Yatak odalarında veya salonlarının üstünde yürümüyorum ayrıca koşu bandı iyi bir marka öyle çok bir ses gittiğini sanmıyorum sadece tempolu yürüyorum. Mahkemeye vericekmiş verse nolur?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yıl
Konununuz KMK Madde 18 ile ilgilidir. Hukuk genel kurulu kararları ve mahkeme kararları neticesinde bir yorum yapacağım.
Maddenin bir kısmı BİRBİRLERİNİ RAHATSIZ ETMEMEK üzerine kuruludur : Kat mâlik lerinin, apartmandaki diğer sakinlerin huzur ve rahatını bozacak şekilde gürültü yapmamaları; çevreyi rahatsız edecek şekilde bağırıp çağırmamaları, yüksek sesle şarkı söylememeleri, dans etmemeleri, her türlü çalgı âletini, radyo, televizyon, müzik seti gibi cihazları yüksek sesle çalmamaları; çamaşır makinesi, elektrik süpürgesi ve benzerlerini gürültülü bir şekilde çalıştırmamaları; uygun olmayan saatlerde tamirat yapmamaları özellikle saat 22.00'den sonra sessizliği bozacak ve başkalarının uykusuna engel olacak şekilde harekette bulunmamaları gerekir.
RAHATSIZLIK NEDİR? Rahatsızlık, sübjektif bir kavram olduğu için kişiye, zamana ve yere bağlı olarak değişiklik gösterir. Bu nedenle rahatsızlık verdiği ileri sürülen davranışın, niteliğinin "Uzman Bilirkişi" tarafından belirlenmesi gerekir.
Bakın size gürültü ile ilgili net bir örnek veriyim.
Kat mâlikleri, "Gürültü oluyor!" diye çocukların bahçede oynamalarını yasaklayamazlar!!!— Oynamak, çocukların hakkıdır ve bu haklarının
tamamen ellerinden alınması doğru değildir. Bundan dolayı, kat mâlikleri gürültü oluyor diyerek çocukların bahçeye çıkıp oynamasını günboyu önleyecek bir karar alamazlar ve bu konuda dâva açamazlar. Ancak, apartman sâkinlerinin öğle uykusu saatlerinde çocukların bahçede oynamaları yasaklanabilir.
Bu bir ölçüde sizin konunuzla da alakalı. Sizi de bir zorunluluğunuz var. Ve bu hakkınız elinizden alınamaz.
GÜRÜLTÜ SINIRI NEDİR? Gürültü Kontrol Yönetmeliğine göre gürültü sının, evler için otuma odalarında 60, mutfak ve banyoda 70 desibeldir.
Şimdi Net Reçeteniz...
Konuyu bir iddia haline dönüştürmeyin. Zaten elinizden geleni iyiniyetle yapmışsınız ve gürültünün aşağıya gitmesini bir ölçüde önlemişsiniz. Akşamları 22:00 ve Sabah 07:00 saatleri arasında bandınızı kullanmayınız. Bandınızı komşunuzun yatak odası üstünde bulundurmayınız, eğer imkanınız varsa ve oda sayısı fazla ise kendisi ile görüşerek onun fazla kullanmadığı bir odanın üstünde bulundurunuz.
Bütün bunları yaptıktan ve iyi niyetinizi gösterdikten sonra komşunuz hoşgörülü olacaktır. Olmayacaksa kendi sorunudur. Ortak yaşam anlayışı bir ölçüde katlanmayı gerektirir.
İyi günler dilerim.
Not: Koşu bantının yarattığı gürültü ve titreşim gürültü kontrol yönetmeliğindeki sınırları zaten aşmaz. Bilginize!!!98 Yorumla- +1 yıl
Akşamları 22 tamam ama sabah 7 olmaz... Madem koşu bandı kullanılacak uyku saatleri dışında bir saat seçilmeli.. Sabahın 7 sinde tepemde zıplama, koşma sesleriyle uyandığımda o komşuya karşı hiç hoşgörülü olamam.
Koşu bandı elbette rahatsız edici bir gürültü yapar.. Zaten bunun için de piyasada bunu azaltıcı malzemeler satılır.
Sokakta gayet te yapılabilecek bir faaliyet, komşuları rahatsız etme pahasına umursamazca evde yapıldığında çıkacak sonuçlar her iki taraf için de çok pişmanlık yaratıcı olabilir.. Tv de bununla ilgili çok fazla haber var ve insanların ocağı sönüyor.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet size gitmiyor gibi gelebilir. Ancak gidiyordur. Takıntılı birisi gibi. Önce kanıtlama istenir bence. Bilirkişi ile denenir ses gelip gelmemesi. Geliyorsa g. o. :D
Evde spor zor bu devirde. Alt katta birileri var ise hareketsiz ekipman kullanabilirsiniz. Kondisyon bisikleti gibi vs. Ya da direk spor salonuna da gidebilirsiniz. Kaliteli yerlerde kadınlar bölümü mevcut oluyor.50 Yorumla
- Spor konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılBence onlar nerede yatıyor ise orada koşu bandında yürüme. Al oturma odasına zaten işin bitince kaldır koy kenara.. Konuşun aranızda halledin. Adam rahatsız olmasa herhalde gelip söylemez. Anlayışlı olun. Birbiriniz idare edin. Sen belki anlamazsın bile ses gittiğini. Adam, kadın işten gelir gece, kafasını koyar uyuyamayabilir. Dikkat et.
40 Yorumla
Öncelikle mahkemeye gidip de uğraşacağını hiç sanmıyorum. Uğraştı diyelim, yeni kanuna göre komşuya ses, rahatsızlık durumunda para cezası var diye biliyorum. Yani aslında mahkemeye gerek bile yok. Polis çağırması yeterli diye biliyorum
34 Yorumla
Soran+1 yılÇok önceden polis çağırmıştı polis bişey yapmadan gitmişti yıllar önce
Soran+1 yılOkadar kolay olmaması lazım
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
45
Cevap
72Cevap
- Spor konusunda 902 cevap paylaştı.
+1 yılKoşu bandı alta fazla ses yapabilir bu yüzden yaptığın saate çok dikkat etmen gerekiyor. Hepimiz özgürüz ancak başkalarını rahatsız etmedikçe. İşe gidiyor olabilir, çocuğu olabilir, hastası olabilir daha böyle bir milyon kendince sebebi olabilir komşunun. Daha erken saatlerde yapmaya çalış sporunu.
20 Yorumla Korkma hiç bi s! k olmaz ülkemizde tecavüzcü sapık pedofili Katil dışarıdayken seni umursamazlar bile gerçi yapabilirler çünkü ülkemizde büyük sorun var haksız dışarda haklı suçsuz içerde herneyse makarası iyi de bişey olmaz gece 23den sonra ses yapmıyosan bi sıkıntı olmaz diye biliyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSes ya da gürültü yapmıyor ise nereden bilecek ki gürültü olduğunu, o zaman gürültü çıkıyor, spor zaten evde yapılıyor ise ona göre ayarlanması lazım ses sorununun. Benim kardeşim de kullanıyor lakin alt komşusu rahatsız olmuş koşarken hakikaten çok ses çıkıyor siz farkına varmazsınız belki ama ben bile üst komşumun tak tak yaptığı zaman rahatsız oluyorum. İnsanlar dinleniyor, yeri geliyor kitap okuyor. Bence ritminizi ayarlamanız iyi olur çünki komşuluk da gürültü ile alt katı rahatsız etmenin sizi mahkemede haklı çıkaracağını sanmam. Ben üst komşumla kavga etmiştim eşim vardiyalı çalıştığı için uyanıyordu. Bunun para cezası var komşunuz mahkemede haklı çıkar bilginize.
20 Yorumlaayy ne saçma. ben de yürüyorum nerdeyse her gün 5.7'ye çıkıyorum ama en fazla. gerçekten ses yapıyo altında halı falan olmalı. sen saat kaç gibi kaç hızda ve ne kadar kullanıyosun?
16 Yorumla
Soran+1 yılSaat 10.00 da 5.00 hızda 1 saat
- +1 yıl
Hafta içi: 13:00- 15:00 arasında gece ise, 19:00 ve 07:00 saatleri arasındadır.
Hafta sonu: Cumartesi ve Pazar resmi tatil günleri de dahil olarak yüksek sesten kaçınmalıyız. Temel olarak hafta sonları 17:00 ve 19:00′ dan sonra gece 00:00′ a kadar ses desibeliniz yüksek oranda olabilir. Fakat, 00:00′ dan sonra bu dengeyi korumanız ve ses yüksekliğinizi düşürmeniz gerekmektedir.
Soran+1 yılDevam edicem bakalım mahkemeye versin istediğini yapsın
Sana tavsiyem şu üründen al...
www.decathlon.com.tr/...i-icin-mat-id_8224362.html20 Yorumla- Spor konusunda 313 cevap paylaştı.
+1 yılOlayı mahkemeye taşırlarsa bizim yargı sisteminde zenginle fakirin davasıysa zengin haklıdır. Zenginle zenginin davası ise hakime daha yüksek miktarı veren kazanır. Fakirle fakirin davası ise arada bir adalet yerini bulur ;) ona göre hareket edin derim =))

Adalet artık sadece bir isim 00 Yorumla
+1 yılVersin,
Mahkemede hakime söyle sende, hakim emice, evde otur otur yağlandık ne yapalım yani koşuda mı yapmayalı, hem alt komşu rahatsız oluyorsa kağıt tıkasın hatta o da koşsun belki biraz zayıflar. Zaten ne bulduysa atmış içine olmuşsun bin kilo ben sana iyilik ediyorum seni motive ediyorum de ve sende karşı tazminat davası aç 😉😂
00 YorumlaBir sonuç çıkmaz. Bu kadar pandeminin içinde sırf koşu bandını şikayet etmek için adliye adliye gezecekse de ağır işsiz bir komşun varmış. Yine de akşam 8'den sonra yapma.
10 YorumlaVersin.. en fazla para cezası alirsin.
Sen devam et. Salla..13 Yorumla- +1 yıl
Aynı şeyi senin yenidoğan bebeğinin olduğu evde ya da 80 yaşındaki annenin olduğu evde yapsalardı, yine salla boşver der miydin
Soran+1 yılNe alaka
Bu eylemi sabah 08:00 ve akşam 20:00 arasında yapıyorsan komşun savcılığa dilekçe verdiğiyle kalır...
15 Yorumla- +1 yıl
Sen bir yönetmeliği iku bakıyim.
www.hurriyetemlak.com/.../ - +1 yıl
Cahil misin sen.
1) Kararı savcılık değil mahkeme verir. (Hakim)
2) Kanun ve yönetmeliklere göre karar. verilir. - +1 yıl
İşte yüksek bir cehalet örneği... Ne içtin arkadaşım sabah sabah? Anlatayım dur;
Bir durumdan, olaydan, kişiden şikayetçi iseniz önce gider suç duyurusunda bulunmak için mahkemeye gidersiniz. Dilekçeniz savcının önüne gelir ve değerlendirmesi sonucu ya mahkeme açılması için talimat verilir ya da 'kovuşturmaya gerek yoktur' şeklinde dosya kapanır. Ya oturduğun poponun üstünden hayatının 3te 1i adliyede geçmiş kadına ne anlatıyosun allasen? - +1 yıl
😅 Tamam hadi sen haklısın
Koşu bandı tabiiki acayip ses yapıyor. Eski evimizde eşim üst kattaki terasta kullanırken ben alt katta sinir krizi geçirirdim. Neyse ki kendi kendimizi rahatsız ediyorduk. Taşındıktan sonra kimseyi rahatsız etmemek için kondisyon bisikleti aldık. Mahkemeden bişey çıkar mı bilmem ama komşuluk hakkı diye bişi var. Vicdan meselesi biraz da
30 Yorumla
+1 yılBizim üst komşu da koşuyordu ve apartman yöneticisine şikayet ettik gerçekten çok rahatsız edici bisey yanlış anlamayın size lafım yok ama bunun yeri ev değil spor salonları
41 Yorumla- +1 yıl
Bu Arada şikayet ederlerse bisey çıkmayabilir ama şikayetçi taraf olduğu için mahkeme mahkeme gezer durursunuz
+1 yılSenin özgürlüğün başkasını rahatsız ediyor ise orda sorun ses konusuna takintili olunca etrafında saygı duymak gerekir... Bilirkişi gelir mahkemeden sonra bakar sonrası malum ses rahatsız edici olduğu için yapamazsın...
00 Yorumla
+1 yılApartman içnide koşu bandı ne onu müstakil evi olanlar yapsın. Çok küçük sesler bile gidiyo rahatsız edşyo bence satın koşu bandını dışarıda koşun. Spor salonuna gidin. Virüs var demeyin gayet belli zamanlar dışarı çıkıp, spor yapabilirsiniz.
10 YorumlaEger polisi veya belediyeyi getirtip ses debisi ölçuturur buda yuksek çikarsa önce para cezsi alirsiniz. Sonra devam ettiginiz takdirde evi bosaltmak zorunda kalirsiniz
02 Yorumla
Soran+1 yılSes debisinin yüksek çıkması cihazı tavana dayamaları gerekir sanırım
+1 yılKoşu bandını 10 dk dan fazla kullanma.. zamanla diz kapaklarında zarara neden oluyor.. Spor salonlarında dahi hocalar uyarır 10 dk dan fazla kullanılmaması konusunda...
10 YorumlaKosu bandi rahatsiz etmez ki mahkemeye versin biseycik olmaz
10 Yorumla
+1 yılÇok ses gidiyor demekki kimse durduk yere mahkemeye vermez kardeşim bir yer zeminini kontrol et insanlarin hakkına girme şu zorlu günlerde biraz daha anlayışlı olalım birbirimize Daha önce bende cektim üst komşudan yani cok ses gitmese kimse kavga edecek mahkemeye verecek kadsr gözünü karartmaz
10 Yorumla
+1 yılBalkonda denemelisin saat kaçta kostugunda önemli ama ne kadar kaliteli olursa olsun ses çıkarırda bu denli rahatsız olması onunda problemli olduğunu gosteriyor
00 YorumlaHaklı ama dusunsene tepende sürekli tak tak tak sesler. Dairede yasiyorsaniz insanlari rahatsiz etmemelisiniz. Tek yapmaniz gereken ses cikartmamak yani cok zor bisi degil. d mahkeme sürecine gelmesine gerek bile yok. Özür dileyin kapansin konu.
Bilemeyiz hakime göre değişir20 YorumlaKendinize yapılmasını istemediğiniz birşeyi başkasına yapmaya hakkınız yok daire de oturuyorsaniz bazı şeylerden feragat etmelisiniz.
10 Yorumla
+1 yılBaşka insanları rahatsız etmemek senin spor yapmandan daha önemli ve o aletin ses çıkarmayacağını hiç zannetmiyorum.
10 YorumlaHiç bişey olmaz yıldırmaya çalışıyor uygunsuz saatlerde olmadığı sürece sıkıntı olmaz koşu bandının Altına mat ser kalın bende de aynı sıkıntı oluyor elitptik kullanıyorum
22 Yorumla- +1 yıl
Cahil misin, oku o hâlde
www.hurriyetemlak.com/.../
+1 yılaltina kopuk falan katin ise yarar belki oda olmadi ses hala gidiyo balkonunuzu kapattirin orda yapin sporunuzu
00 Yorumla- Spor konusunda 443 cevap paylaştı.
+1 yıl22.30-06.00 arası gürültü yapmak yasal sifon bile çekemessin ama gün içinde istersen horon oyna kimse karışamaz.
00 Yorumla
+1 yılSiz ses gitmiyor diye düşünüyor olabilirsiniz ama gidiyordur duvarlar incedir birseydir anlayışlı olun orta yolunu bulun.
00 YorumlaO sesin nasıl olduğunu biri üst katınızda spor yaparken dinleseniz böyle düşünür müydünüz merak ettim.
00 Yorumla
+1 yılGeç saatlerde yapma demek ki ses gidiyor onların kullandığı oda tarafını kullanma saygı duymak gerekiyor
00 Yorumla
+1 yılAcaba ses çokmu gidiyor bi test edebilirsin aslında evde birisi koşu bandında yürüsün sende aşağıda sesi dinle geliyormu diye
00 YorumlaSpor konusunda 316 cevap paylaştı. Aksam 9 dan sonra Burda yasak, gun icerisinde ozellikle pazar gunleri yasak.. Yani mahkemeye verse en fazla biseyler ödersin
00 Yorumla
+1 yılYani belli bir saatten sonra sıkıntı olur ama gün içerisinde sorun olmaz diye düşünüyorum içeriğini bilmiyorum ama bir bilene danışmak lazım
00 Yorumla
+1 yılrahatsız oluyor
haklı
Hem o alet kalbin için zararlı03 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
Alt kısım plastik statik elektrik tutuyor kalp krizi haber yapıldı kaç kez netten araştır
Soran+1 yılKısmet artık
+1 yılSenin sanmıyorum dediğin şey onları rahatsız etmediğin anlamına gelmez. Mahkemelik vs. olursan ceza alırsın.
00 Yorumla
+1 yılİşin hukuki boyutu nedir bilmiyorum ama koşu bandının altına şöyle sert köpükler var ondan sersen ses azalır veya büyük sünger minder.
00 Yorumla
+1 yılkoşu bandı çok mu ses çıkarıyor? bidiğim kadaruyla rahatsız edibi ses olmaz.
03 Yorumla
Soran+1 yıl1 aydır yapıyorum ne olduysa dün rahatsız oldu birden bire
- +1 yıl
neyse sende onlarla fazla tartışma, azıcık ara ver veya yavaş tempoda yap.
Soran+1 yıl5.0 hız bu bişey değil yani
+1 yılSen anlamıyor olabilirsin ama acayip ses yapıyor onlar. Kimse o gürültüyü çekmek istemez
10 YorumlaMahkeme hakkinda falan bilgim yok ama, kosu bandi en iyi markada olsa inan bana ses gider
10 YorumlaMerak etme, Kimse birşey yapamaz, Özgürsün.
Ama mahkeme, Şart koşar, Ses çıkmadığı sürece kullanabilirsin der, Ve yollar...
Hiç bir şey yapamazlar.10 Yorumla
+1 yılKomşu hakkı
kimse kimseyi rahatsız etmeye hakkı yok belkide gece 10 dan sonra yürürdürsün10 Yorumla
+1 yılGürültü yapıyorsa spor yapmaktan çok komşularına çin işkencesi olur
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılsize ses gitmiyor gibi gelebilir ama bazı binaların özellikle yüksek olanlar yalıtımı çok zayıp ben komşum yürürken bile hangi odadan hangi odaya geçtiğini fark edebiliyorum
00 YorumlaBaşka odaya taşı makineyi ya da temponu düşür daha iyi değil mi?
00 Yorumla
+1 yılBeli bir ses desibeli var eğer onu geçmiyorsa birşey yapamaz
00 YorumlaVersin bakalım mahkemenin bu işle uğraşacağını düşünüyor ise
00 YorumlaKoşu bandının ayaklarına ses yalıtımı için malzemeler var ondan koy konu kapansın
00 Yorumla
+1 yılAy versin ya ayar oluyorum ben şöyle insanlara cidden
00 Yorumla
+1 yılBilirkişi gelir, makinayı çalıştırır, sende sakin yürürsün, dava lehine sonuçlanır
00 Yorumla
+1 yılBalkona veya gün içinde kullanmadıkları odanın üzerindeki odaya koy spor aletini
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok ses gidiyordur katı cisimde ses fazla iletilir. ayrıca şikayet etmek gibi bir hakkı da var yasal olarak. Apartmanda yaşayanlarım birbirini rahatsız etmeyecek şekilde yaşaması gerek.
00 Yorumla
+1 yılBende yürüyorum ama makul saatte. Yani gündüz falan.. herhangi bir şikayet de gelmedi.. Orta seviye ses yapıyor diyebilirim koşu bandı🙄 mahkemeye vermesi için gecenin bilmem kaçında yapman lazım o sesi bence
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYalıtım yok çoğu apartmanda ve evet rahatsız olabilir. Sana ses gelmez ama alt kata titreşimler dalgalar şeklinde yayılır.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEdebilir hakkı da. Özel minderleri var onu alabilirsin.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBizim yokşu sabah akşam matkap sesi yapıyor. Bende son ses müzik açıyorum kimse bir şey demez bizim apartmanda. Ev alma komşu al dememişler boşuna
00 YorumlaBenim komşum da sürekli mesaj atardı ses geliyor koşu bandından diye. Ben de gündüz saatlerimde yürüryemediğim için satmak zorunda kaldım en güzeli dışarda yürümek
00 Yorumlahiç bir şey yapamaz mahkeme sadece davayı uzatır en kötü zabıta gelir desibel ölçümü yapar belli bir desibelin altında çıkacagı için mahkeme senin lehine olur
01 Yorumla- +1 yıl
Aynı şeyi senin yenidoğan bebeğinin olduğu evde ya da 80 yaşındaki annenin olduğu evde yapsalardı, yine salla boşver der miydin
+1 yılSende o elemanı şikayet et her gün gürültü çıkarıyor eve giren çıkan belli değil diye nasıl olsa ispatlayamaz. Bu arada seni hiç uyardımı?
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır güm güm tavana vuruyor
- +1 yıl
Adamın evine git başka biri yapsın sende alt kattan dinle bakalım haklımıymış adamı hatta evine gönder haksız çıkarsa evime kırkız girdi die bağır😉
- Spor konusunda 511 cevap paylaştı.
+1 yılne kadar iyi olursa olsun ses çıkarıyo ve ses gidiyo. kimsenin kimseyi rahatsız etmeye hakkı yok. dilersen spor salonuna gidebilirsin. kadın haklı
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılo sesi bütün apartman dinliyordur. koşu bandın ne kadar kaliteli olursa olsun. fizik kanunu diye bir şey var 😄 attığın her tempolu adım aşağıdan balyoz sesi gibi duyuluyor.
30 YorumlaBizim alt kattada koşu bandına biniliyor ve çok fazla ses gelebiliyor. Mahkeme davalıyı haklı görebilir. Sizde bir yaptırım alabilirsiniz.
13 Yorumla
Soran+1 yılAlt kattaki ses size mi geliyor
Soran+1 yılDaha neler bizim yan odaya bile gitmiyor
+1 yılmahkemeye verdiklerine göre baya bir ses gidiyor demek ki yoksa senin spor yapmanla niye uğraşsınlar ki
10 Yorumla- Devamını Gör (57)
Devamını Gör(102)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem