya ''kıldan gözükmüyor'' ahahadhafaf:D ahahhahaa iyiydi bu :D
bence sen lazere filan git baş olmaz bunlar :D
Öyle ama kılsız halini de atarım bir ara o zaman görürsün six pack'leri. :D Yok ya 4-5 kere ağdayla alsam bir şey kalmaz orda. Zaten karın kası çalışırkan aynı zamanda kasları dövüyorum daha etkili oluyor. :D
ahdhajhaf:D o değil de 4-5 kere ağda mı :D naptın sen :D allah kolaylık versin işin zor :D
Ayda 1 kez yapsam 4. 5. ağdadan sonra epey azalır diye düşünüyorum. Zaten dövüyorum kök mök kalmaz. :D
ahahaha psikolojiye bak ya döverek azalmaz :D ayrıca 4 5 ağdadan sonra azalacağa benzemiyorlar :D neyse sen yine de bildiğini yap karışmıyorum ben :D
Ne yapalım olmazsa haftada bir alırım zaten çok acımıyor sürekli alınca. :D Yorumların için teşekkür ederim bu arada. :D
Acımaması ilginç :D rica ederim :D
Ben ne acılara dayanıyorum biliyor musun sen :D Karın çalışırken her set arasında yani dakikada 1 karnımı dövdürüyorum boksöre. 5-6 kez dövülmüş oluyorum. :D Ağda acısı vız gelir bunun yanında. :D
o da güzel :D
abi o mide üzerindeki kıllar ne ya valla igrendim bir ikile abi ya :S
Ben de ayar oluyorum zırt pırt çıkıp duruyor.
Acıyor ama dayanıyorum ayda 1-2 kere çok iyi oluyor.
Para yok şimdilik de o da acıtıyor en iyisi klasik yöntemlere devam. :D
Hay maşaallah o ney öyleee
Güç diyelim :p
güç değil sadece şekil. güç ayrı birşeydir.
Dostum bicepsleri parçalama vaktin gelmiş
Şu anda o evrede sayılırım ama parçalarsam vücut da etkilenir minicik kalırım.
O kol vücuda fazla hacor
Vücudu kasmak lazım o zaman di mi
evet çok hacimsiz duruyo
niye yamuk duruyor kasın =/
Yamuk mu nasıl yani? Hafif açılı olur kastığım için. :)
Kol kası yuvarlak yumurta gibi olmaz mı? ashkks
Senin ki dikdörtgen gibi.
Bazılarının böyle oluyor liflerin yapısıyla alakalı. :)
bune yaa şişikk
Allah vergisi diyelim. :B
amelelik denir buna. Allah vergisi denmez
O kollar zaten vardı bende, sporla çok fazla bir şey yapmadım.
Kas mı o ya :P
Niye çok mu az :d
Eyv. sağ olasın. Yorumun için teşekkürler.
İğrenç duruyor
İğrenç mi bu kadar açık sözlü olunur mu? :O
Kol Kası Sevmem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar