Kişilik & Karakter Biraz fazla mı ponçik olmuş? Pembiş_Kelebek Takip Et Xper 7 Yaş: 19 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Köpek yerine kedi olsa sanki daha iyi olurmuş, yoksa oda çok güzel 🤭 Biraz fazla mı ponçik olmuş? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
FiliusDiaboli Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Çok renkli çok. Söylediğin gibi 'ponçik'. Bu ortamda gerilirdim. 😳Bana kasvetli zindan gibi bir oda lazım. 1 2 Yorumla Pembiş_Kelebek 1 yıl Nasıl yaaa? Tam tersi olması lazım. Pembe mutluluk, neşelik getirir. Senin için kararmış. FiliusDiaboli 1 yıl Ben kararmış içimi seviyorum.
MadamLila Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Tarzım değil bebek odası bile daha sade bunun yanında 1 0 Yorumla
ArcticMonkeysfan Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 98% 1 yıl Prenses bebişlere yakışır bi oda 🤭 bundan daha fenasını göstereyim mi sana 😄 0 0 Yorumla
gönlü-kırık Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 910 cevap paylaştı. Senin odan mı burası 😳 1 2 Yorumla Pembiş_Kelebek 1 yıl Yok benim değil. Kendi evim olsa belki yaparım ama aile ile olunca olmuyor 🤭🤭 Yorumla gönlü-kırık 1 yıl Kendi odana izin vermiyor mu ailen Yorumla
babysharkSmom Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% 1 yıl Birazcık ama biraz yani asla çoooook değil😂 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,4b cevap paylaştı. Hayalimdeki oda haha🫢 1 0 Yorumla
-Lili- Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı. O da o kadar dağınık ki çıldırırsın 0 0 Yorumla
Princessax Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Çok ponçik 🌷🌺💐🌸 1 0 Yorumla
bihayvansever Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 447 cevap paylaştı. Çok güzel ya 1 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı. gözüm kanadı : ) 1 0 Yorumla
мєтιѕ_-_ Takip Et Guru Yaş: 25 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Çok tatlı bir oda. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Çok renkli çok. Söylediğin gibi 'ponçik'. Bu ortamda gerilirdim. 😳
Bana kasvetli zindan gibi bir oda lazım.
Nasıl yaaa? Tam tersi olması lazım. Pembe mutluluk, neşelik getirir. Senin için kararmış.
Ben kararmış içimi seviyorum.
Tarzım değil bebek odası bile daha sade bunun yanında
Prenses bebişlere yakışır bi oda 🤭 bundan daha fenasını göstereyim mi sana 😄
Senin odan mı burası 😳
Yok benim değil. Kendi evim olsa belki yaparım ama aile ile olunca olmuyor 🤭🤭
Kendi odana izin vermiyor mu ailen
Gözlerimi yordu
Birazcık ama biraz yani asla çoooook değil😂
Hayalimdeki oda haha🫢
O da o kadar dağınık ki çıldırırsın
Aman aman bu ne 😂
He çok poncik bu odanın hali ne böyle