Ya arkadaşlar sevgilim çok cılız. Arkadaşlarım sürekli erkek arkadaşım için "bu yemek yemiyor mu?" tarzında iğneleyici laflar sokuyor. Haklılar da fazla cılız. Ne spor yapıyor ne de yediklerine dikkat ediyor. Ben de patladım kendisine "git biraz kas yap öyle gel" diye. Sizce abartmış olabilir miyim? Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBende çok cilizdim dalga geçiyorlardi kızlar cılız halimle şimdi 87 kiloyum değişen ne var yaşım 34 ben evde domble ile kol kaslarımi güçlü olmasını uğraşıyorum ama yine beni begenmiyorlar ona neden ses çıkaran yok. Sende madem cılız diye sevmiyordun neden onunla sevgili oldun? bu ilişki bana göre bitti say sana ağır konuşmak istemem kaslı adamlara bel bağlama sana varmazlar onlarda spor görünümlü bayanları ister. Vallahi üzülüyorum sizin aklınız şekle kalıba vede kusursuz fiziğe çalışıyorsa siz kızların işi çok zor ne siz hanımefendilerı anlayabiliyorum nede Türk erkeklerini hepiniz aptalsiniz Türk kizlari kaslı zengin adamla kafayı bozmuslar. Türk erkekleri de güzel ve manken feat görüntü veren kızlarla kafayı bozmuslar biliyormusunuz olan ben ve benim gibi sosyal hayatı olmayan beyfendilere oluyor. Bence kadın ve erkek ilişkilerinde artık yenilik gerek sizin hayatınız boş bir yalandan ibaret üzgünüm
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılSevgilini eleştirmen bana çok saçma geldi doğrusu.. Ne demek kas yapmadan gelme? Eğer onu gerçekten seviyorsan bunu demezsin zaten. Sana bir örnek vereyim, diyelim ki bir kaza geçirdi bu kaza herşey olabilir. Kolunu bacağını kaybetmiştir, yüzü veya vücudunda 1. derece yanık oluşmuştur veya akli dengesini kaybedeceği birşey geçirmiştir. Verdiğim örneklere çok şey katabilirim ama burada demek istediğim fiziksel görünüşüne herhangi bir zarar geldiğinde onu hala sevecek misin? Eğer buna cevap verebiliyorsan gerçekten seviyorsundur. Birinin içini seviyorsan zaten dışı ne olursa olsun kimseyi takmazsın. (Bu arada benimki de senin anlattığın kadar cılız bir insan ama ben şimdiye kadar aklımdan dahi geçirmiştim 😄) (inşallah bu görüşüm için bana kızmazsın :))
10 Yorumla
iyi yine kaslı birini bul o zaman dememiş, fiziğine dikkat etmesini istersin ama bunu söylemenin adabı bu değil. beraber spor yapalım mı dersin, yediklerine biraz dikkat et canım dersin hatta sen yemek yaparsın ona , hem beslenme tarzı konusunda fikir vermis olursun ona. ayrıca arkadasların bu iliskide en son soz sahibi olacak kisiler, arada akıl alırsın arkadaslarından ama yanında cılız kalıyor cok demeleri sevgiline saygı gostermemeleri, böyle bir yorumu yapmamaları lazım ki senin buna izin vermemen lazım. düsün sevgilinin arkadasları dese ki ' ya bu kız yanında pek sisman gozukuyor yahu zayıf birini bulsana sen ' dese hos olur mu , hiç sanmam.
20 Yorumla
+1 yılYani sonradan cılız olduysa haklısın ama sonuçta adam hep aynıymış, ben şahsen arkadaşlarımın lafı ile hareket etmem, empati yap bir kusurun sebebiyle adam arkadaş baskısı yüzünden sana böyle yapsa sen naparsın. Ki ondaki kusur bile değil. Kas marifet değildir. Sen onda onu kusur olarak görmüş isen ayrılmalısın bence.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
116
Cevap
121Cevap
- Spor konusunda 20,4b cevap paylaştı.
u +1 yılDoğru demişsiniz.
00 Yorumla Yaptığın çok ayıp bence. Bazı vücut tipleri vardır ektomorf denir, ne kadar iyi beslenseler ve spor yapsalar da metabolik olarak kilo almaları ve kaslanmaları zordur. Belki de kronik bir rahatsızlığı var ve kilo alamıyor. Bunu doktora ve diyetisyene danışmak gerekir. Sen istedin diye kilo almak, kaslanmak zorunda da değil. Siz kadınlar her istediğinizi yaptırabileceğinizi mi sanıyorsunuz? Babanızın evinde prenses olursunuz anca. Adam isterse kilo alır kas yapar. Beğenmiyorsan başka kapıya. Demek ko sevmiyorsun adamı !
101 Yorumla
+1 yılBoyu ve kilosu kaç ayrıca hoş olmamış yaptığın bir nevi rencide etmişsin daha nazik bir yoldan uyarabilirdin veya destek ile motivasyon vererek sporla kilo alıp vücut yapmasını önerip yardım edebilirdin ona bunu konuda istedikten sonra imkansız diye birşey yok ne durumdan ne duruma gelenler yapar isteyen her türlü yapar senin burda erkek arkadaşını teşvik edip spora başlatman lazım her daim destek verip moralini yüksek tutmak lazım köstek olan değil destek olacaksın
13 Yorumla
Soran+1 yılama kaç defa dedim spora başla diye dinlemyor beni
- +1 yıl
Boyu ve kilosu kaç erkek arkadaşının olmadı instagram hesabı varsa istersen at bana özelden gerekirse ben yazar teşvik ederim ya da burda hesabı varsa burdan yazarım farketmez elimden geldiğince yardımcı olurum yani
- +1 yıl
Tavsiye ve tüyolar veririm kilo alma konusunda tabiki iş onda bitiyor ister uygular isterse uygulamaz elimden geldiğince yardımcı olurum yani moral ve motivasyon veririm dediğim gibi burdaki hesabını veya instagramdaki hesabını vermen yeterli
Yaş aralığın 30 - 35 görünüyor profilde, ama yaptığın şeyi ilkokul çocuğu yapmaz...
Bazı vücut yapıları ne yaparsa yapsın kilo almaz ve kas yapması için normalden fazla çalışması gerekir.
Ayrı sevgiline laf eden arkadaşların da ilkokul 1 öğrencisi sanırım.
Bence cahil olduğun gerçeğiyle yüzleş ve bir an önce kendini geliştir, vucut tipleri ve genetik yapı denen şeyin ne olduğunu öğrenmek ile başlayabilirsin.
Bunu yapmayacaksan çocuğun hayatından çık, doğru düzgün birini bulsun, mutsuz etme adamı.
Çocuk biraz karakter sahibiyse seni ömür boyu aramaz bu yaptığın davranıştan sonra.40 YorumlaArkadaşlarından uzak dur veya takma kizlarda zaten beyin olmaz akil fikir olmaz varsa da biraz vardir onlari da birlestirip kullanirlar benim arkadaslarim sevgilim hakkinda böyle boyle diyorlar sevgilin hakkında hic bir sey soyleyemezler sen gereken cevabi vereceksin ama diyorum ya adam insan degilsiniz karaktersizsiniz kisiliksizsiniz bir tane mi dogru bir seyiniz olmaz sen bu cocugu niye seviyorsun onu düşün diyecem gecmis bu ayrilık sebebi o sana bunu yapsa g.. otunu başını y. ırtarsın neden sen kızsın kendinde bu hakkı gorebiliyorsun çünkü bu senin adam insan olmadigini gosterir hakkın oldugunu degil artik siz kizlardan igreniyorum ya bir de bana kalkip kendilerinde bir sey yokmus duzgun gostermeye calisiyorlar ya daha da igreniyorum sinir oluyorum onlari yakmak istiyorum zaten bir halta yaramiyorlar fazlalik yapiyorlar neyse sana daha cok söverdimde kalsın sinirlendim lan su anda
20 Yorumla
+1 yılBen olsam ayrılırdım. Zaten kaslaninca sana mı bakacam derdim 😉😎
81 Yorumla
Soran+1 yılne alakası var ben onun iyiliği için diyorum
+1 yılSana ve arkadaş grubuna yakışır (!) bir erkek bulmanızı tavsiye ederim.
Kimse güzellik algılarınıza uymak zorunda değil
Kimse güzellik algılarınıza uymak zorunda değil00 YorumlaMadem sevgilin cılız, beğenmiyorsun neden sevgili oldun? Bu çocuk kaslıydı da sonradan zayıflamadı ya. Arkadaşlarının düşüncelerini sevgilini üzecek kadar önemsiyorsan onlar sana birini bulsun ki başkalarının duygularıyla oynama. O sana zayıfla deseydi eminim "dış görünüşe mi önem veriyorsun" derdin ona. Sanki kötü bir alışkanlığı varmış gibi konuyu abartmışsın...
50 Yorumla
+1 yılSen de kendine acaba ağır mı konuştum diyorsan doğru. Ağır konuşmuşsun baya. Cılız olmayı hiçbir erkek istemez bizim şişman olmayı istemediğimiz gibi. Ayrıca arkadaşlarının lafıyla hareket ediyorsan da çok yanlış hareket ediyosun. Git gönlünü al bu ilişkinin yürüyeceğini sanmıyorum ama en azından kalbi daha az kırık olur.
50 YorumlaSana birisi gelip şişmansın git kilo ver dese nasıl karşılık verirsin? Hele de sevgilin. Cidden çok abartmışsın. Kendi değerini biliyorsa geri dönmez.
22 Yorumla
Soran+1 yılhastalıklı duruyor onun iyiliği için söyledim
- +1 yıl
İyiliği için söylediysen de tonun o niyetini yansıtmıyor. Ve bu hastalıklı durduğu düşüncesini eğer arkadaşların sana gelip söylüyorsa eminim ona önceden başkaları da söylemiştir. Kendi vücudu hakkında önceden edinilmiş "bu yanlış burası çok kemikli şurası çok cılız" diye düşünceleri varsa şimdi bunlari sevgilisinin ona böyle söylemesi de bu düşünceleri doğrular.
Kadın erkek kim olduğu önemli değil, birinin vücuduyla ilgili yorum yaparken dikkat etmemiz gerek. Zaten herkes için konulmuş standartlara ulaşmaya çalışarak yırtınan bir sürü insan var. Vücut imajı hakkındaki bu zararlı düşünce şeklini bir de biz gereksiz yorumlarımızla pekistirmeyelim.
Sağlığı için endişeliysen ona bu düşünceyi açıklayıp hakkında ne düşündüğünü sorabilirsin. Belki yeme bozukluğu, vardır belki sadece kilo almayı zorlaştıran bir bünyesi, bilmiyorum. Ama konuşurken ona yardım etmek istediğini ve sırf görüntüsüne kendi estetik tercihlerinden yola çıkarak yorum yapmadığını unutma.
Öyle git kas yap demekle olmuyor bu işler malesef.
Bunun için baya uzun bir süre ağırlık çalışması gerekiyor sevgilinin
Ayrıca insanı fiziki özelliklerine göre yargılamak elalemin lafına bakarak haraket etmek doğru değil..
Ya onu böyle seveceksin. ya da ayrılıp kendine kaslı ve iri yapılı bir sevgili bulacaksın21 Yorumla
Soran+1 yıltamam işte ne gerekiyorsa onu yapsın
+1 yılEgosunu fena halde incitmişsin belki bünyesi kilo almaya yatkın değil bazıları çok yesede kendini ne kadar zorlasa da alamıyorlar. Şuna emin ol zoru başarır gider güzel bir vücut yapar ama ondan sonra da seninle devam etmez haklı olarak. Madem beğenmiyordun sevgili olmasaydın hayatına almasaydın.
14 Yorumla
Soran+1 yılhayır bir sorunu yok ki. çok hareketsiz ve yemek yemiyor hiç.
- +1 yıl
Ne biliyorsun sorunu olmadığını ayrıca olmasa bile bu şekilde konuştuktan sonra kaybettin gider güzel bir vücut yapar ama sana da bakmaz.
- +1 yıl
Şimdilik yanında durduğuna bakma vücut yapsın öyle gör
- +1 yıl
@visnelisuffleee çok haklısın, ben o çocuğun yerinde olsam direk ayrılmam, biraz kas kütlesi yaptıktan sonra gözünün önünde başka kızlarla hafiften flörtleşirim ki ne kadar büyük bir hata yaptığını anlasın :)
+1 yılKalbini kırmışsın, saçmalamışsın. Arkadaşlarına hitap etmesi mi gerekiyor illa?
21 Yorumla
Soran+1 yılmevzu arkadaşlarım değil onun sağığı. hastalıklı bir zayıflığı var
+1 yılEmpati yaptın mı? 80 kilo olsan ve erkek arkadaşın ‘git zayıfla gel’ dese ne düşünürsün? Bazen bazı şeyler insanın elinde olmayabiliyor. Metabolizmasından kaynaklı bir zayıflık olabilir. Önemli olan can sağlığı, sonuçta elalemin lafına göre onunla birlikte değilsin değil mi? Gönlünü almalısın. 😉
10 YorumlaAynı şeyi sana yapsa gururum incindi diyerek ayrılırdın ama hemen. sevgili olurken kaslımıydı ya da arkadaşlarına göre mi sekillendiriyosun özel hayatını resmen seninle alay etmişler sevgilinle değil. Yazık hayatındaki insana üzüldüm. Benim 5 yıldır birlikte olduğum hayat arkadaşıma çevremde akrabalar arkadaşlar söylemedikleri şey kalmadı herkes birsey dedi zaten elalemin bildiği tek şey bu ben hepsinin ağzını kapadım çünkü ben o insanı öyle sevip öyle kabul ettiysem kimseye b*k yemeek düşmez. İsteyen istediği kadar konuşsun. Ben sevdiysem konu bitmistir tüm kusurlarıyla benimdir. Seviyorsan özür dile ha yok bahaneyse o başka..
10 YorumlaBen olsam senden ayrılırdım.
Bunu yapmamış şükret.
Arkadaşlarının lafına bakarak sevgilisine bunu söyleyenin gerçekten
sevdiğine asla inanmam.
Özür dilemen gerekiyor.
Kırıldığına eminim.
Empati yaparsan sende emin olursun...
Bunu yapmaktan aciz olduğunu düşünüyorum söylediğin şeyden dolayı.
Kendini onun yerine koy sevgilin gelipte sana "zayıflamadan gelme"diyor.
Ne hissedersin?
Evet tamda tahmin ettiğim gibi..00 YorumlaNasıl ki birine “çok kilolusun azıcık kilo ver” demek çok ayıpsa, birine “çok zayıfsın kas yap” vs demek de çok ayıp. Her insanın vücudu farklı işler. Senin düşüneceğin tek şey, “o şu an şu haliyle sağlıklı mı?” olmalı. Sağlığı yerindeyse kas yapmasa da olur. Sonuçta tanışırken nasıl göründüğünü biliyordun değil mi? Birilerinin etkisinde kalarak karşınızdaki insanı üzmeyin bence, kötü yorum yapan insanlara karşı korumanız gerekir erkek arkadaşınızı.
01 Yorumla- +1 yıl
Ayrıca kas dediğin öyle bir kaç gün içinde yapılmaz. En az 3 ay yapacak ki ufak tefek değişimler görsün vücudunda. Senin istediğin şekilde kaslanması için en iyi ihtimalle 1 sene çalışması gerekir. Kimseye bunu dayatamazsın, eğer kendisi istiyorsa yapsın istemiyorsa da memnun değilsen ayrıl kimseyi üzmeye hakkın yok.
Üzücü 😥, daha nazik bir şekilde söyleye bilirsin veya dolaylı bir yol ile bunu yapabilirsin mesala sevgilinin kıskançlık duygusunu kullana bilirim. Kaslı bir adamın fotoğrafi galeride var -(reklam fotoğrafı) erkek kolay şüpelenir bunu gibi bazı şeyler yaparsın ve oda seni kaybedeceğini düşünür ve kendi isteği ile spora başlar. Bunun gibi ama daha başla yollar bul 🥺 ben üzüldüm sevgilin için yazık adama
00 YorumlaSpor konusunda 511 cevap paylaştı. Iyi yapmışsın bence. Sen böyle davranırken o tamam dediyse zaten böyle davranılmayı hakediyordur. Sen de oyle birini hakediyorsundur.. Tencere kapak misali :)
Bir de kalkmış burdakilere davranışını sorman iyice saçma olmuş31 Yorumla
Soran+1 yılniye derdimi paylaşamaz mıyım allah allah
Biraz abarttığını düşünmüyorum sen çok abartmissin. Sevgilim dediğin insan geri dönmemeli bana kalırsa odun mu duvar mi taş mi bu, insan yahu insan!
"Hayatım beraber spor yapmaya ne dersin, elele yürüyüş yapsak ya da sabahın erken saatlerinde koşsak şöyle orman havasinda guzel olmaz mi? Hem daha fit görünürüz hem de beraber sessizliği dinler kaliteli vakit geçirmiş oluruz..." gibi bir şey diyebilirdin Mrs. odunyus10 Yorumla
+1 yılEvet abartmışsın hemde baya sadece aşkm böyle sağlıklı olduğunu düşünmüyorum fikirlerime değer veriyosan beni seviyosan birazcık spor yapıp kilo alırmısın istersen birlikte yapalım deseydin daha iyi olurdu bu kadar dış görünüşe önem vermeyin
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGörünce cidden sinirim bozuldu (!). Gitsin o iğneleyici konuşan dengesiz arkadaşların kas yapsın, neden insanları böyle üzüyorsunuz ki? Sen kas yap, sen kusursuz musun? Hayatım boyunca hep boyle kişilerden nefret ettim ve kin doluydum. Beni de hep küçümsediler, korkuttular, zayıflıklarımı yüzüme dalga geçerek vurdular. Bırakın farklı kalsın, ya öyle kabullenin insanları ya da gidin üzmeden. Ne biçim dünya bu? Ne biçim hayat? Tüm insanları kırmışlar, hepsini üzmüşler, herkes istemediği yerde.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNeden arkadaşlarının ne düşündüğü çok mu önemli... zaten ne problemimiz varsa hepsi arkadaşlar şöyle düşünür , başkaları böyle düşünür dediğimiz için oluyor... Bence sen o çocuğu hak etmiyosun. Çünkü değerini başkalarının sözlerine göre belirliyorsun...
22 Yorumla- +1 yıl
aynen öyle
Cevap sahibi+1 yıl@Eddaanurrrr 👍🏼👍🏼
Ya ne kadar saçma abi kalbini mi seviyorsun tipini mi , kas seviyorsan git spor salonundan erkek bul, sevgilinin yerinde olsam popona tekmeyi vururdum.
50 Yorumla
+1 yılSen kimsin la kas yapmadan gelme diyorsun izmarit sen mükemmel misin senin de arkadaşlarının da aw
Derdim ama xper puanım kırılır değmez senin gibi çarlara. iç sesimi yansıttım diyim madem 🥰😍30 YorumlaRahatsızlığın konusunda bi nebze haklı olabilirsin ama bunu dile getirdiğin üslup mide bulandırıcı gerçekten. Düzgünce anlatıp teşvik edebilirdin, beraber spor yapmayı falan teklif edebilirdin. Azcık aklı varsa gider ve bi daha dönmez sana..
30 Yorumla- Spor konusunda 486 cevap paylaştı.
+1 yılSevgiline tavsiyem;
Eğer dinleyip kas filan yapıp bu hatunun yanına gidersen KOYAYIM O KAFAYA Bİ ODUN!62 Yorumla- +1 yıl
ahhaha aynen öyle
- +1 yıl
@Eddaanurrrr Salaktır yapar filan belki diye ben peşinen cevabı yazayım dedim :))
+1 yılBu şeye benziyor bir erkeğin sevgilisine zayıfla demesine onu sevmiyorsun gerçi seninki çevre baskısı
21 Yorumla
Soran+1 yılseviyorum elbette ama hastalıklı derecede zayıf. kendisi için de iyi değil bu.
seven insan her türlü sever. şekile şukula bakmaz bacim. yaşınız kac bilmiyorum, 30 civari yaziyor oylesine yazmissinizdir belki, 20 civariysa ileride illaki alir kilo. evlendigi zaman 10 kilo garanti.
10 Yorumla
+1 yılAhahhaha sende spor salonlarına giden biri olsaydın şu an kolunda kaslı erkekler olurdu demek ki sende de iş yok. Kendi maymun çükünü benzeyen kezbanlarin millete bu şekilde laf atmasını IQ düşüklüğüne veriyorum.
10 Yorumla
+1 yılKonuşma doğru değil üslup hiç doğru değil hem bu adam bir anda cılız olmadı ya yani en başından böyle olduğunu bildiğin halde sevgili olmuşsun. Kaslı erkek seviyorsan kaslı biriyle sevgili olcaktın. Kimse kimseye böyle bir tavır göstermeye hakkı yok.
10 YorumlaBen de zamanında çok zayıftım ve kilo alamıyordum ama evlenince 26 kilo birden aldım. Ama sevgilim hiç bana senin gibi elalem jürisini dinleyip de saygısızlık yapmadı.
20 Yorumla
+1 yılKusura bakma ama böyle bi karakterin varsa ayrıl daha iyi sonuçta insanlar kendini bi kaliba sokmak zorunda değil bu şey gibi bir şey açık sevgilisine kapanacaksın diye direten zekasızlar gibi.çok yanlış yaptığın sevdiğini tüm kusurlarıyla olduğu gibi kabul etmeyeceksen o kişide seni bi süre sonra bırakır zaten
20 Yorumla
+1 yılOnu olduğu gibi kabul edecskin seveceksin sen kiloluysan o sana git zayıfla gel dese çok mu hoşuna gider ya da zayıfsan git kilo al gel dese veya boyuna göre yargılasa dış görüşüne göre yargılasa çok mu hoşuna gider biraz empati kur öyle hareket et
00 Yorumla
+1 yılYani söylerken daha yumuşak bir üslup kullanabilirdin. Haklısın cılız erkek de hiç iyi olmuyo ya bi de eğer minyon değilsen yakışmıyosunuz. Ben de uzun olduğumdan hep yapılı erkek arıyorum. Ama söylediğim gibi üslubun yanlış
00 YorumlaAyıp etmissin bence zayifsan o sana hit biraz kilo al bu ne boylecirpi gibi desa veye kilon fazlaysa git kilo vermeden gelme bu ne boyle duba gibisin dese hoş olmaz degilmi eger gercekten seviyosan oyle kabul etmelisin onu.
00 Yorumla
+1 yılSen kendini ne zannediyorsun? Vücut yapısı elverişli değildir. Ayrıca sevgili olduğunda cılız değil miydi o şekilde sevmedin mi?
30 YorumlaSana bir insan çok kilolusun zayıfla dese hoşuna gide miydi? Bi düşün istemiyorsan en başta hayatin almazdin azcik gururu varsa bıraksın seni kendine iyilik yapmış olur
10 Yorumla
+1 yılKas yapar bi güzel senide bırakır sonra ağlarsın. Gel beraber spora gidelim demek varken veya bak sana yeni bir tarif buldum yemek yaptım gel yiyelim vs demek varken ayıp olmuş kusura bakma
10 Yorumla
+1 yılBir insanı fiziksel yönden vurmak ne kadar doğru olabilir? Bunu o seçmedi? Aynısı sana söylense ne hissederdin önce bi düşün. Eminim ki kas yapıp kilo da alacaktır ama sana geri gelmeyecek ve üzgünüm sen de pişman olup izleyeceksin hatta peşinden bile koşabilirsin
10 Yorumla
+1 yılCılız sa hacim kazanması lazım kilo alması lazım kas değil bu bir cılız olmuş kilolu olmuş bunlar önemli değil sevdiğiniz insan dürüstse doğruysa bu yeter herşeyi başarır
10 YorumlaO da sana öyle bir şey söylediğinde alınmazsın ve dediğini yapmadan gitmezsin yanına olur biter 🙃
42 Yorumla
+1 yılAdamın kuş kadar aklı varsa seni terketmiştir. Diyeceklerim bu kadar.
40 Yorumla"sadece bedenleri, şekilleri, görüntüleri sevenlere ne yazık. ölüm her şeyi yok edecek; ruhları sevmeyi deneyin." Victor Hugo
60 Yorumlaumarım ayrılmışsınızdır çocuk senin gibi bir aptal ile zaman kaybediyor çünkü
40 YorumlaYanlış yapmışsın. o sana git kilo ver , ya da zayıfsın kilo al dese😐
40 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSenin sevgilinden arkadaşlarına ne?
Sevgilini seviyorsan onların lafları için üzmeye değer mi? En başta bilmiyor muydun zayıf olduğunu saçmalamayın Allah aşkına.40 Yorumla
+1 yılSen de kilo aldığında senden ayrılırsa erkek arkadaşım kilo aldığım için ayrıldı diye burda soru açma bak
30 YorumlaSen kız arkadaşlarının dediklerine göre ilişkiyi şekillendiriyorsun bu çok yanlış söyleyiş şeklinde yanlış
20 YorumlaElalemin lafıyla neden hareket ediyorsunuz kalp kırmak iyi birşey değil. Belki de adamın elinde olmayan durumlardan dolayı zayıftır kilo alamıyordur
20 YorumlaSen de şöyle demeliydim. Dışardan öyle görünüyo olabilir ama aletini bir görseniz. Hepimiz ortak girişsek ancak yeteriz ona. Arkadaşlarının ağızlarının sulandığını göreceksin. Bu da onlara yeter.
00 YorumlaBence bu tavrını biraz daha kibar yolla karşı tarafa yansıtmalıydın. Tabi eğer karşı taraftan kibarlık beklersen.
01 Yorumla
Soran+1 yılkaç defa kibar dille söyledim dinlemedi
+1 yılSenin vücudun dört dörtlük mü oda senden bir şey isterse ne yapacaksın saçmalamışsın bence
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılPardon da size ne? Demek ki bu şekilde mutlu.
Ayrıca madem diyorsunuz 'insan' gibi bir üslupla deseydiniz. Sizi hâlâ sevgilisi olarak gördüğünü sanmıyorum.30 Yorumla
+1 yılSen başkaları beğensin diye mi seviyorsun bu çocuğu. Seven insan kilolu da olsa zayıf da olsa böyle birşey demez.
10 Yorumla
+1 yılEğer hastalıklı ise fazla zayıf yani bunu sağlığı için kilo almasını düzgünce söyleyebilirsin ayrıca sen kaslı mısın?
10 Yorumla
+1 yılYazık oğlana, sen onu böyleyken sevip birlikte olmadın mı zaten. Onu demek yerine farklı yollarladan kırmadan ifade edebilirdin.
11 Yorumla- +1 yıl
Diyorsun 😉
+1 yılKalbini kırmışsın çocuğun elalemin ne dediğine niye bakıyorsan seviyorsan öyle seveceksin
Bide sevgilinin yaşı kaç belki Yaşi gereği öyledir10 YorumlaArkadaşlarına sinir olup öyle demesende onu teşvik edip motive edici cümleler kursan daha iyi olmaz mıydı.. gönlünü al onu motive et
10 YorumlaSen arkadaşlarının yorumu için mi seviyorsun şahsen ben kimsenin eleştirisini önemsemem seversem yanii. Biraz gururu kırılmıştır
10 Yorumla- Devamını Gör (177)
Devamını Gör(222)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem