AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
122Cevap
13 yaşında oğlan çocuğuna yapılan Anne azarı gibi...
Eğer geldiğinde kas görmezsen İkide Tokat vur ya ben sana kas yapmadan gelme demedim mi diye ağzına ağzına çak...😀
Beraber spor salonuna gidelim demek varken kalp kırmak niye
👍👍👍
Senin gibi sevgilim olacak ve erkek olacagım şimdiye kafayı gömmüştüm adi karı
Zaten çocuk kaslı olsa seni ne yapsın ahahaha 😂😂😂
insanı sadece dış görünüşüne göre mi sevip sevgili oluyorsunuz
Eskiden ben de cılızdım ayı gibi yer kilo almazdım. Kas yapma zor iş ya. Antihistaminik hap atsın, dekort hapı atsın (kortizon) kilo alsın.
Abartmak mı? Onun bunun lafına göre sevgilinin kalbini kırman ne kadar doğru? O senin dış görünüşünü eleştirse oturur ağlarsın.
Öyle söylenmez. Gerçekten zayıfsın bu hiç sağlıklı değil biraz kilo alıp şekillenmeye çalış. En azından bu da olur abi , gururunu kırmıssındır
Başına silah mı dayadı çocuk? Beğenmiyorsan baştan geri çevirseydin! Biri senin fiziğinle alay etse hoşuna gider mi? Ayrıca sen nasıl bir partnersin ki arkadaşların sevgilinin dış görünüşü hakkında yorum yapıyor.
Yapsın tabi. Erkek olmanın asgari gereklilikleri var. Bugüne kadar kendisi farketmemiş mi? Kendisi sen söylemeden harekete geçmemiş. Kabahat onda.
Sen çocukken çok fazla "Temel Reis" çizgi filmi izlemişsin, kas öyle ıspanak yiyerek anında oluşan birşey değil. Aylarca spor yapması lazım
Çocuk bide cılızmış protein ağırlıklı beslenmesi lazım oda para
Ayrılsa yeri
Ee bırazcık bunu yanında iken tesfık edecegıne git demek zaten olayı bitirmek kas yapıp geri donmezdım ben olsam
Erkekler için şöyle bir laf var * buldun kıllı kılsız arama bulmuşsun kılsız arıyorsun abla :) hahahaha
İnsan sevdiğini her haliyle kabul eder hiçbirimiz mükemmel değiliz zaten
😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 Ben olsam birdaha hiç gelmezdim
Yazarmisiniz
Pardon
Yazamiyorumda size o yuzden dedim yanlis anlamayin
Estağfurullah
Yazmadiniz:)
Rahatsizmi ettim
Sen onu seviyormuşum.. söylenenleri kulak ardı et gec
Bence sen onun yanında kendini şişman hissediyorsun.
Benim eski sevgilimde cok cılızdı hiç yakısmıyordu kıyafetleri. Bünyesi öyleydi kırmadım hiç.
Arkadaşlarının sevgilisi mi? Beğenmiyorsan neden berabersin?
Bana biri öyle dese görüşmem daha onla. Çok kötü demişsin
Onu degistirmeye calisacagina istedigin degisigi bul derim kimse oyun hamuru degil
Ya hu milletin gazina ne diye geliyorsun
Adam kilo alamıyo demekki bu çok da kötü birşey değil
Daha kibar olabilirdin sanki
yola gelmiyor napim
Sen kendin için değil arkadaşların için ona kas yap diyorsun. sorun burada.
İlişki içinde yaptirabilirdin bunu neden öyle demişsin ki
Iyi yapmissin iyi. Dost aci soyler der atalarimiz. oda hirs yapar sozlerinden sonra
Sen onu öyle beğenmişsin. Diğerlerinin ne dediğini neden önemli?
Yazık be öyle denir mi insana sana dese git memişto yap gel tahta diye ağlar durursun 😂
Kusura bakmada sen şişkoysan yanında cılız gözükür zaten.
😂 😂 😂 😂 😂
😂
belki kız şişko değil.
Şişkodur. Ykksa bunu sorun etmezdi
o da sanac 0 beden olmadan gelme derse ve kilolo isen
çocuğa bak o zaman
Bence abartmışsın onu daha önce öyle beğenmişsin şimdi bunu diyorsan sıkıntı.
sizene milletin kilosundan bende çok zayıftım , 7-8 kilo aldım ideal kiloya ulaştım elime ne geçti , hiçbirşey , şişman değilse ya da aşırı zayıflıgı yoksa 50kilo ve altı falan o zaman birşey olmaz
Yemek yapta yedir. Ve belkid ebir hastalığı var nerden biliyosun anca yargılayın zaten.
Çok ayıp etmişsin kas yaparsa belki sana dönmez kalbini kırdığına eminim.
Sizin hakkınız bu aslında. Bakımsız erkek kendine dikkat etmeyen erkek
Göre göre niye sevgili oldun
Ben de cılız sevmiyorum yanaşmıyorum bile
Erkek arkadaşın boyu ve kilosu kaç ki? Belki normaldirde sen abartıyorsundur
Yani kibar dille uyarabilirsin ne takiyon başkalarını
3 günde yapıp gelir hemen o da :D Allah akıl fikir versin ne diyim.
Git istediğin türde bir adam bul o zaman. Ben olsam terk ederim seni a.. g
lan madem sen de kadınsın yemekler yapıp besleseydin adamı da cılız kalmayaydı
Terbiyesizliğin dibi ben olsam bu konudan büyük problemler yaratirdim
Söyleyiş tarzın çok çok yanlış. Eminim çok bozulmustur
Ayrılık yakındır emin ol. Kimseye kanıp da hareket etme
Böyle söylenirmi kendini onun yerine koy sevdigin insan sana bunu dese yerin bin kat dibine gireceğini söyleyebilirim çok yazık cidden yaşın büyük gözüküyor ama ben inanmıyorum şahsen bu lafları ancak ben yaşıtlarımdan duyarım
sen koymamışsın da sitenin koyduğu foto ne alaka djdbdn
Zayıf insanlara ne kadar zayıfsın demek ne kadar üzücü bir durum sen biliyor musun
ama kendini toparlamalı iyiliği için
Bunu kırıcı şekilde söylemen onun sadece kalbini kırar, benim bir erkek arkadaşımda aynı bu şekilde bana baskı yapardı 3 yıl oldu ayrılalı ondan sonra yaklaşık 10 kg aldım ama hala kendimi zayıf hissediyorum. Bu bir psikolojik şiddettir, bunu daha tatlı dille yapabilirdin
Hoş olmamış insanların sözleriyle onu kırman, gerçekten seven insan dış görünüşe önem vermez, oda zamanla senin onu sevmediğini düşünecektir.
Bunu direk bu şekilde söylemen erkek arkadaşında hırs oluşturabilir ve buda uzun vadede kontrol altına alınmazsa ilişkinize zarar verir. Bu yüzden ilişkiyi onla yaşayan sensin arkadaşların değil. Arkadaşlarına göre yaşama, kendin için yaşa !
Sonra da yalnız kalınca üzülüp ağlıyorsunuz. Azcık karşındakinizi de düşünün bu kadar taş kalpli olmayın.
Bence abarttın peki sen sevgilinin beklediği gibi 90 60 90 mısın ki sevgilinden kas yapmasını istiyorsun hanım teyze
Hem bu yaştasın cılız erkek bulmuşsun ne güzel işte, bu da elinden giderse erkek bulamazsın hanım teyze
Sen sevgilini sevmiyor musun sevgilin buraya sevgilim böyle böyle dedi deseydi ona şey derdim onun için değil kendin için yap senin yaptığın saçmalık arkadaşlarının lafiyla kalbini kırmışsın ben olsam zor affederdim
sanırım sevgilin seninde yaşını göz önune alırsak 30 . üzeri kilo almaz sporlada kilo almaz kasda ancak takviye protoınlerle olur bu saatten sonra. geriye kalıyor evlenmek evlen yap tatlıları bak nasıl kilo alıyor
Ya dostum benim de manitim cılız falan ama ben böyle iğneleyici konuşmadım kalbi kırılır diye sadece öneride bulundum vücudunu geliştirebilirsin diye. Biraz kırıcı olmuşsun.
iğnemeledim ki onun iyiliği için söyledim. hastalıklı resmen
Valla canım benimki de öyle baya zayıf ama ben onu öyle sevdim baskı yapmam
Ben olsam kas yapardım sonra seni bir güzel aldatırdım
Birde sana söylediğini düşün manken gibi görmek istiyorum seni dese ve belli bir yaştan sonra biraz zor çok seviyorsan nasıl olursa olsun öyle kabullenmelisin
Çok ayıp dediğin şey bence güzelce oturup konuşulup beraber çare aranılabilirdi , özür dile
Sen beğeniyosan insanları neden takıyorsun ki. O insanı olduğu gibi kabul etmiyorsan sorun sende bence.
Kas yapmadan gelme demek yerine, yanındayım beraber uğraşalım bunun için demen daha iyi olurdu
Kimi nasıl kabul ettiyseniz konuşmaya hakkınız yok sonra. Cılızsa başta sevgili olmayacaktın
ama kendine çeki düzen vermesini istiyorum. çok mu ya